Warzone 6: Final…


Για έκτη συνεχή χρονιά, το Warzone κατάφερε να ενθουσιάσει ένα μεγάλο κομμάτι του κόσμου της ελληνικής Αεροσφαίρισης και να προσφέρει μία αξέχαστη εμπειρία σε όλους όσους συμμετείχαν. Δυστυχώς όμως, ένα άλλο κομμάτι εξακολουθεί να ενστερνίζεται το moto “να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα” και να προσπαθεί να αμαυρώσει το αντικειμενικά μεγαλύτερο Airsoft Event του ελληνικού χώρου. Εμφανώς απογοητευμένη, η ομάδα των διοργανωτών, μας απέστειλε το παρακάτω Δελτίο Τύπου. Ο δικός μας σχολιασμός είναι αυτή τη στιγμή περιττός… Καλό θα είναι όλοι μας να διαβάσουμε ολόκληρο το κείμενο όσες φορές χρειαστεί για να κατανοήσουμε τις συνέπειες μίας τέτοιας “απώλειας”.

Αγαπητοί φίλοι και συνχομπιστες σας χαιρετούμε!

Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ακόμη μια μεγάλη προσπάθεια των διοργανωτών του Σωματείου Αεροσφαίρισης Ρεθύμνου R.A. Action ολοκληρώθηκε με επιτυχία. H διεξαγωγή του ετήσιου τριήμερου event “WarZone” πραγματοποιήθηκε με ασφάλεια και υγεία για όλους τους συμμετέχοντες. Ελπίζουμε όσοι παρευρέθηκαν να έχουν πλέον μια όμορφη ανάμνηση γεμάτη ιδιαίτερα συναισθήματα.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες, από τους διοργανωτές τoυ Σωματείου R.A. Action, σε όλους όσους στήριξαν την προσπάθεια μας, είτε συμμετείχαν, είτε εάν δεν κατάφεραν να παρευρεθούν στο WarZone 6. Θα θέλαμε να επαναλάβουμε ακόμη μια φορά ότι ο θεσμός αυτός δημιουργήθηκε με κύριο στόχο να μεταφέρει σε όλους τους παίκτες τις ιδέες, τον τρόπο παιχνιδιού, τις αρχές και γενικότερα την φιλοσοφία που πρεσβεύει η κοινότητα Αεροσφαίρισης του Ρεθύμνου, Rethimno Airsoft και το Σωματείο μας R.A. Action. Βλέπουμε τον θεσμό αυτό σαν ένα forum ιδεών, προβληματισμού και ανταλλαγής απόψεων όλων των Ελλήνων παικτών και όχι μόνο. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι τέθηκαν σημαντικά θέματα που προβλημάτισαν και ότι πολλοί συμπαίκτες μας αλλά και η Ελληνική Αεροσφαίριση στο σύνολο της, ωφελήθηκε από τον θεσμό αυτό και την όλη προσπάθεια μας.

Η ομάδα των διοργανωτών της R.A. Action είναι μια ομάδα ανθρώπων που ένιωσε και ακόμα νοιώθει, μεγάλη αγάπη για το παιχνίδι μας. Θέλησε ευθύς αμέσως να μοιραστεί τις ιδέες της, αγνοώντας και παραμερίζοντας ανταγωνιστικές συμπεριφορές. Θέλησε να προβάλει ίσως την ποιο σημαντική αρχή μέσα από τις προσπάθειες της, η όποια είναι και το μυστικό της επιτυχίας της. Την αρχή της «ΕΝΟΤΗΤΑΣ». Ενότητα με κάθε κόστος, πάνω από όλα και όλους. Πιστεύω μας είναι ότι εάν δεν υπάρχει ενότητα σε ένα χώρο, τότε σίγουρα θα υπάρχει στασιμότητα και τις ποιο πολλές φορές οπισθοδρόμηση. Για να πετύχεις την ενότητα, θα πρέπει να ισχύουν μια σειρά από συνθήκες: η κυριότερη εκ των οποίων είναι αυτή της «αποδοχής της διαφορετικότητας». Εάν βρίσκεστε σε ένα χώρο, με ένα λογικά δομημένο πλαίσιο κανόνων, όπου δεν σας αποδέχονται για αυτό που είστε και δεν νοιώθετε ότι έχετε ελευθερία επιλογών, τότε είστε στο λάθος χώρο.

Πολλοί είναι αυτοί που εναντιώθηκαν ευθύς αμέσως σε αυτή την πρωτοπόρα ενέργεια του θεσμού του WarZone. Κάποιοι μάλιστα δημιούργησαν άλλο παιχνίδι και το τοποθέτησαν την ίδια ημερομηνία όπου είχε ανακοινωθεί το WarZone, διχάζοντας την Ελληνική Αεροσφαίριση. Παράλληλα, απαράδεκτα και ψευδώς, διέδιδαν φήμες ότι οι διοργανωτές της R.A. Action είναι αυτοί που τοποθετούν πάνω στο παιχνίδι τους το WarZone. Απλά λυπηρό…

Άλλοι πάλι, σημαντικοί διοργανωτές ανά την Ελλάδα, ενώ προσκαλέστηκαν, δεν ήρθαν ποτέ στο WarZone. Δεν θέλησαν να κερδίσουν την εμπειρία και ίσως να βελτιώσουν και οι ίδιοι τις διοργανώσεις τους ή και να συνεισφέρουν στο θεσμό του WarZone με προτάσεις βελτίωσης. Αντιθέτως προτίμησαν να γυρίσουν την πλάτη και να προσπαθήσουν να αποκόψουν ή να απομακρύνουν τους διοργανωτές της R.A. Action.

Ειδικά τα δυο τελευταία χρόνια, η ομάδα διοργανωτών της R.A. Action, αντί για στήριξη στις ενέργειες της, δέχτηκε επίθεση από διάφορους συλλόγους, κυρίως με επίκεντρο το WarZone. Σαν να μην υπάρχουν προβλήματα στην Ελληνική Αεροσφαίριση. Υπήρξαν άνθρωποι που ενώ δεν έχουν προσφέρει το παραμικρό θετικό και που αντίθετα έχουν οδηγήσει σε τέλμα την Ελληνική Αεροσφαίριση, άνθρωποι που ηγούνταν ή ηγούνται συλλόγων φαντασμάτων και που χειρίζονται συλλόγους ενός ευγενούς σπορ ως σαν πρωτάθλημα ανταγωνιστικών ποδοσφαιρικών ομάδων, να φτάνουν να κρίνουν μια τεράστια προσπάθεια χωρίς καν να έχουν παρευρεθεί, ενώ είχαν προσκληθεί. Μέσα στο έτος 2018, φτάσαμε στο σημείο τελικά να απομακρυνθεί το σωματείο της R.A. Action από τον άτυπο θεσμό των Συλλόγων Ελληνικής Αεροσφαίρισης. Καταλαβαίνετε φίλοι και συνχομπίστες;

Το Σωματείο της R.A. Action το όποιο αναλαμβάνοντας τεράστια ρίσκα, μεγάλες ευθύνες και φορτίο, οργάνωσε και πρόσφερε στους Έλληνες παίκτες ένα τριήμερο event θεσμό, το όποιο κατά την άποψή μας, μπορεί να συγκριθεί μόνο με διοργανώσεις επαγγελματιών του Airsoft του εξωτερικού, κρίθηκε ανεπαρκές! Από ποιους; Μα από συλλόγους που δεν μαζεύουν παίκτες για Κυριακάτικο παιχνίδι και από συλλόγους που συνεχώς προβάλλουν το «εμείς είμαστε η αρχή και το τέλος του Ελληνικού Airsoft!». Ένα κακόγουστο αστείο για το Αirsoft της Ελλάδας.

Εξ’ αρχής είχε τονιστεί από τους διοργανωτές της R.A. Action, ότι αυτός ο θεσμός αλλά και οι ίδιοι οι διοργανωτές κοπιάζουν με μόνη αμοιβή την ηθική ανταμοιβή και τα «μπράβο» των συμμετεχόντων και όσων τους στηρίζουν. Τελικά, φτάσαμε στο αντίθετο σημείο, να πρέπει να αποδείξουν ότι δεν είναι εξωγήινοι και ότι έχουν αγνές και ανιδιοτελείς προθέσεις που πηγάζουν μόνο από την αγάπη τους για το χόμπι. Αλλά εμείς οι Έλληνες έτσι είμαστε, σε κάθε τι που συμβαίνει δεν μας αρέσει η καθαρή εικόνα, πρέπει να την λασπώσουμε. Τίθεται λοιπόν το ερώτημα, αξίζει στους Έλληνες ένα μεγάλο event; Μήπως τελικά οι επιλογές που απομένουν είναι όποιος θέλει μεγάλο event θα πρέπει να ξοδεύει ίσως και 1000, 1500 ευρώ και να συμμετέχει σε αντίστοιχα event της Ευρώπης ή απλά να πηγαίνει στα διάφορα παιχνίδια με κατασκευές αξίας όση το κόστος ενοικίασης των χημικών W.C του WarZone. Νομίζουμε ότι παρά τις κατά τα άλλα φιλότιμες προσπάθειες των διοργανωτών που επιμένουν από το υστέρημα τους να κοπιάζουν και να προσφέρουν το καλύτερο που μπορούν, η ύπαρξη μόνο των παραπάνω δύο επιλογών θα οδηγήσει σε κορεσμό και απώλεια του ενδιαφέροντος για παιχνίδι από τους παίκτες.

Πλήρως αποθαρρυντικό, για τους διοργανωτές της R.A. Action, είναι επίσης το επίπεδο των Ελλήνων παικτών γενικά, αναφορικά με τη νοοτροπία και την συμπεριφορά τους μέσα σε ένα παιχνίδι Αirsoft. Γνωρίζουμε ότι το WarZone, μέσω των διάφορων φίλτρων που έχουν θεσμοθετηθεί, έχει υψηλή ποιότητα παικτών και για το μέγεθος του τα αρνητικά περιστατικά είναι ελάχιστα. Αυτό το βεβαιώνουν άλλωστε και τα σχόλια σας στο email απενημέρωσης. Όμως, δυστυχώς, ο υπέρμετρος ανταγωνισμός ζει και βασιλεύει! Τα ερωτήματα που τίθενται είναι τα εξής: μας αξίζει να έχουμε στην Ελλάδα events όπου κάποιοι κοπιάζουν εθελοντικά απλά για να πάμε εμείς και να τα κάνουμε όλα χάλια; Να παίξουμε και να μην αποδεχόμαστε hit, να απαιτούμε hit και να διαπληκτιζόμαστε σαν να τα ξέρουμε όλα ενώ δεν έχουμε καν διαβάσει τους κανονισμούς; Ποιος επιτέλους φταίει για αυτό το επίπεδο των Ελλήνων παικτών; Τι πρέπει να γίνει; Ποιος θα πρέπει να εκπαιδεύσει στη σωστή νοοτροπία τους καινούργιους στο άθλημα; Ποια είναι η σωστή νοοτροπία;; Τους παλιούς παίκτες ποιος θα τους αλλάξει; Αυτούς που σε ένα διαπληκτισμό έχουν ως μόνο επιχείρημα «παίξε 10 χρόνια airsoft και μετά μιλάμε»… Τα πράγματα είναι απογοητευτικά!

Είναι απογοητευτικό όταν μια, κατά τα άλλα ειδική ομάδα του σεναρίου του WarZone 6, αποτελούμενη από έμπειρους παίκτες, διοργανωτές με πολλά παιχνίδια στο ενεργητικό τους, δεν μπορεί να κατανοήσει την βασική αρχή «παίζω για την σωστή εξέλιξη του σεναρίου» και ότι δεν πρέπει να στήσει ενέδρα στην μοναδική είσοδο του πεδίου όπου από εκεί θα έρθουν οι αντίπαλοι της για να παίξουν μαζί τους! Για να δώσουν μια μάχη και να περάσουν όλοι καλά! Δημιουργώντας ταυτόχρονα και θέμα ασφάλειας. Το κατανοεί κάνεις αυτό άραγε; Που είναι οι ενεργοί παίκτες που διασφαλίζουν την ομαλή ροή του σεναρίου; Εάν δεν είναι ενεργοί παίκτες οι παλαιοί έμπειροι διοργανωτές τότε από ποιους έχουμε απαίτηση να συνδράμουν; Θέλουμε διαχειριστές σε κάθε γωνία για να παίξουμε όμορφο airsoft;

Επίσης στενάχωρο και ιδιαίτερα απογοητευτικό ήταν το περιστατικό όπου ολόκληρη ομάδα «νεκρών» παικτών σχεδίασε και κινήθηκε μέσα από τις γραμμές επίθεσης των αντιπάλων τους και ακριβώς από την θέση όπου επιχειρούσε ο ίδιος ο Διοικητής της αντίπαλης παράταξης, με στόχο να προχωρήσουν σε respawn στα μετόπισθεν των αντιπάλων τους έχοντας στις τάξεις τους έναν παίκτη εντός παιχνιδιού χωρίς πορτοκαλί γιλέκο για να εξασφαλίσει το σημείο Respawn. (Ο οποίος μάλιστα, ευρισκόμενος ανάμεσα σε νεκρούς φίλιους και ζωντανούς αντίπαλους, προχώρησε και σε διπλό silent kill των μελών του παρευρισκόμενου οχήματος σε απόσταση δυο μέτρων από τον διοικητή). Η συγκεκριμένη ενέργεια οδήγησε στην αποβολή του παίκτη από την συνέχεια του event, ο οποίος έκλεψε παραβλέποντας θεμελιώδεις κανόνες fair play του airsoft αλλά και κανόνων του event. Το πραγματικά απογοητευτικό όμως είναι το γεγονός ότι μέσα στην ομάδα των νεκρών παικτών, υπήρχαν παλαιοί παίκτες, νυν και τέως πρόεδροι συλλόγων, οι όποιοι δεν διόρθωσαν παραδειγματικά την λάθος συμπεριφορά αλλά την υποστήριξαν κιόλας. Πραγματικά κρίμα! Όταν καλύπτουμε το λάθος κάποιου, όσο φίλος μας και να είναι αυτός, θα πρέπει να αναλαμβάνουμε και τις επιπτώσεις αυτής της συμπεριφοράς σχετικά με την ανάπτυξη της Ελληνικής Αεροσφαίρισης και ειδικότερα όσον αφορά τους νεοεισερχόμενους παίκτες που μας αντιγράφουν και διδάσκονται συνεχώς μόνο την λάθος συμπεριφορά από τους παλαιότερους.

Είναι ξεκάθαρο ότι όσο ηγούνται άνθρωποι που είναι υπέρμετρα ανταγωνιστικοί των διαφόρων συλλόγων/κοινοτήτων/ομάδων, που λειτουργούν σαν να διαχειρίζονται ομάδα ποδοσφαίρου και όχι ένα ευγενές σπορ, που ζουν και υπάρχουν για το «φαίνεσθαι» και το «θεαθήναι», τόσο και θα παραμένουμε αντάξιοι της κακής μοίρας μας. Μην κρυβόμαστε όμως, η ευθύνη παραμένει στον κάθε ένα από εμάς ξεχωριστά. Όποιος αγαπάει πραγματικά τον χώρο και θέλει να πάει μπροστά, πρέπει να αποκτήσει γνώσεις για το τι ακριβώς συμβαίνει πριν αποκτήσει άποψη, και όχι το αντίθετο.
Μια καλή αρχή για να κοιτάξετε πως πάει το παιχνίδι μπροστά και τι σημαίνει ανάπτυξη airsoft είναι να κοιτάξετε χώρες του εξωτερικού. Η Αγγλία π.χ. διαθέτει 300 χιλιάδες παίκτες, με δεκάδες events τύπου WarZone και πάνω από 200 ενεργά πεδία. Εκεί βεβαία πληρώνεις για να παίξεις. Χαζομάρα; Αυτό τελικά είναι ανάπτυξη ή στασιμότητα; Αλλά τι ξέρουν οι ξένοι, εμείς είμαστε Έλληνες και θα ανακαλύψουμε τον τροχό, πάλι! Στην Σουηδία μια από τα ίδια, εκεί βέβαια οι παίκτες έχουν την επιλογή να πάνε σε ένα δάσος και να παίξουν, όμως κατά ένα περίεργο τρόπο προτιμούν να πληρώσουν και να πάνε σε επαγγελματικά Κυριακάτικα events όπου γίνεται φιλτράρισμα συμμετεχόντων, κατασκευές κ.τ.λ.

Μην παρεξηγηθούμε, οι διοργανωτές της R.A. Action έχουν συμμετάσχει σε αρκετά μεγάλα events του εξωτερικού και έχουν διαμορφώσει την άποψη ότι οι παίκτες πρέπει να τα έχουν όλα στη διάθεση τους. Να μπορούν να δοκιμάσουν και έπειτα αυτοί να επιλέξουν τι είναι καλύτερο για αυτούς. Από «φτηνό» (γιατί κάποιος «χαζός», ενθουσιώδης και καλοπροαίρετος διοργανωτής προφανώς κάλυψε το κόστος) παιχνίδι της γειτονιάς/παρέας μέχρι και το πανάκριβο παιχνίδι όπου διαθέτει αμέτρητες κατασκευές και άρματα μάχης! Θέση όμως των διοργανωτών της R.A. Action είναι ότι εάν δημιουργηθούν ισχυροί οικονομικά σύλλογοι αεροσφαίρισης όπου θα μπορούν να προσφέρουν υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους παίκτες, θα έχουμε κάνει ένα βήμα μπροστά.

Όσον αφορά το πολυσυζητημένο οικονομικό σκέλος του WarZone σας ενημερώνουμε ότι έχουμε ακούσει τα πάντα! Ο ένας λέει «το εισιτήριο να είναι 30 ευρώ», ο άλλος λέει «να μην υπάρχει εισιτήριο συμμετοχής», άλλος «να μας δείξετε τα έξοδα», άλλος «να ανανεώσετε τον εξοπλισμό» κτλ. Δεν έχει τέλος! Πραγματικά, δεν γνωρίζαμε ότι έχουμε τόσους επιχειρηματίες στον χώρο του airsoft με γνώσεις business management. Παρακαλούμε, στείλτε μας τις οικονομικοτεχνικές μελέτες που εκπονήσατε σχετικά με το WarZone στο email μας. Τα δεδομένα πιθανόν να είναι διαφορετικά από αυτά που κάποιοι νομίζουν. Καλό είναι να γνωρίζετε ότι δεν υπήρξε καμία σοβαρή στήριξη από χορηγούς προς τη διοργάνωση του WarZone και ότι οι διοργανωτές αγόρασαν, αποθηκεύουν και συντηρούν 25 μεγάλες σκηνές στρατιωτικού τύπου, 9 μικρά και μεγάλα οχήματα, εξοπλισμό σίτισης των συμμετεχόντων και διάφορες κατασκευές σεναρίου.

Η πραγματικότητα είναι ότι έχουν διατεθεί, από τους πραγματικούς εθελοντές του Ελληνικού airsoft, την ομάδα διοργανωτών της R.A. Action, ατέλειωτες ώρες εργασίας και πολλές χιλιάδες ευρώ για την στήριξη αυτού το θεσμού με την αγορά εξοπλισμού αλλά και με την κάλυψη λειτουργικών εξόδων των WarZone events. Η κάνουλα όμως στέρεψε, η ενέργεια έπεσε, η όρεξη χάθηκε και στην θέση τους ήρθε η στάση άμυνας και οι δικαιολογίες για να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες απέναντι σε όλους τους λασπολόγους. Αυτό πραγματικά κούρασε όλη την ομάδα και έφερε απογοήτευση και εκνευρισμό. Απογοήτευση για το πως γίνεται κάποιοι να μην μπορούν να εκτιμήσουν το μέγεθος της προσπάθειας και εκνευρισμό που προήρθε από τις συνεχείς επιθέσεις λάσπης. Λάσπη από διοργανωτές με διοργανώσεις στο ενεργητικό τους προϋπολογισμού μικρότερου από όσο κοστίζει το αποχαιρετιστήριο γεύμα του WarZone.

Συνέπεια όλων των παραπάνω;

Είμαστε στη δυσάρεστη θέση και με μεγάλη λύπη μας να σας ανακοινώνουμε ότι το WarZone 6 “Final Assault” ήταν η τελευταία μεγάλη διοργάνωση της ομάδας των διοργανωτών της R.A. Action. Όπως πρόδιδε και η ονομασία του εξ’ αρχής, ήταν η τελική πράξη στην προσπάθεια που έκανε στο χώρο της Ελληνικής αεροσφαίρισης για ανάπτυξη και παρουσίαση ενός διαφορετικού μοντέλου airsoft από αυτό που έχει συνηθίσει ο Έλληνας παίκτης.

Με πραγματικά μεγάλη συγκίνηση, η διοργανωτική ομάδα αποφάσισε με το πέρας του WarZone 5 (2017) “The Green Zone” να ολοκληρώσει τον θεσμό του WarZone με ένα τελευταίο μεγάλο event μέσα στο έτος 2018, θεωρώντας ότι προσέφερε αρκετά στο χώρο της Ελληνικής Αεροσφαίρισης. Έχοντας ξοδέψει πολύ προσωπικό χρόνο, κόπο, χιλιάδες ευρώ, αλλά ιδιαίτερα πολύ ενέργεια αμυνόμενη τους επικριτές και τους χωρίς λόγο πολέμιους της ευγενικής αυτής προσπάθειας. Δυστυχώς, πρέπει να το παραδεχτούμε, ηττηθήκαμε! Η βλακεία είναι ανίκητη, ειδικά η Ελληνική. Στόχος μας ήταν, όπως προαναφέραμε, η ενότητα του χώρου. Αυτός είναι ένα ακόμα λόγος που ο θεσμός του Warzone παύεται. Διότι αντί να οδηγήσει σε ενότητα, τελικά δίχασε τους Έλληνες παίκτες. Το Σωματείο R.A. Action και οι διοργανωτές του δεν είχαν ποτέ σκοπό να διχάσουν αλλά μονό να ενώσουν τους Έλληνες παίκτες για αυτό και δηλώνουν ότι παύουν τον θεσμό αποχωρώντας από την ενεργό δράση. Δεν έχει κανένα νόημα να βρίσκονται σε ένα χώρο που αγαπούν και κοπιάζουν και αντί να κάνουν φίλους να δημιουργούν αντιπάλους και εχθρούς. Απλά κατανοήστε ότι αυτό δεν είναι όμορφο και κυρίως…
Δεν έχει καθόλου πλάκα ούτε χαβαλέ!

Σε συνέχεια των παραπάνω, καλούμε όποιο Σύλλογο, ομάδα ή ομάδα ατόμων έχει την διάθεση να καλύψει το κενό που αφήνει το WarZone, να επικοινωνήσει μαζί μας. Θα συνδράμουμε και θα διαθέσουμε την τεχνογνωσία που έχουμε αποκτήσει σε κάθε υγιή προσπάθεια η οποία θα βασίζεται στις αρχές και την φιλοσοφία της Rethimno Airsoft.

Συγχωρείστε μας αλλά κουραστήκαμε.
Ελπίζουμε να βοηθήσαμε το Ελληνικό Airsoft.
Σας ευχαριστούμε όλους.

Εκ της ομάδας διοργανωτών του Σωματείου Αεροσφαίρισης Ρέθυμνου R.A. Action
Στέλιος Μαθιουδάκης
Δημήτρης Φρυγανάκης
Μιχάλης Τσουπάκης
Μανούσος Ανδρουλάκης

59 σκέψεις σχετικά με το “Warzone 6: Final…

 • 16 Μαΐου, 2018, 17:37
  Permalink

  Απο όλα αυτά που έχω διαβάσει είμαστε ντροπή της αεροσφαίρισης. Τα θέλετε όλα τσάμπα και έτοιμα στο πιάτο σας. Θέλετε game Call Of Duty στιλ του play station έτοιμο στον καναπέ σας. Αυτά μονο στην χώρα που ζούμε γιατί έτσι εχει μάθει ο Έλληνας.

  Ρωτήσατε την διοργάνωση για να στήσει αυτό το event την κούραση τους για εμάς, ρωτήσατε αν μπαίνουν οικονομικά μεσα??? Οχιιι.. σας νοιάζει μόνο αν τα ”παίρνουν” και αν είναι επιχείρηση. Δεν είμαι της διοργάνωσης αλλα είμαι ένας παίκτης που πήγε με την ομάδα του για πρώτη φορά και θα ήθελα να ξανα πάμε είτε αυτο λέγεται Warzone είτε κάτι αλλο. Μπορεί κάποιοι να συναντήσαμε πράγματα που δεν μας άρεσαν (για αυτό υπάρχει το ερωτηματολόγιο και το περιβραχίονο) αλλά σαν Κώστας/ομαδα/Μοναδα περάσαμε τέλεια. Δεν καθόμασταν στην καντίνα με τις ώρες και ούτε πήγαμε στο 3μερο event για να ξεφύγουμε απο την σχέση, γυναίκα μας.. Ήμασταν εκεί να παίξουμε το παιχνίδι, την αποστολή μας.
  Εμείς σαν Octapus SF1 ειχαμε συνολο 5-6 ώρες ύπνου και το ξέραμε πριν πάμε Κρήτη. Κάποιοι ήρθατε για να παίξετε μπίλιες και δεν κοιτάγατε την αποστολή σας σας πείραξε το πόσες μπίλιες είχε παραπάνω ο κάθε παίκτης και όχι η συμπεριφορά του στο παιχνίδι που αυτό είναι το πιο σημαντικό απ’όλα.

  Το απόγευμα του Σαββάτου στην μπροστινή πύλη σας ενημέρωσαν να στηθείτε πιο πίσω και δεν το κάνατε. Ας πούμε οτι δεν έγινε έτσι. Απο μόνοι σας έπρεπε να σκεφτείτε ενω ήσασταν πολυ μπροστά και ΝΑΙ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ.. όλες οι μπίλιες πήγαιναν εκτός πεδίου δηλαδή στο δρόμο. Αν πέρναγε μηχανάκι και την έτρωγε πάλι το φταίξιμο θα το ρίχνατε στην διοργάνωση.

  Ας κοιτάξουμε να βελτειώσουμε τον εαυτό μας και μετά να αποκτήσουμε εμείς άποψη για το τι έπρεπε να κάνουν οι άλλοι.

  Σχολιάστε
 • 16 Μαΐου, 2018, 19:27
  Permalink

  Και εγώ τώρα τί θα κάνω του χρόνου? ποιά στρατιωτάκια θα διοικήσου που δεν θα υπάρχουν ποια οκτάπους? Ποιον UN Commander θα μπινελικώνω τώρα που δεν θα υπάρχει warzone? πες τε μου ? έ πες τε μου? σας μισώ, όλους σας μισω? καταραμένε σιτζούνε!!
  Για χάρη του warzone έβγαλα την σχολή της Αιθιοποίας, του Κογκό και τώρα ετοιμαζόμουν να βγάλω και της Σομαλίας…
  Με καταστρέψατε…
  Υ.Γ. δεν μπορούσα να μην βγάλω το Τρολ απο μέσα μου… Συγνώμη είναι σοβαρό το θέμα, αλλά είμαστε όλοι για γέλια…

  Σχολιάστε
 • 16 Μαΐου, 2018, 20:58
  Permalink

  Ρε παιδιά πολλοί του χρόνου θα ανέβουν στην Θεσσαλονίκη.Και Κρητικοί θα πάμε.Μαθαμε πολλοί ευχάριστα νέα για το ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ απο εκεί και χωρίς εισιτήριο.Ειδαμε φωτογραφίες και πάθαμε ενα σοκ.Δεν εχω χάσει warzone μεχρι τωρα.Αλλα πέρυσι και φέτος δεν το ευχαριστήθηκα.Του ειχαμε πει του Στέλιου καποια πράγματα αλλα ολα χάθηκαν στον υπέρμετρο εγωισμό του.

  Σχολιάστε
 • 16 Μαΐου, 2018, 21:18
  Permalink

  Καλησπέρα και από εμένα απλό μέλος τη RAA και συμπαίχτης σας στο Warzone 6. Σκοπός μου δεν είναι να υποστηρίξω, να κάνω τον υπερασπιστή του Event ή του κύριου διοργανωτή, ούτε να κάνω το δικαστή σε διαφωνίες….Απλά διαβάζω τα σχόλια και βλέπω θυμό από κάποιους μετά από 10+ μέρες του event αλλά και πικρόσχωλα σχόλια που βγήκαν στην επιφάνεια από αυτό το event.

  Αν θέλω να πω το πρώτο μου σχόλιο, μέσα από αυτές τις σκπόρπιες σκέψεις και εικόνες που έχω από αυτό το event και το χόμπυ γενικότερα ειναι ότι βρήκαμε παπα να θάψουμε!!!!
  Μαζέψαμε υλικό τόσα χρόνια για να κρίνουμε ένα σχόλιο, μια ανάρτηση, ή ενα event είτε είναι σωστά είτε είναι λάθος.

  Κέρδος είναι λοιπόν έστω και αυτό! Κέρδος το να αποτύχεις (δεν νομίζω προσωπικά ότι απέτυχε το event…. κάθε άλλο, αλλά εγώ είμαι ένας απλός τουφεκιωφόρος).
  Όλοι παίζουμε τα Κυριακάτικα παιχνιδάκια με την όρεξή του ο καθένας και το χομπάκι συνε΄χιζεται….. και ΜΠΑΜ ξαφνικά κάνουμε δημόσια διαβούλευση. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΔΟΣ ΑΥΤ¨Ο?
  Μα και εγώ ο απλός οπλίτης λέω…..”δεν έπρεπε να ρίξω ριπή εκεί…. έπρεπε να συνεφέρω τον άλλο εκεί….δεν έπρεπε να απιτήσω kill εκεί”.
  Δεν είναι κέρδος?
  Όσοι κομπάζεται ότι διοργανώνεται….και καλά κανετε, δεν κερδίσατε έμεσα και άμεσα? Δεν είδατε πως κινούνται πχ οχήματα? Δεν είδατε με μια λινάτσα ένα πολυβολείο? Δεν είδατε με 5 λαμαρίνες ένα
  “χωριό”? Δε βουτήξατε πίσω από σακιά με στάχια και νιώσατε το ρεαλισμό?
  Τσακωνόμαστε σα τα παιδάκια….. που προσωπικά έχω βριστεί, με έχουν βρίσει σε πεδίο (όχι στο warzone) και το κανεις και μετά ηρεμείς και λε ςοκ παιχνίδι ειναι, έστω και αυτό σε εκτονώνει (χωρίς να τσακωθείς στα χέρια ή να χτυπήσει κανεις)….Αλλά να λέμε ΟΛΟΙ εδώ οτι εμεις είμαστε φοβεροι εμπειροι και τρομεροί και ο ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΣ ειναι μπαγλαμάς….. είναι αστείο.

  Δηλαδη εσυ και ο κάθε εσυ (δε το λεώ προσωπικα) που αναφέρεις πχ παιζω 10 χρόνια και εγω παιζω 3+ είμαι κατώτερος? Δηλαδή ο Μέσι θα λέγαμε στα 28 είναι χειρότερος από το Ρονάλντο των 31?
  Αν εσύ 10 χρόνια έχεις παίξει 5 Κυριακάτικα το χρόνο και εγώ παίζω 40 το χρόνο?
  Αν εσυ απλά βιδώνεις ξεβιδώνεις όπλα και ελατήρια και εγώ τρέχω στις πλαγιές?
  Αν εσύ παίζεις σε 3 πε΄δια συνέχεια με τους ίδιους μόνο και εγώ έχω αλλονίσει 30 πεδία?
  Αν εγώ έχω πάει 2 φορές εξωτερικό?
  και άλλα πολλά παραδείγματα….

  Αν δε γίνονται τέτοια event και να λέμε αυτό λάθος ….άρα θα το κάνουμε έτσι στο άλλο… ή καλή ιδέα να το κάνουμε και εμείς πως θα αναβαθμιστεί το Ελληνικό airsoft?
  Χαρακτηριστικό όσων λέω είναι ότι εγώ ο ίδιος ή άλλα παιδιά (μαντράχαλοι 40+ 🙂 ) λέμε καλό το warzone σε αυτό, αυτό και αυτό αλλα βλακεία σε αυτό και αυτό και το άλλο ΑΛΛΑ το συκρίνουμε με παιχνίδια του εξωτερικού. Εξάλλου και εδώ στη συζήτηση δεν λέει κάποιος στο ΤΑΔΕ event είναι καλύτερο αυτό από το warzone.
  Όλοι συγκρίνουμε το warzone με ένα Berget ή με ένα Κυριακάτικο παιχνίδι. Μα ποιος δεν τσακώθηκε σε κυριακάτικο κάποια φορά που ειναι 2 ώρες και με πάρα πολλούς γνωστούς. Δνε θα τσακωθείς με αγνωστο, σε 36-48-70 ώρες???

  Στη φάση της εισόδου ήμουν έξω από τη πύλη, έγιναν συστάσεις και απλά μετά παίχτηκε η πρώτη σκηνή…. Μπαίνουν τα UN και η rangers τους κάνουν κυμά…..Δεν χαρήκατε?
  Με΄τα μπηκαν οι Octapus από μπροστά πάλι τους κάνανε πάλι κυμά, και μπήκανε κάποιοι octapus από το πλάι 9και γώ μαζί) και τους βγάλαμε….. Δε χαρήκαμε όλοι? Με λίγο έτσι ή αλλιώς?

  Δεν υποσηρίζω το διοργανώτη και εγώ ο ΄διος έχω μαλώσει μαζί του αλλά, δε θα παίξω? Εγώ έφτιαχν το site εθελοντικά (ότι έκανα) και πλήρωσα συνδρομή. Έχετε δει ποσά στο εξωτερικό?
  Πληρωστε ένα site πληρώστε 300-400 ούτε ξέρω πόσα τσουβάλια και μετά γεμίστε τα και μετά κουβαλήστε τα.

  Εγώ θα χαρώ να γίνει warzone 7 …8 ….9…..25 και να είμαι γερός να πάω να παίζω και ας μαλώνω και λίγο….Αν δε γίνει warzone να γίνει το anti-warzone και να με καλέσετε και προτιμώ να πληρώσω 90 όχι 60, αλλά να έρθω 3 μέρες 4 όσες θέλετε και να βιώσω το παιχνίδι.
  Καλέστε και την RAA που πολλά μελη έχουν όρεξη για ταξιδι και airsoft να έρθουμε.
  Θα σας κρίνουμε και εμείς και εσείς θα γίνετε κλύτεροι και εμείς με εμπειρία μεγαλύτερη.

  Τα 2 περιστατικά που ανφέρθηκαν στο ενα ήμουν παρών και ήταν λάθος νομίζω το σ΄τησιμο το άλλο το άκουσα νομίζω δε θα πρεπε να αναφερθούν, είτε εχει δίκιο η διοργάνωση είτε άδικο, (αν με ρωτούσατε η θέση μου είναι ΄εχει δίκιο). Συμφωνω ότι δε χρειαζόταν αναφορά σε αυτά εδώ!
  Από την άλλη όμως όπως ανέφερε και κάποιος μόνο καλά ακούγονται για το event! Δεν υπάρχουν κακα? απορεί κάποιος. Ε ναι υπάρχουν.

  θα ήθελα να κλείσω με όσους είναι μπροστάρηδες σε σωματεία (όχι απαραίτητα όσοι μίλησαν εδώ, μιλάω γενικά) σας οφείλουμε πολλά που τρέχετε και παίζουμε, εύχομαι να συνεχίσετε να τρέχετε και να προσφέρεται σε εμάς τους απλούς παίχτες παιχνιδια για εκτόνωση και ψυχαγωγία, ε΄γω ευχαριστώ το Στέλιο που έφερε το airsoft στο Ρε΄θυμνο και παίζω που μου αρέσει πολύ. Θα πρέπει σας πω όμως και σε σενα Στέλιο και σε όλους (έχω δει κα΄μποσους διακριτικά) ότι ξεκαβαλικιέψτε από το άλογο σας, δεν σας ανήκουν οι παιχτες και πρεπει να τους προσέχετε να τους ακούτε και να αφουγκράζεσται τα θέλω τους αλλλα και να τους ενημερώνεται και να τους δίνετε τη γνώσεις σας ή τις ευκαιρίες να παίξουν.
  Δεν μπορέιτε να επιρεάζετε τη κάθε κοινότητα σας με το προσωπικό σας συμφέρον κα τα θέλω σας. Σαν παράδειιογμα οι κύριοι που δε τους ξέρω καν πήγαν και βάλανε παιχνίδι την ίδια μέρα.
  Εδώ κάνουμε αμάν να δούμε παιχνίδια στην Ελλάδα και τα βαζουμε δύο…δύο.
  Αν εσείς δε περάσατε καλά στο warzone ή αν αλλος δε πέρασε καλά στη Χίο στη Πάτρα κλπ ή τσακώθηκε με το Πέτρος το Κώστα κλπ να μην απομωνόνει την ομάδα του!

  Εύχομαι να πεισμώσει ο Στέλιος πιο πολύ και να κάνει ακόμα καλυτερο παιχνίδι, να έρθετε εσείς και όποιος δεν εχει παίξει και να ευχαριστηθούμε! Αν δε κάνει πάλι … εύχομαι να “εκμεταλευτείτε” την ευκαιρία και να κάνετε κάτι παρόμοιο και ακόμα καλύτερο….διότι ένας παίχτης αν παει εκτός της πόλης τους μια φορά ξαναπάει….ΕΎΧΟΜΑΙ να γίνει και warzone και άλλα 5 τέτοια event!

  Ελπίζω να μη σας κούρασα με την άποψή μου που προσπάθησα να προσεγγίσω λίγο ευρύτερα το όλο θεμα του Airsoft με την αφορμή του warzone.

  Ελπίζω σύντομα να ξανατσακωθώ, ιδρώσω, διαφωνήσω, περπατήσω, κξενυχτίσω, γνωρίσω φίλους, “σκοτώσω” κάποιο συμπάιχτη, διαβάσω κάποιο σενάριο, ταξιδέψω και μετά σχολιάσω!

  Σχολιάστε
  • 16 Μαΐου, 2018, 23:18
   Permalink

   Είναι τρομερό το πόσο σχολιάζεται η φράση ” Παίζω 10 χρόνια airsoft” χωρίς καν να λαμβάνετε υπόψιν ο τρόπος και η φάση που ειπώθηκε και να μην σχολιάζεις τη φράση, “Διοργανωτής είμαι ότι θέλω κάνω”… Φίλε μου επειδή προφανώς δε σου τα είπανε όπως είναι η φράση αυτή με τα 10 χρόνια ειπώθηκε από εμένα όταν μετά από 4 φορές ευγενική ερώτηση για διευκρίνηση σε συμβάν στο παιχνίδι, ο διοργανωτής ουρλιάζοντας απέφευγε την απάντηση γιατί δεν τον σενέφερε και προσπαθούσε να μου θυμήσει ότι έχει εξουσία. Η φράση αυτή ήταν μια απέλπιδα προσπάθεια να θυμήσω στον διοργανωτή σε ποιον απευθύνεται, αφού ο ίδιος τα τελευταία 6 χρόνια όποτε με είχε ρωτήσει κάτι ή μου είχε ζητήσει κάτι, το είχα προσφέρει. Το να σχολιάζεις το γεγονός χωρίς να έχεις ολοκληρωμένη εικόνα με προσβάλει και για αυτό στο σχολιάζω.

   Σχολιάστε
   • 16 Μαΐου, 2018, 23:34
    Permalink

    Ο σκοπός μου δεν ηταν να σχολιασω τα παντα και σιγουρα μου διαφευγουν. Διαφωνω με αυτο που ειπε ο διοργανωτης αλλα δεν ξερω ολες τις φασεις και δε χρειαζεται και να τις ξερω. Σιγουρα παντως αμα γραφαμε ολοι τι νας ενοχλει…θα ειχαμε σιγουρα πανω απο 10 λογους να το σταματαγαμε το αθλημα. Απλα λεω να ψαχνουμε λογους να το συνεχιζουμε. Μη ξεχναμε απλα οτι σχολιαζουμε αυτους που κανουν, δε σημαινει οτι αυτοι που δε κανουν ειμαστρ καλυτεροι!

    Σχολιάστε
 • 16 Μαΐου, 2018, 22:33
  Permalink

  Για να καταλάβω γιατι εχω χαθεί λιγο.καλησπέρα στην παρέα.Ειμαι πρωτοετής φοιτητής στο τμήμα λογιστικής στο ΤΕΙ Αθηνών.Θελω να ξεκινήσω δειλά δειλά το άθλημα και αντιλαμβάνομαι πως πρέπει να πληρώνω κάποιο αντίτιμο για παιχνίδια;Υπάρχει φορολογικά το άθλημα για να δικαιολογήσω στα έξοδα μου την απόδειξη που θα πάρω τι;Μπορεί κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει;Ειναι παροχή υπηρεσιών;Ως τι το δικαιολογώ;Στην Αθήνα που υπάρχει τέτοια πίστα;

  Σχολιάστε
 • 17 Μαΐου, 2018, 00:06
  Permalink

  Αθανασιος Τσαφογιαννης aka GPS Freelancer for Hire
  Ξεκιναω με λιγα λογια για μενα & το Warzone (δεν ειναι αυτοπροβολη απλα για να καταλαβει ο κοσμος την θεση μου σε σχεση με το Warzone & να με κρινει αναλογα) :
  1η συμμετοχη στο WZ3. Οριστηκα απο την Διοργανωση ως Δκτης της 7μελους ομαδας των Rangers.
  Συντονισα την\βοηθησα στην μεταφορα 4 παικτων απο Αθηνα στην Κρητη.
  Εκτοτε εχω επικοινωνια & φιλικη σχεση κατα ολη την διαρκεια των ετων που περασαν ανταλλασοντας ιδεες\αποψεις\μηχανισμους σεναριων κτλ.
  2η συμμετοχη στο WZ5. Οριστηκα απο την Διοργανωση ως Δκτης της 12μελους ομαδας των Rangers (μπες εσυ, γιατι περυσι οι Rangers τα εκαναν #@$#@$# αν & θα σε προτιμουσα Δκτη των GRC γιατι δεν εχουμε Επιτελικους να στηριχθουμε)
  Συντονισα την\βοηθησα στην μεταφορα πανω απο το 50% των παικτων απο Αθηνα στην Κρητη & ολη την χρονια συντονιζα γκρουπ στο FB για ολους τους Αθηναιους σχετικα με την οργανωση\εξοπλισμο για το WZ, νοοτροπια, κανονες, μηχανισμους κτλ.
  Για μεγαλο χρονικο διαστημα μου εκανε ψηστηρι για να μπω φετος Δκτης GRC αλλα αρνηθικα οπως & την προηγουμενη χρονια λεγοντας
  “Στα δικα μου σεναρια δεν παιζω γιατι ειμαι Διοργανωση, να ερθω & στο δικο σου & να μην παιξω παλι ? Οσο με βασταν τα ποδια μου, ασε με. Οταν δω οτι δεν αντεχω σωματικα να ειμαι στους Rangers, τοτε βαλε με”
  3η συμμετοχη στο WZ6. Οριστηκα απο την Διοργανωση ως Δκτης της 12μελους ομαδας των Rangers (φετος δεν θα γυρνατε σαν την αδικη καταρα μεχρι να αποφασισουν οι Δκτες ποτε & αν θα σας χρησιμοποιησουν, θα σας δινουμε αποστολες)
  Συντονισα την\βοηθησα στην μεταφορα πανω απο 20 παικτων απο Αθηνα\εξωτερικο\επαρχια στην Κρητη & ολη την χρονια συντονιζα chat\γκρουπ στο FB σχετικα με την οργανωση\εξοπλισμο για το WZ, νοοτροπια, κανονες, μηχανισμους κτλ.

  Η θεση μου σχετικα με τα οικονομικα του WZ ηταν παντα (και δηλωμενη αυτοπροσωπως στην Διοργανωση) “Δεν με νοιαζει αν βγαζουν χρηματα, δινω το Χ ποσο & απο την στιγμη που κρινω πως το Χ ποσο μου παρεχει Χ πραγματα που με καλυπτουν, μου φτανει & αν καταφερνουν να βγαλουν κιολας, μαγκια τους. Ας κανει καποιος αλλος κατι αντιστοιχο με λιγοτερα ή καθολου χρηματα, να παω & εκει”
  Παντα ενθαρυνα οποιονδηποτε παιχτη με ρωτουσε για το WZ ή οποιαδηποτε “αλλη” διοργανωση ακομα & αν ειχα διαφορες με την “αλλη” διοργανωση, να παει να δει απο μονος του & να κρινει.
  Παντα ελεγα στον Στελιο “Μην ακους κανενα, κανε εσυ οτι νομιζεις οτι ειναι σωστο για το WZ & αστους να εκτιθενται μονοι τους”.
  Προσωπικα ως διοργανωτης εχω φαει επισης πολυ λασπη\πολεμο\συκοφαντια αλλα επελεξα να μην δημοσιοποιησω το γεγονος, καθως θα εδινα εφημερη λαμψη σε αυτον που το εκανε.
  Απλα στον παικτη που ερχοταν & μου ελεγε “Ρε συ, μου ειπε ο ταδε οτι εισαι ΧΨΩ” του ελεγα “Ελα δες & αν ειμαι ετσι, φτυσε με στα μουτρα”.
  Μετα που ερχοταν & μου ελεγε “Τι λαλακιες λεγανε ρε για σενα !!!” του ελεγα “Αδερφε, αυτα να πας να τα πεις καταφατσα σε αυτους που τα λεγανε”.
  Το ιδιο λοιπον ελεγα & σε οσους με ρωταγαν για το WZ.

  Το ΜΟΝΟ λοιπον που ΔΕΝ μπορει να μου προσαψει καποιος, ειναι οτι ειμαι ΠΟΛΕΜΙΟΣ του WZ, οτι θελω να αποτυχει κτλ. κτλ.

  Παμε λοιπον στα του WZ6 :
  Ειχαν περασει 5 ημερες απο την επιστροφη στην Αθηνα & αδυνατουσα να ξεκαθαρισω στο μυαλο μου αν περασα καλα ή οχι, αν περασα οπως ηθελα\περιμενα ή οχι, τι πηγε καλα, τι πηγε κακα κτλ.
  Επελεξα να δωσω χρονο στον εαυτο μου να καταλαγιασει, να φιλτραρει την εμπειρια, να ζυγισει τα πραγματα & να αποφασισει.
  Σκεφτομουν “Μπορει να φταιει η κουραση, μπορει να φταιει η πιεση απο την δουλεια πριν το σεναριο που πιεστηκα για να μην αφησω εκκρεμοτητες, μπορει να φταιει η μαζεμενη δουλεια που βρηκα μολις γυρισα, μπορει να βλεπω καποια πραγματα μονοπλευρα\εγωϊστικα, οπως πιστευω οτι θα τα εκανα εγω αν ημουν στην θεση του αλλου κτλ.
  Δεν ειχα τον χρονο & το καθαρο μυαλο να το κανω τις πρωτες 5 ημερες & το ανεβαλα για οταν θα ημουν ετοιμος.
  Δεν ηθελα να αδικησω τον Διοργανωτη, τον εαυτο μου, τον αντιπαλο κτλ.
  Ηξερα ομως πως σε 2 ημερες θα επρεπε να μιλησω στην εκπομπη για την εμπειρια ή να προφασιστω καποια δικαιολογια για να μην συνδεθω.
  Καθως το 2ο δεν θα ηταν αντρικιο, ειχα σχεδον κατασταλαξει στο να συμμετεχω, για να εκφρασω ορθα\κοφτα με ψυχρο αιμα & χωρις πολλες σαλτσες, τι θεωρουσα πως θα επρεπε\μπορουσε να αλλαξει για να γινει καλυτερο το event & να μην επεκταθω σε κακως κειμενα τα οποια αποδεδειγμενα δεν προσφερουν κατι επικοδομητικο, απλα εντονες αντιπαραθεσεις.
  Επελεξα να μιλησω λοιπον καθαρα για τα νεα στοιχεια του WZ & την παγια πεποιθηση μου (επειδη ο Ελληνας αν δεν εχει ενα Κερβερο πανω απο το κεφαλι του, τα κανει ολα ροϊδο) η Διοργανωση να ειναι πιο “επεμβατικη” σε παραβατικες συμπεριφορες & να μην εκφραστω καθολου για την προσωπικη μου εμπειρια\aftermath που δεν το ειχα ακομα συγκεκριμενοποιησει στο μυαλο μου.
  Το Σαββατο με καλεσε ο Στελιος στο κινητο & μιλησαμε παρουσια ακομα ενος μελους της RAA για αρκετη ωρα.
  Μου ανεφερε το περιστατικο στο Unknown Territories που αναφερεται στο δελτιο τυπου.
  Καναμε μια συζητηση εξηγωντας απο μεριας μου\μας (Rangers) τον σκοπο που δρασαμε ετσι, εξηγηθηκε πως ο σκοπος μας ΔΕΝ ηταν η νικη στο σημειο αλλα να φυγουμε απο το σημειο, πως λογω πρωτοβουλιων των GRC που ειχαμε διαταγη να συνδραμουμε & bad timing, δεν εγινε οτι ειχε σχεδιαστει.
  Οποτε δολος, κακη προθεση, ολα για την νικη, διαθεση για αυτοπροβολη ΔΕΝ υπηρχε σε καμια περιπτωση.
  Και ανεφερα στον Στελιο “Εχω την εντυπωση ρε Στελιο πως ψαχνεις να βρεις ενα αποδοπομοιαιο τραγο να τα ριξεις ολα & τον βρηκες στους Rangers. Δηλαδη απο ολο το σεναριο οι Rangers εφταιγαν παντου & σου χαλασαμε το σεναριο ?” και μου απανταει “Οχι, μην τα παιρνεις ετσι κτλ.”
  Το συγκεκριμενο περιστατικο, παρα το οτι οι οποιες δικαιολογιες της Διοργανωσης για τα λαθη της στο σημειο ΔΕΝ με καλυψαν, επελεξα να το ξαναεξετασω σε 2ο βαθμο μαζι με ολη την εμπειρια απο το WZ6 & να επανελθω στην Διοργανωση προς συζητηση.
  Για αυτο τον λογο, απο εμενα ΔΕΝ αναφερθηκε στην συνεντευξη.
  Θα επανελθω ομως στο συγκεκριμενο περιστατικο παρακατω…

  Γινεται η συνεντευξη λοιπον την Κυριακη & απο την Διοργανωση ΔΕΝ αναφερεται το περιστατικο, για να τοποθετηθουμε & εμεις.
  Και ερχομαστε στην Δευτερα (νομιζω) που ανεβαινει αυτο το δελτιο τυπου απο την RAA.
  Και μου αναφερουν καποιοι Rangers & καποιοι αλλοι παικτες που συμμετειχαν οτι “κραζουν τους Rangers, σταματαει το WZ κτλ”.
  Συγνωμη αλλα με 10-12 ωρες δουλεια την ημερα & 2 παιδια κατω των 10 ετων δεν ετρεξα να δω τι εγινε.
  Διαβαζω αποσπασματα αργα το βραδυ απο το δελτιο τυπου στο group των Rangers & σκεφτομαι “Ασε να το διαβασεις ΟΛΟ ηρεμα, να δεις τι λενε & να κρινεις”
  Και με περνει τηλεφωνο ο Στελιος Τριτη περιπου 20:00 μολις εχω μπει σπιτι και μου λεει “Φιλαρακι, πολεμος, χολη σταζουν ολοι κτλ.”
  Και του λεω “Που γραφεται τι, στειλε link να το δω μετα τις 21:00 που θα βαλω τα παιδια για υπνο” και μου στελνει.
  Μπαινω λοιπον μετα τις 22:00 και διαβαζω ΜΟΝΟ το δελτιο τυπου & μενω καγκελο !!!

  Και προσπαθω να καταλαβω ΓΙΑΤΙ ?!?
  ΓΙΑΤΙ αυτο το δελτιο τυπου ?!?
  ΓΙΑΤΙ τοση χολη ΑΠΟ την RAA ?!?
  ΓΙΑΤΙ μηδενισμος των ΑΛΛΩΝ σε σχεση με την RAA ?!?
  ΓΙΑΤΙ η RAA μπαινει στην διαδικασια να συγκριθει με τους ΑΛΛΟΥΣ ? Για να αποδειξει τι ?!? Να μειωσει τους αλλους ?!?
  ΓΙΑΤΙ ενω οπως δηλωνει αποσυρεται, γκρεμιζει οτι εχει χτισει μεχρι τωρα αντι να αποσυρθει στο απογειο με το κουτελο καθαρο & πρεσβευοντας οσα τοσο καιρο διατυμπανιζει ?!?
  ΓΙΑΤΙ αυτο το υφος ?!?
  ΓΙΑΤΙ ενω πρεσβευατε την Προωθηση\Αναπτυξη του Ελληνικου Airsoft, την σωστη νοοτροπια (κατ’εσας) κτλ. κτλ. εκφραζεστε με αυτο τον τροπο σε ενα δελτιο τυπου του συλλογου\λεσχη\ΜΚΟ\ομαδας σας ?!?
  Μιλαμε για ενα δελτιο τυπου απο ενα “θεσμικο” οργανο & οχι ενα post σε ενα forum ή στο FB !!!
  Μιλαμε για ενα δελτιο τυπου που συνταξατε, συμφωνησατε & προσυπογραψατε ποσα ατομα !!!
  ΓΙΑΤΙ ευθειες βολες προς συγκεκριμενα ατομα, ειτε το αξιζουν ειτε οχι ?!?
  ΓΙΑΤΙ ενω & οι 2 πλευρες (Διοργανωση & Rangers) πιστευαν πως στο συγκεκριμενο περιστατικο εφταιξε η αλλη πλευρα αλλα δοθηκαν εκτεταμενες εξηγησεις & τουλαχιστον ξεκαθαριστηκε πως δεν υπηρχε δολος\κακη νοοτροπια απο πλευρας Rangers
  ΑΥΤΗ θελετε να ειναι η τελευταια γευση που θα αφησετε στην Ελληνικη Αεροσφαιριση ?!?
  Πολλα ΓΙΑΤΙ !!! Πολλα ΓΙΑΤΙ !!!
  Αληθεια, ποιοι ειναι τελικα οι αλτρουιστες της υποθεσης ?!? ΑΛΗΘΕΙΑ ομως ?!?
  ΓΙΑΤΙ ?!?

  Και επιλεγω εκ νεου να δωσω χρονο στον εαυτο μου να το απορροφησει\αναλυσει ηρεμα το ολο θεμα & να “μην ριξω μια & τα μαμησω ολα, γκρεμισω σχεσεις\γεφυρες ετων, γινω παλι ο κακος της υποθεσης” παρα τα ψευδη στοιχεια που αναφερονται προσωπικα για μενα αλλα ΟΧΙ ονομαστικα.
  Και μαμιεμαι σημερα στην δουλεια να τελειωσω γρηγορα, επιστρεφω νωρις σπιτι & καθομαι να διαβασω τα σχολια.
  Τι να πω για τα σχολια ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ !!!
  Ειτε συμφωνω με οσα λεει καποιος ειτε οχι, ειτε λεει υπερ μου ειτε οχι, μενω μονο στο “ΕΧΟΥΜΕ το airsoft που μας αξιζει γιατι αυτην ΠΑΙΔΕΙΑ εχουμε”.
  Για αυτο ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ τους ΚΕΡΒΕΡΟΥΣ στα πεδια, γιατι ΔΕΝ εχουμε ΠΑΙΔΕΙΑ !!!
  Αν απλα πριν γραψετε οτι γραψατε, σκεφτοσταν & ΠΩΣ θα το γραψετε, ΙΣΩΣ να εβγαινε μια ακρη, να μην κολλαγαμε ΜΟΝΟ στο “ΠΩΣ μας την βγηκε ο απεναντι, ποιος ειναι ο απεναντι που θα μου πει εμενα κτλ. κτλ.”
  και να κραταγαμε τις επικοδομητικες παρατηρησεις εκατερωθεν για να γινουμε καλυτεροι.

  Κυριοι & κυριες, μεχρι εδω συγκρατησα των εαυτο μου οσο μπορουσα,
  τωρα επειδη αναφερθηκατε στα σχολια επι προσωπικου & ονομαστικα σε μενα ως υπευθυνο των παρατραγουδων του περιστατικου,
  αναγκαζομαι να πεσω στο επιπεδο σας & να σας απαντησω στο ιδιο υφος με εσας :
  Δινεται απο την Ανωτατη Δκση αποστολη στους Rangers & στους GRC να ερευνησουν απο κοινου το χωριο στο Unknown Territοries.
  Το πλανο που εκπονηθηκε ηταν να προωθηθουν 3 Squads των GRC με οδηγο δρομολογιου (καθως το ηξερα απο περσινη αποστολη) εμενα & να συντονιζω τους GRC με τους Rangers.
  Τα 3 Squads να παρουν θεση πανω απο την ρεματια που βρισκεται Δ-ΝΔ του στοχου & να στησουν 2 στοιχεια ολμων.
  1 Μηχανοκινητο Squad να αναχωρησει μαζι με Αερομεταφορα των Rangers & να εισελουν ταυτοχρονα απο την γνωστη πυλη στο σημειο.
  5′ πριν φτασουν, τα στοιχεια ολμων να κανουν βολες προς εκκαθαριση τυχον εχθρων ή μειωση δυναμης εχθρου.
  Αμεσως μετα τις βολες να ξεκινησει η προσεγγιση των 2 Squads απο την ρεματια μεχρι την περιφραξη.
  Το 3ο Squad θα παρεμενε στο σημειο προς φυλαξη των ολμων ή εφεδρεια ή ασφαλιση δρομολογιου διαφυγης.
  Με την αφιξη του Μ/Κ & των Rangers θα εισερχονταν εντος περιφραξης & ολη η δυναμη θα αναπτυσονταν σχηματιζοντας ενα __|
  Οπου | θα ηταν οι δυναμεις στην πυλη & __ οι δυναμεις που θα εισερχονταν απο την ρεματια.
  Ολοι θα συνεκλιναν προς τα κτηρια κλεινοντας την ψαλιδα & εγκλωβιζοντας τυχον εχθρους.
  Η Ανωτατη Διοικηση ερχεται στο Διοικητηριο των GRC & μας ζηταει να της αναφερουμε το πλανο μας.
  Μας αναφερει πως καθως ΔΕΝ μπορουμε να γνωριζουμε αν θα εχουμε στην κατοχη μας εκεινη την ωρα το Oil Depot (καθως αρκετες δυναμεις ειχαν δεσμευτει για αυτη την αποστολη) να επανεξετασουμε το πλανο χωρις το Μ/Κ.
  Αναπροσαρμοσαμε τα πλανα μας στελνοντας 3,5 Squads (λιγο μεγαλυτερη δυναμη πυρος) & νωριτερα για εκτεταμενη παρατηρηση.
  Η Ανωτατη Διοικηση μας συνεχαρει για το πλανο μας & εξεφρασε βεβαιοτητα για την επιτυχια μας.
  Η αναχωρηση των Rangers ηταν προγραμματισμενη\συμφωνημενη με την Διοργανωση, 80′ πριν την αναχωρηση, για τις 16:15.
  Ειχαμε σχεδιασει στο μυαλο μας, μολις επιβιβαζονταν οι Rangers, να εκαναν ενα γυρο του πεδιου για αποπροσανατολισμο του εχθρου\δεσμευση δυναμεων & υπολογιζαμε να φτασουν στην πυλη περιπου 16:25-16:30.
  Ολη την ωρα ειμασταν σε επικοινωνια μεσω ασυρματου\τηλεφωνου.
  Τα 3,5 Squads εχουν φτασει στο σημειο, εχουν στησει ολμους απο 16:05 & εχουμε ξεκινησει παρατηρηση στον στοχο. Καμια κινηση.
  Οι GRC επιλεγουν & στελνουν αρχικα εναν ανιχνευτη στις 16:09 & ακομα εναν περιπου 16:15 εντος περιφραξης.
  Τυχαια\εσκεμμενα, η Αερομεταφορα καθυστερει με υπαιτιοτητα της Ανωτατης Διοικησης.
  Φτανει στο σημειο επιβιβασης (Δυτικη πυλη GRC) στις 16:23
  Μεχρι εκεινη την ωρα οι ανιχνευτες εχουν ηδη αναφερει μηδενικη εχθρικη παρουσια & ευρεση κιβωτιου.
  Αποφασιζουμε την μη ριψη ολμων καθως θα ηταν ασκοπη.
  Εκεινη την ωρα μενω απο ασυρματο (μπαταρια) αλλα επικοινωνω τηλεφωνικα με τους Rangers & μου αναφερουν αναχωρηση τους, μη εκπληρωσης του γυρου του πεδιου απο την Αερομεταφορα με αποφαση της Διοργανωσης & πως σε 1-2′ φτανουν στο σημειο ριψης.
  Τους λεω πως δεν υπαρχει εχθρος στο σημειο & μολις φτασουν, να ασφαλισουν το σημειο ριψης (να μην κινηθουν αδικα προς τα κτηρια) μεχρι να μιλησω με τον Δκτη GRC.
  Τα 2,5 Squads εισερχονται στην περιφραξη & κινουνται προς τα κτηρια.
  Φτανουν οι Rangers.
  Ξεκιναω να μπω στην περιφραξη & κολλαω σε κατι βατια σχεδον οσο το λιγοστο μποϊ μου.
  Μου αναφερει απο απεναντι ο Λοχαγος των GRC πως του αναφερουν οι δικοι του πως το κιβωτιο αναφερει “Μεταφορα μονο με οχημα”.
  Του λεω “Εμεινα απο μπαταρια, πες στον Δκτη σου πως θα παρω με την Αερομεταφορα το κιβωτιο & θα του το παω”.
  Τηλεφωνο στους Rangers & λαχανιασμενος τους λεω “Ασφαλιστε, φερνω κιβωτιο για να φυγουμε”
  Μεχρι να ξεκολλησω απο τα βατια ακουω εμπλοκες απο την πυλη (περιπου 200μ).
  Ξεσκιζομαι να ξεκολλησω & τρεχω προς τα εκει.
  Στον δρομο λεω σε καποιους GRC “Ασφαλιστε κτηρια & αναμεινατε, μην πατε ακομα το κιβωτιο στην LZ μεχρι να καθαρισουμε”.
  Φτανω ξεπνοος στην LZ οπου οι Rangers εχουν απενεργοποιησει οχημα των UN, οι UN επελεξαν να καουν μεσα στο οχημα (10”) αλλα κανουν την πονηραδα στα 2μ απο την Διοργανωση & παιρνουν την σημαια\κινητο respawn που ειχαν μαζι τους & την τοποθετουν εκτος περιφραξης !!!
  Δηλαδη και νεκρος & τοποθετησε σημαια ΕΚΤΟΣ πεδιου !!! Απεβληθει αυτος ο παικτης ?!? ΟΧΙ ενω στην αλλη περιπτωση που ανεφερε η Διοργανωση με το CP απεβαλε ολοκληρη ομαδα !!! ΦΑΟΥΛ 1 απο την Διοργανωση
  Η Αερομεταφορα εχει ως μηχανισμο ΠΑΡΑΛΑΒΗ-ΡΙΨΗ-ΑΝΑΜΟΝΗ 10′ για τυχον εκ νεου μεταφορα-ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ. Η Διοργανωση επειδη ειχε στο μυαλο της να γινει εκει της Κορεας, δεν περιμενε & εβγαλε το οχημα εκτος πεδιου (αφου ερχονταν συφερτος !!!). ΦΑΟΥΛ 2 απο την Διοργανωση
  40μ πριν φτασω στο οχημα, μου λεει ο Ξενακης “Eχει γινει φασαρια με το σημειο πηγαινε μπροστα” & ενας Rangers μου λεει “O Romeo 6 φωναζει πηγαινε δες”.
  Φωναζω “Romeo 6 σε μενα” και κινουμαι προς το οχημα οπου στα 2μ υπαρχει Διοργανωτης.
  Εμφανιζεται στο οπτικο μου πεδιο ο Romeo 6 και του λεω “ΣΚΑΣΕ & πηγαινε πισω (προς το σημειο που ηταν ο Ξενακης μακρυα απο το οχημα)” το βουλωσε & πηγε.
  Ενας Ranger μου αναφερει “Μας εβαλαν χερι που χτυπησαμε το οχημα στο σημειο, πως ειναι θεμα ασφαλειας, μην φυγουν μπιλιες προς τα εξω κτλ.”
  Πλησιαζω τον Διοργανωτη και του λεω απολυτως ηρεμα “Τι συνεβει ?” Μου απανταει ορθα\κοφτα με υφος 1000 Καρδιναλιων & κορδωμενος σαν Στρατηγος “Τιποτα, συνεχιστε”.
  Τον ξαναρωταω “Σιγουρα ? Πες μου αν εγινε κατι ?” Μου απανταει εκ νεου “Τιποτα, συνεχιστε”. ΦΑΟΥΛ 2 απο την Διοργανωση.
  Δηλαδη στον απλο παικτη φωναζεις & σε μενα που ειμαι εμπειρος παικτης δεν λες τιποτα ? Γιατι ?
  Αφου ειμασταν τοοοοσο λαθος, γιατι εκει δεν μου ειπες, ¨Διοργανωτης ειμαι, πηγαιντε για θεμα ασφαλειας πηγαιντε 50μ πισω” ? Θα σου ελεγα οχι ?
  Μαλλον επειδη θελατε να εχετε να μας κατηγορεισετε μετα για κατι ? Ισως…
  Αναφερω εκ νεου φωναζοντας (δεν ειχα ασυρματο) προς ολους τους Rangers παρουσια 3 Διοργανωτων “Rangers, ασφαλιστε LZ, μην περασει ΤΙΠΟΤΑ την πυλη, φερνω κιβωτιο, φευγουμε.”
  Η Διοργανωση για ακομα μια φορα ΔΕΝ μας λεει ΤΙΠΟΤΑ. ΦΑΟΥΛ 3 απο την Διοργανωση
  Παω στον Ξενακη και του λεω “Επειδη η Αερομεταφορα δεν περιμενε, μην στελνω παλι μυνημα απο Viber, μπορουμε να εχουμε αμεσα Αερομεταφορα ?” Μου απανταει, ναι σε
  5′ αλλα πες στους GRC να παραμεινουν στο σημειο” & του απανταω “Καταλαβα (οτι θα γινει της Κορεας) θα ενημερωσω”.
  Μου λεει ΤΟΤΕ ο Ξενακης παρουσια ενος ακομα με Κιτρινο Γιλεκο & μιας γυναικας παρατηρητη “Ρε συ, τραβηξε τους πισω να μπουν οσοι ερθουν να γινει μαχη”.
  Του απανταω “Αδερφε, ειμαστε 11 εναντιον ΟΣΟΥΣ εμφανιστουν. Δεν ειμαστε για γενικες συρραξεις, για αυτα ειναι οι μεγαλες παραταξεις. Αν δεν τους χτυπησω στο bottleneck δεν εχω στον ηλιο μοιρα. Σκοπος μου ειναι να παρω το κιβωτιο & να φυγω. Ας χτυπηθουν μετα 20-20, 30-30, οσοι ερθουν.”
  Φωναζω τους GRC να φερουν το κουτι & να παραμεινουν μεχρι νεοτερας απο Δκτης τους αλλα δεν απαντανε. Αναγκαζομαι να παω μεχρι την πισω μερια των κτιριων & να τους πω να μας το φερουν αλλα εκεινη την στιγμη σκανε οι Octapus. Τρεχω πισω να συντονισω.
  Φτανω & το προπορευομενο οχημα (τζιπ) ειναι χτυπημενο αλλα με προτροπη του Διοργανωτη κινειται ακομα για να επιτρεψει στο 2ο οχημα που κουβαλαει 15-25 ατομα να εισελθει. ΦΑΟΥΛ 4 απο την Διοργανωση.
  Οι κανονες αυτο λενε ?!? ΟΧΙ
  Λετε οτι παιζουμε Milsim !!! Στην πραγματικοτητα αυτο θα γινοταν ?!? Ενα οχημα μεταφορας πεζικου χωρις οπλισμο, σε ενδεχομενη ενεδρα με αντιαρματικα θα σταματαγε & δεν θα προσπαθουσε να διαφυγει ?!>
  Ας εκανε ενα γυρο το 2ο οχημα μεχρι να ολοκληρωθει η διαδικασια με το 1ο οχημα, να αποχωρουσε & ας εμπαινε μετα που θα ειχε φυγει.
  Παμε παρακατω, το απενεργοποιημενο οχημα παρα το οτι εχουν περασει τα 10” αρχιζει & βαλει με το πολυβολο, οι επιβατες κατεβαινουν & εμπλεκονται ενω εχουν “καει” μεσα στο οχημα, κατεβαινουν & απο το 2ο οχημα & ενω τις τρωνε απο 11 ατομα που τους καλυπτουν 300μοιρες & σπαρταρανε σαν τα ψαρια, κανουν τα παγωνια στα 2μ απο τον Διοργανωτη !!! Τι εκανε ο Διοργανωτης ?!? ΤΙΠΟΤΑ απολυτως !!! ΦΑΟΥΛ 5 απο την Διοργανωση
  Ενας Rangers ερχεται σε μενα που ειμαι 3-4 μετρα απο τον Ξενακη και ριχνω με DMR μεσα απο διοπτρα & βλεπω τις bbs μια προς μια να χτυπανε κοσμο & να μην βγαινουν & μου λεει “Ρε GPS τα βλεπεις ?!?” & του απανταω “Τα βλεπω αλλα τι να κανω ?!? Αφου οι κανονες λενε να μην απαιτουμε hit !!!”
  Και γυρναει & λεει στους αλλους 2 Διοργανωτες “Σας παρακαλω, ελατε να δειτε, δεν γινονται αυτα τα πραγματα !!!”
  Η απαντηση ηταν “Αφου ειναι ο Στελιος στα 2μ εγω τι να πω ?” ΦΑΟΥΛ 6 απο την Διοργανωση
  Το οτι καποιος βλεπει ενα στραβο & δεν κανει κατι, δεν σημαινει οτι δικαιολογει & εσας να μην κανετε κατι,
  Στο εν το μεταξυ αρχιζουν να μας χτυπανε & ατομα ΕΚΤΟΣ πεδιου !!! Ατομα που ειχαν μπει\τους ειχε βαλει η Διοργανωση απο αλλο σημειο.
  Πως ?!? Σταματησε το οχημα επι του δρομου, κατεβηκαν αρματωμενοι να τους βλεπουν οσοι περνανε με τα αμαξια, τραβηξαν την περιφραξη & μπηκαν .
  Αλλοι εριχναν απο εξω (η Διοργανωση το αρνειται) & αλλοι μπηκαν μεσα & ηρθαν παραλληλα με την περιφραξη & μας εριξαν.
  Εμεις δηλαδη εκεινη την στιγμη επρεπε να πουμε “Α! Το κοπελι ειναι στην περιφραξη, εσφαλμενα μωρε αλλα δεν πειραζει. Να μην του ριξω εγω μην τυχον & φυγει το bb μου εκτος πεδιου & πετυχω κανα διερχομενο οχημα & να κατσω να τις φαω για θεματα ασφαλειας !!!”
  Μωρε πατε καλα !!! ΦΑΟΥΛ 7 απο την Διοργανωση
  Συνοπτικα σε 2′ ειμασταν ολοι εκτος. Προσωπικα χεστηκα & να ειμαι συνεχεια πεθαμενος 48ωρες αλλα ειναι το θεμα αδικιας απο την Διοργανωση !!!
  Εχω παει διπλά στον Ξενακη & περιμενω να περασει η ωρα για να φυγω οπου ο ανθρωπος μου αναφερει εκ νεου “Αν ειχατε παει 10μ πισω να τους αφησετε να μπουν, να θα τους ειχατε φαει” & του απανταω
  “Σκοπος μου ηταν να φυγω, ΟΧΙ να φαω κοσμο. Αλλα για να φαω κοσμο που λες εσυ, θα επρεπε να χρησιμοποιησω το αναγλυφο, δηλαδη το υπερυψωμενο χωρο δεξια & την στενωπο στην πυλη”.
  Τακτικα\Milsim\TacSim πειτε το οπως θελετε, αυτο επρεπε να κανει μια ολιγομελη ομαδα, αυτο καναμε.
  Αν ειχατε κατι αλλο στο μυαλο σας, να μας το λεγατε.
  Αν καναμε κατι λαθος, να μας το λεγατε\διορθωνατε επιτοπου για το καλο του σεναριου & οχι να γινουν τα ευτραπελα που επιτρεψατε\παροτρυνατε να γινουν.
  Κυριοι, προσωπικα αυτο που καταλαβα απο συγκεκριμενο περιστατικο ηταν :
  Μετριοπαθης αποψη : Δεν προβλεψατε σωστα καποιες καταστασεις, δεν διαγνωσατε επι του πεδιου το προβλημα, δεν δωσατε καποια λυση απλα το αφησατε να κυλησει οπως κυλησε
  Extreme αποψη (σε συναρτηση με οσα γραψατε επι προσωπικου & στο Δελτιο Τυπου) : Ειχατε σκοπο να γινει στο σημειο της Κορεας (κατα εσας μια ωραια μαχη) & να πιαστουν οι Rangers για να ανεβει το ηθικο καποιων, να τσαλακωσετε λιγο την εικονα μας, να παρει καποια παραταξη ποντους κτλ αλλα ΔΕΝ σας βγηκε οπως το θελατε.
  Για αυτο η καθυστερηση στην Αερομεταφορα, για αυτο η αρνηση της πτησης παραπλανησης (ενω την προηγουμενη μερα το ειχατε κανει σε αντιστοιχη αερομεταφορα) ωστε να συμπεσουμε με τις αλλες παραταξεις, για αυτο η Αερομεταφορα εφυγε & δεν περιμενε, για αυτο αφησατε πανω απο 15 αθανασιες στα 2μ, για αυτο παραβηκατε τους κανονες ασφαλειας που επικαλεστηκατε στο πεδιο εναντιον μας, για αυτο αφησατε νεκρο να μεταφερει σημαια & τωρα προσπαθειτε να τα ριξετε σε εμας !?!
  Η εικονα μας μια χαρα τσαλακωθηκε & απο τους UN & απο τους Octapus που εμπλακηκαμε σε αλλες ανυποπτες φασεις.

  Δεν μπορω να καταλαβω γιατι βαζετε την ταμπελα MilSim ?!?
  Γιατι ειναι πιασαρικη ?
  Γιατι τραβαει κοσμο ?
  Αυτο δεν ειναι MilSim κυριοι, ειναι MovieSim !!!
  Δεν ειναι κακο\κατακριτεο απλα δεν ειναι MilSim !!!
  Και δεν μπορει να φταινε παντα ΜΟΝΟ οι ηθοποιοι σε ενα εργο !!!
  Μηπως ειναι κακογραμενο το σεναριο, μηπως φτωχα τα σκηνικα, μηπως ανεπαρκεις ο σκηνοθετης ?!?

  Γιατι ολο αυτο ?!? ΓΙΑΤΙ !!!
  ΓΙΑΤΙ ενω τοσα χρονια διατυμπανιζετε τους UN & τους Rangers ως τις ομαδες εργαλεια\βαρομετρα που ο Δκτες πρεπει να χρησιμοποιησουν, που εμπλουτιζουν το σεναριο αλλα
  τελικα τους χρησιμοποιειτε ως σακους τους μποξ ?!?
  ΓΙΑΤΙ μια μικρη ομαδα καλα εξοπλισμενη αντι να την χειριστειτε ως χειρουργικο νυστερι (που θα αποδωσει ετσι) θελατε να την μετατρεψετε σε βαρια !!!
  Αντι να παμε εκει που θα γινοταν της Κορεας, ας μας στελνατε να κανουμε επιθεση σε μια βαση που δεν θα ειχε πανω απο 15-20 ατομα την δεδομενη στιγμη.
  Αν ειμασταν μαγκες, θα τα καταφερναμε, αν οχι θα τον πιναμε. ΑΛΛΑ θα ηταν μια αποστολή που θα ταιριαζε στην δυναμη\φυση της μοναδος.
  Ας μας στελνατε να παμε στους GRC που μεχρι εκεινη την ωρα υπερειχαν.
  Οοοοοχι !!! Θελατε να παμε με τους GRC για να μας πιασουν οι Octapus με τους UN !!!
  Σκηνοθετημενα !!! Μα για ποσο χαζους τους εχετε τους παικτες δηλαδη ?!? Καποιο μετρο ρε παιδια !!!

  Και μην μας πειτε “Θελαμε να παιξετε και εσεις” γιατι στις 11:15 το ιδιο πρωί, συναντηθηκαμε στο πεδιο & μας ρωτησατε πως παμε & σας ειπαμε “Καλα αλλα θελουμε να παιξουμε κιολας. Δωστε μας μια ενεργητικη αποστολη”
  Τι μας αναθεσατε ?!? Την πιο παθητικη LARP αποστολη που μονο ο Φωσκολος μπορουσε να σκεφτει & να την εκτελεσουν ΑΛΛΟΙ για εμας μεσα σε 75′ !!! Ελεος !!!
  Την οποια ΑΝ επιλεγαμε να την κανουμε, θα παραβαιναμε ΟΛΟ το σεναριο\φυση της ομαδας\πρωταρχικους στοχους !!!
  Επιλεξαμε να καθισουμε ΑΛΛΑ 75′ απραγοι για να μην βγουμε εκτος σεναριου !!! Συγνωμη που ειμασταν τοσο κακοι παικτες !!!
  Συγνωμη που 11 παικτες σας χαλασαν ολο το σεναριο !!!
  Αλλα κυριως συγνωμη απο τον εαυτο μου που ημουν τοσο καλοπροαιρετος μαζι σας !!! Αποδειχτηκε πως δεν το αξιζατε, δυστηχως !!!
  Συγνωμη που παρα το οτι εβλεπα πολλες φορες να μην μας αντιμετωπιζετε ως την μοναδα που εσεις μας ορισατε να ειμαστε συγκρατουσα τους Rangers στο μοτιβο που ειχατε θεσει !!!
  Συγνωμη απο τους Rangers που τους υπεβαλα στις ορεξεις σας !!!
  Συγνωμη που οταν ειδαμε\νιωσαμε, οσα ειδαμε\νιωσαμε επανειλημενα στο πεδιο, συγκρατησα την ομαδα να μην φυγει & εριξα τους τονους !!!
  Συγνωμη που οταν πλεον η προσωπικη μου υπομονη εξαντληθηκε, αντι να τα κανω ολα κωλος, απλα πηγα στην καντινα & περιμενα ηρεμα να τελιωσει το σεναριο.
  Συγνωμη που ημουν ΤΟΣΟ κακος παικτης !!!
  Συγνωμη που σας θεωρουσα φιλους μου !!!
  Συγνωμη που εξαιτιας μου (ας γινω παλι εγω ο κακος της υποθεσης, βαρατε, αντεχω ρε) σταματαει το Warzone !!!
  Συγνωμη που αντι να παιζω με τους γιους μου, καθομαι & γραφω τοση ωρα απαντωντας στα ψευδη & στις κακοηθειες σας !!!
  Δεν θα σπαταλησω αλλη ωρα για εσας, μου αποδειξατε πως δεν το αξιζετε !!!

  Καλη συνεχεια σε οτι & αν επιλεξετε να κανετε στην Αεροσφαιριστικη σας ζωη, απλα ΟΧΙ με εμενα διπλα σας, οπως μεχρι τωρα !!!
  Οχι απεναντι σας, γιατι δεν ειμαι μικροψυχος, εκτος & αν επιλεξετε εσεις να με βαλετε απεναντι σας !!!

  Και επειδη υπαρχουν πολλοι “καλοθελητες” στον χωρο & ερμηνευουν τα λεγομενα μας οπως θελουν,
  τα παραπανω ειναι ΚΑΘΑΡΑ & ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μου ΑΠΟΨΗ ως ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΤΣΑΦΟΓΙΑΝΝΗΣ.

  Σχολιάστε
 • 17 Μαΐου, 2018, 13:42
  Permalink

  Κατ’αρχήν, το ότι σταματά ένας τέτοιου μεγέθους θεσμός, θα πρέπει να μας στεναχωρεί όλους ως αεροσφαιριστές. Πέραν τούτου όμως, και παρ’όλη την πικρία που ενδεχομένως να έχουν οι διοργανωτές (και έχοντας διαβάσει τα σχόλια των “βαλλόμενων” ) το ύφος αυτής της ανακοίνωσης είναι.. άσκοπα προσβλητικό, μη αντάξιο της μέχρι τώρα προσπάθειας, μη παραγωγικό.
  Το Warzone είναι (ήταν) διοργάνωση φτιαγμένη απο λίγους, για να απολαύσουν οι πολλοί, το στηρίξαμε και ευχαριστούμε για τις (τριών ετών) εμπειρίες, αλλά.. Έχει η RAA υποχρέωση ή λογοδοτεί σε κανέναν, σχετικά με τη συνέχιση της διοργάνωσης; Χρειαζόταν κάποια αφορμή/δικαιολογία/αποδιοπομπαίος τράγος για τη διακοπή του; Θα ζητούσε κανείς το λόγο αν διακοπτόταν χωρίς περαιτέρω “μεταπολεμικά” παρατράγουδα; Δεν αρκούσε το “ευχαριστούμε όλους όσους μας στήριξαν, αυλαία και καλή συνέχεια” ;
  Κερδήθηκε κάτι μετά απο αυτό;
  Το μόνο που επιτεύχθηκε τώρα είναι να χαλαστούν ανεπανόρθωτα πολλοί με πολλούς, και το WZ να αποκτήσει εχθρούς, αυτούς που μέχρι πρότινος ήταν απλά δυσαρεστημένοι ή απογοητευμένοι.
  Θεοχαράκος Γιώργος (Lance)

  Σχολιάστε
  • 17 Μαΐου, 2018, 22:28
   Permalink

   Το WZ κατά την γνώμη μου δεν είχε και δεν θα έχει ποτέ εχθρούς, δεν μπορώ να πω όμως το ίδιο και για τον Στέλιο από της πράξεις του και τα λεγόμενα του από το παρελθόν και σίγουρα για το μέλλον,…….

   Σχολιάστε
 • 17 Μαΐου, 2018, 21:31
  Permalink

  Πολλά λάθη ρε παιδιά από πολλούς . Και από τους μεν και από τους δε. Οποίοι και αν είναι . Μήπως όλοι να παραδεχτούμε τα λάθη μας να ζητήσουμε συγνώμη από όλους αλλά και από το Airsoft ; Αυτό θα την πληρώσει στο τέλος .
  Κάντε μια προσπαθεία γερή ……δεν υποστηρίζω κανένα προσωπικά . Πιστεύω ότι, ότι ακούστηκε η διαβάστηκε από οποία πλευρά είναι αληθές η έχει δόση αλήθειας . Τέλος όμως εδώ . Παρακαλώ οποίον άλλον συμφωνεί μαζί μου να πιέσει και αυτός να τελειώσει αυτό.

  Σχολιάστε
 • 19 Μαΐου, 2018, 02:49
  Permalink

  Ακούστε λοιπόν πως έχουν τα πράγματα.

  Μετά την χειρότερη ανακοίνωση που εκάμανε οι κύριοι του Ρεθύμνου και σε υφάκι «ΟΛΑ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΛΑΘΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ»

  ΑΝ κάποιοι,

  πιστέψατε πως το ΓΟΡΖΟΝ θα πάψει να υπάρχει γελιέστε οικτρά , γιατι;

  Α) Μπίζνα και λεφτά δεν τα παρατάς έτσι εύκολα

  Β) Όλος αυτός ο εξοπλισμός που θα αναλωθεί;

  Γ) Υπάρχουν οι φανατικοί τζαμπατζήδες και ολα τα Media των άσχετων, που κάθε τοσο θα μας θυμίζουν τις ΕΝΔΟΞΕΣ milsim νοσταλγικές μερες που είχαμε περάσει και μακάρι να ξαναζήσουμε.

  Δ) Με βάση το παραπάνω Θα βγεί μια νέα ανακοίνωση με ενωτική χροιά και σε μορφή « Ο κοσμος της αεροσφαίρισης μας χρειαζεται» «ζητάμε συγγνώμη» «κάναμε λαθοι» «μάθαμε πολλά ολο αυτό το διάστημα» «πείσμωσε ο Στέλιος» κτλπ κτλπ…

  Ε) Το ΓΟΡζωΟν 7 λοιπον ζεί και βασιλεύει, απλά εσείς κοινοί θνητοί της ελληνικής αεροσφαίρισης πρέπει να το περάσετε και αυτο…Σαπουνόπερα τουρκικής παραγωγής το κάματε ΚΥΡΙΟΙ.

  Σχολιάστε
  • 19 Μαΐου, 2018, 15:07
   Permalink

   Καλύτερη διατύπωση δεν μπορούσε να γίνει.Συμφωνώ 99%.Θα συμπληρώσω όμως το ενδεχόμενο η RAA μέσω άλλου «επιχειρηματία» και άλλης ονομασίας να ξαναμπεί ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ στο παιχνίδι.

   Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *