BHD3: Operation Spartacus

BHD3: Operation Spartacus
Ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Αλεξανδρούπολης, μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του milsim σεναρίου “Black Hawk Down 3: Operation Spartacus” απευθύνει ευχαριστήριο μήνυμα σε όλους όσους συμμετείχαν.

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία από τον Σύλλογο Αεροσφαίρισης Αλεξανδρούπολης η οργάνωση του Σεναρίου-παιχνιδιού τύπου Milsim με την ονομασία “Black Hawk Down 3: Operation Spartacus” στο εγκαταλελειμμένο στρατόπεδο της Λυκώφης του Δήμου Σουφλίου στις 22-04-2018 με την συμμετοχή 60+ ατόμων. Ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Αλεξανδρούπολης θέλει να ευχαριστήσει όλους εκείνους που τον τίμησαν με την παρουσία τους και βοήθησαν να περάσουμε όλοι όμορφα. Για ακόμη μια φορά ,ο Σύλλογος Αλεξανδρούπολης κατέβαλε τα μέγιστα ώστε να τηρηθούν στο έπακρο τα μέτρα ασφαλείας και οργάνωσης με σωστές και εξονυχιστικές μετρήσεις αεροβόλων, υπογραφή δηλώσεων συμμετοχής του νόμου 105 για τους συμμετέχοντες, παρουσία γιατρού στο παιχνίδι και κριτών που επέβλεπαν το παιχνίδι και τους κανόνες.

Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους Συλλόγους/ομάδες που συμμετείχαν:

Μακεδονική Αεροσφαιριστική Κοινότητα, D.A.W. από Δράμα, Xanthi Airsoft Team από Ξάνθη, Northern Warriors από Ορεστιάδα, Komotini Airsoft Team από Κομοτηνή καθώς και μεμονωμένα άτομα από Φέρες και Σουφλί.

Ευχόμαστε τα μελλοντικά σενάρια που θα διοργανώσει ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Αλεξανδρούπολης να είναι ακόμα πιο οργανωμένα και με περισσότερο κόσμο.

To σενάριο προέβλεπε (όπως αναμένεται λόγω τίτλου) τη σύγκρουση μεταξύ δυνάμεων των U.S. Marines και Σομαλών, με τους επιτιθέμενους να κυνηγούν αντικειμενικούς σκοπούς όπως η διάσωση ενός τραυματισμένου πιλότου, η καταστροφή των αποθηκών οπλισμού και τροφίμων των εχθρικών δυνάμεων και η εξουδετέρωση τηλεπικοινωνιών και οπλικών συστημάτων.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Σύλλογο και τις διοργανώσεις του θα βρείτε εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *