Top 10 συμβουλές για τη δημιουργία νέων ομάδων Airsoft!

Κουραστήκατε από την παλιά σας ομάδα; Σας κακομεταχειρίστηκαν εκεί μέσα; Σας παραγκώνισαν; Δεν αναγνώρισαν τη μαχητική σας αξία; Δεν σας απένειμαν το Μετάλλιο της Τιμής για την προσφορά σας; Σας κατηγόρησαν για αθανασία; Θέλετε να κάνετε μια νέα αρχή στην Αεροσφαίριση και να εξιλεωθείτε για το ανίερο παρελθόν σας; Νιώθετε έτοιμοι να διοικήσετε πολεμιστές; Αν ναι, τότε τί καλύτερο από τη δημιουργία μιας ΝΕΑΣ ομάδος! Διαβάστε επιμελώς τις συμβουλές μας ώστε να αποφύγετε τις κακοτοπιές και το νέο σας ξεκίνημα να στεφθεί από απόλυτη επιτυχία!

1) Προσοχή στην επιλογή ονόματος! Αφήστε ονομασίες που θυμίζουν νεολαίες πολιτικών κομμάτων, ή που φαντάζουν βγαλμένες από γεννήτρια για RPG χαρακτήρες! Ξεχάστε δηλαδή κάτι “Death Reapers”, “Unholy Predators”, “Laser Battalion”, “Frankie goes to Hollywood”, και άλλα τέτοια τετριμμένα, και σκεφθείτε πρωτότυπες ονομασίες βγαλμένες από την ελληνική μυθολογία όπως «Ελάνιοι», «Ιχώριοι», «Κίναιδοι», «Ερμοκοπίδες», «Χειρηλάτες», «Δρακονιανοί» κλπ!

2) Προσοχή στην επιλογή εμβλήματος! Αφήστε τις πολλές νεκροκεφαλές, τα ξίφη, τους μπερέδες, τα σταυρονήματα, και διαλέξτε κάτι πιο προσωπικό όπως το πορτρέτο σας ας πούμε! Συνιστούμε επίσης πολλή προσοχή και στην επιλογή του ρητού (motto) της ομάδος σας. Και πάλι η Ελληνική Γραμματεία (με λίγη ποιητική αδεία) δίνει τη λύση: «Μέτρησης σβησθείσης, παν fps όμοιο», «Εν οίδα, ότι ουδέν hit οίδα», «Μη μου τις μπίλιες τάρατε» κλπ.

3) Στη συνέντευξη που θα κάνετε ενόψει της επιλογής των αυριανών μαχητών του λεφουσιού σας, ζητήστε από τα δυνάμει μέλη να προσέλθουν με κάτι εκκεντρικό στην εμφάνισή τους: Με ένα μουστάκι αλά Νταλί ίσως; Με ξυρισμένο κρανίο; Φορώντας φουστίτσα κλαρωτή; Μόνο έτσι θα διαπιστώσετε αν επιθυμούν πραγματικά να ενταχθούν στις τάξεις της νέας υπερομάδος σας!

4) Να φροντίσετε να στελεχώσετε την ομάδα σας με άτομα διαφόρων ειδών στρατιωτικής θητείας. Όλοι είναι χρήσιμοι: Και οι κομανταράδες με το μαχαίρι στο στόμα για πολλά kills, και οι μοδίστρες για άψογη εμφάνιση, και οι πευκοβελονάτοι για καθαρά πεδία! Εννοείται φυσικά πώς ως αρχηγοί θα πρέπει να διαθέτετε και οδηγό, με την αντίστοιχη θητεία προφανώς!

5) Περάστε τα ενδεχόμενα μέλη σας από ψυχομετρικά τεστ! Ερωτήσεις όπως «Ακούς φωνές;», «Είσαι ο Μεσσίας της ελληνικής αεροσφαίρισης;», «Νιώθεις αλώβητος από εχθρικά πυρά;», είναι άκρως καθοριστικές για την επιλογή των νέων μελών και φυσικά η απάντηση και στις τρεις ανωτέρω ερωτήσεις πρέπει να είναι ένα μεγάλο και εμφατικό «ΝΑΙ!».

6) Εγγράψτε οπωσδήποτε γυναίκες στην ομάδα σας έστω κι αν αυτές δεν παίζουν σχεδόν ποτέ: Είναι καλό για την εικόνα σας ως …αμαζονοβοσκού, ψαρώνετε τους αντιπάλους και, πού ξέρετε, μπορεί και επιτέλους να «εισέλθετε»! Ατιμούληδες, ε ατιμούληδες!

7) Ενθαρρύνετε τεχνηέντως τις λογομαχίες, τις εντάσεις, τις έριδες, και τις αντιζηλίες ανάμεσα στους νεοεισερχόμενους, και ταυτοχρόνως υποδυθείτε τον καλοκάγαθο «πατερούλη» όλων των αντιμαχομένων. Διαιρέστε και βασιλέψτε αιώνια!

8) Εξετάστε τα υποψήφια μέλη της ομάδος σας στο εξής τρίπτυχο: α) Φυσική κατάσταση (Πόσες σκεπαστές σε μια καθισία;) β) Σκοπευτική ικανότητα (Πόσα wins στο Call of Duty: Warzone;) γ) Γνώση ειδικότητας (Καβατζώνονται καλά στη σκάλα του Hotel;)

9) Κάντε δραστηριότητες που δένουν τους υποψηφίους ενόψει της ένταξής τους και τούς κάνουν να γνωριστούν καλύτερα: Καφεδίστε μαζί, παίξτε τάβλι, παραγγείλτε πιτόγυρα, κάντε τσάρκες σε διάφορα ευαγή «ιδρύματα», εισπνεύστε «αιθέρια έλαια» από το ίδιο «μπουρί». Ε, και προαιρετικά ρίξτε και καμιά μπίλια!

10) Να δεχθείτε στους κόλπους της ομάδος σας ΣΙΓΟΥΡΑ κι έναν παίκτη που γνωρίζετε ότι σας μισεί ανελέητα! Όπως λέει και ο Michael Corleone: Keep your friends close, but your enemies CLOSER!

ΕΣΕΙΣ, θα δημιουργήσετε νέα ομάδα; Και, αν ναι, με ΘΕΛΕΤΕ στην παρέα σας;

One thought on “Top 10 συμβουλές για τη δημιουργία νέων ομάδων Airsoft!

  • 12 Δεκεμβρίου, 2020, 11:08
    Permalink

    Ανεπανάληπτος οίστρος!

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *