No Mercy… Νο Remorse

No Remorse

Είναι κάποια σενάρια παιχνιδιών που και να θες να τα “ξεσκίσεις”, με τις δικές σου πινελιές, το έχουν κάνει ήδη αυτοί που τα έχουν γράψει. Παρόλα αυτά, θα κάνω μια απέλπιδα προσπάθεια! Here goes nothing που λέμε και στο χωριό! (Οι δικές μου παρεμβάσεις θα είναι με πλάγια γράμματα!):

Το ζεστό νερό έπεφτε πάνω στο κεφάλι (το πάνω ή το κάτω;) του με δύναμη προκαλώντας του ένα ευχάριστο μούδιασμα καθώς η ένταση έφευγε μακριά. «Ίσως το νερό να μην ξεπλένει μόνο τον ιδρώτα του σώματος αλλά και τις αγχωτικές σκέψεις αποκαλύπτοντας τον πραγματικό σου εαυτό… George D. Anderson, παρασημοφορεμένε βετεράνε του Αφγανιστάν και νυν ταγματάρχη επιτελείου στην SOCOM, έχεις φιλοσοφικές τάσεις τελευταία..» Μιλούσε με τον εαυτό του από παιδί (Να το κοιτάξεις αυτό!). Ειδικά στο μπάνιο (Βέβαια, άλλοι τραγουδούν στο μπάνιο). Τον βοηθούσε να βάζει τα πράγματα σε τάξη…

Τη νερένια νιρβάνα (Κάτι ήπιες και σίγουρα δεν είναι νερό) του τη διέκοψε ο διαπεραστικός ήχος του δορυφορικού τηλεφώνου. «Όταν χτυπάει αυτή η μαλακία (πιπέρι!) είναι δέκα φορές στις δέκα για κακό…». Βγήκε απ’ το μπάνιο με το χαρακτηριστικό βαριεστημένο περπάτημα του καραβανά που ξέρει πως τη μια στιγμή μπορεί να κάνει ντους χαλαρός και την επόμενη στιγμή να είναι βουτηγμένος στα σκατά ως το λαιμό (αν τον ψάχνει ο δίκας γιατί βούλωσαν πάλι οι τουαλέτες) και πήρε στα χέρια του το τηλέφωνο. Μια δορυφορική φωτογραφία τραβηγμένη από κρυφή κάμερα σε συσκευή GPS… Μια από τις τελευταίες λέξεις της νανοτεχνολογίας που χρησιμοποιείται για παρακολουθήσεις και μπορεί να κρυφτεί και στη σόλα του παπουτσιού (πολύ σολάρισμα ρε παιδιά!). Πολλοί στρατιώτες στο Αφγανιστάν που κρατούνταν όμηροι είχαν σωθεί απ’ αυτή τη συσκευή που δίνει το ακριβές γεωγραφικό στίγμα σε πραγματικό χρόνο και παράλληλα είναι σε θέση να στείλει φωτογραφίες και μηνύματα σε οποιοδήποτε δορυφορικό τηλέφωνο.

Η φωτογραφία είχε τίτλο R.I.D. Υπάρχουν πάρα πολλές σημασίες που μπορεί να έχουν αυτά τα αρχικά… (Run In Despair?) Αν κάποιος περίεργος κάνει μια πρόχειρη έρευνα στο διαδίκτυο θα βρει τουλάχιστον 56 R.I.D. και όλα άσχετα μεταξύ τους. Για έναν βετεράνο όμως του Αφγανιστάν, απόφοιτο του σχολείου των Rangers του Fort Benning της Georgia, τα αρχικά R.I.D., σημαίνουν Ranger In Danger…

«Υπάρχουν πολλοί rangers (π.χ. ο Ροζ Power Ranger) που μπορεί να βρίσκονται σε κίνδυνο και να στέλνουν SOS σε δορυφορικό τηλέφωνο. Στο δικό μου όμως το τηλέφωνο και σ’ αυτές τις συντεταγμένες που δείχνουν το βουνό Concepcion στην Κόστα Ρίκα, υπάρχει μόνο ένας ηλίθιος πρώην ranger που μπορεί να έμπλεξε εκεί και λέγεται Din Goude (not so good I guess…), ήταν ο κολλητός μου στο Αφγανιστάν και τώρα δουλεύει μπάτσος στην D.E.A…»

Το παιχνίδι “Chapter IV: No Remorse” θα λάβει χώρα στα Σκοτεινά Πιερίας στις 2 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 11:00. Πρόκειται για μια διοργάνωση της ομάδας Legio IX Nova. Όλοι κανόνες του παιχνιδιού (μαζί με το “απείραχτο” σενάριο…) μπορούν να αναγνωσθούν εδώ.

Ευχόμαστε στους συμμετέχοντες να περάσουν τέλεια, και τους ζητούμε ταπεινά να μας συγχωρέσουν αν “ξεφύγαμε” κατά το σχολιασμό του σεναρίου!

3 σκέψεις σχετικά με το “No Mercy… Νο Remorse

 • 29 Αυγούστου, 2016, 16:08
  Permalink

  Επιτυχημένος και σπαρταριστός ο σχολιασμός..!!

  Σχολιάστε
 • 31 Αυγούστου, 2016, 11:45
  Permalink

  Δυστυχως δεν μπορουμε να διαβασουμε τιποτα

  Σχολιάστε
  • 31 Αυγούστου, 2016, 13:57
   Permalink

   Δημήτριε, λογικά θα πρέπει να επικοινωνήσεις με τον υπεύθυνο της ομάδας για να σου δώσει δικαιώματα πρόσβασης ώστε να μπορείς να δεις τα events. Το link πάντως είναι ορθό.

   Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *