Εις για Hotel ετράβηξε και άλλος για Λεβίδη…

Λεβίδη

Ζηλεύω πραγματικά την ομάδα των Nightmare που έχουν στη διάθεσή τους ένα πεδίο τόσο ωραίο και τόσο “ευέλικτο” ως προς το είδος των σεναρίων που μπορούν να πραγματοποιηθούν σε αυτό. Επίσης, όπως πιστεύω και όλοι όσοι συμμετείχαν στο χθεσινό παιχνίδι, τους ευχαριστώ που “διέθεσαν” το πεδίο στο λόφο Λεβίδη προκειμένου να μην χαθεί η ευκαιρία να παίξουμε, μετά από απρόοπτο γεγονός που δεν επέτρεψε τη διεξαγωγή του σεναρίου στο Hotel, όπως είχε προκαθοριστεί από το διοργανωτή, Zinja.

Για άλλο σενάριο (και πεδίο) ξεκινήσαμε, για team deathmatch είπαμε αρχικά στο πεδίο, object capture/protection καταλήξαμε να παίζουμε. Όλα στραβά είπατε; Κάθε άλλο! Μερικές φορές, ειδικά όταν ο αριθμός των παικτών δεν είναι υψηλός, είναι ωραίο να υπάρχει και μία μικρή δόση αυτοσχεδιασμού. Τέλος καλό όλα καλά λοιπόν, με το παιχνίδι να χωρίζεται σε 3 matches κατά τα οποία η μία ομάδα έπρεπε να προστατεύσει έναν παίκτη που μετέφερε ένα (διακριτικού χρώματος πάντα) σακίδιο ενώ η άλλη να τον εντοπίσει και να τον εξοντώσει (seek and destroy παίζει αυτή τη στιγμή στην playlist, δεν κάνω πλάκα).

Έχει καταντήσει πλέον λίγο (σχολιάστε ελεύθερα) κλισέ, αλλά αξίζει να τονίζεται και να επιβραβεύεται η άψογη συμμετοχή όλων εντός πεδίου. Μπράβο λοιπόν σε όσους συμμετείχαν και μας έκαναν να περάσουμε ένα πολύ ωραίο πρωινό Κυριακής!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *