Εφιάλτης στον δρόμο με τις …μπίλιες!

The Last Nightmare

Οι ομάδες RONIN και HELL RECKIES συνδιοργανώνουν το παιχνίδι “The Last Nightmare”, που θα λάβει χώρα στο Νέο Ίσωμα του Νομού Κιλκίς στις 2 Οκτωβρίου 2016 με ώρα έναρξης τις 08:30.

Το σενάριο εκτυλίσσεται στο φανταστικό χωριό Isomariev στα σύνορα Ρωσίας και Λιθουανίας, το οποίο θα αποτελέσει το επίκεντρο της σύγκρουσης των ΗΠΑ με τη Ρωσία (αυτό το Rocky IV μας έχει σημαδέψει ανεξίτηλα μιλάμε).

Οι αντικειμενικοί σκοποί του παιχνιδιού είναι δύο: Η σήμανση (μαρκάρισμα) 11 σημείων μέσα στο πεδίο, και η εύρεση των 11 φακέλων που θα βρίσκονται διάσπαρτοι μέσα σε αυτό. Κάθε ομάδα θα διαθέτει από ένα αρχηγείο που θα συντονίζει τις επιχειρήσεις και θα αποτελεί σημείο respawn.

Τα δύο πρώτα hit που θα δέχεται κάθε παίκτης θα θεραπεύονται με medic και “επίδεσμο” (αλλιώς θα υπάρχει bleed out 5 λεπτών) ενώ στο τρίτο χτύπημα ο “νεκρός” θα πρέπει να κατευθυνθεί στο αρχηγείο του για respawn.

Θα χρησιμοποιηθούν αποκλειστικά mid / low /real cap γεμιστήρες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι διοργανωτές είναι αποφασισμένοι να τηρήσουν αυστηρά το χρονοδιάγραμμα, και έτσι δεν θα δεχτούν κανέναν εκπρόθεσμα αφιχθέντα παίκτη (αγουροξυπνημένο, με καφεδάρα και ατμό με γεύση καρπούζι στο χέρι…)

Καλή επιτυχία παιδιά και σας ευχόμαστε να περάσετε εφιαλτικά καλά!

Αναλυτικές πληροφορίες για το παιχνίδι θα βρείτε: The Last Nightmare.

One thought on “Εφιάλτης στον δρόμο με τις …μπίλιες!

  • 31 Αυγούστου, 2016, 12:38
    Permalink

    Ετοιμαστητε για ΠΟΛΥ ιδρωτα!!!

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *