Top10: Αεροσφαιριστικές Μεταλλάξεις

Τάσος: Είναι κάποιες μοναδικές στιγμές στη ζωή όπου βλέπεις όλη τη σκληρή δουλειά που έχεις βάλει να πιάνει τόπο.Tους κόπους σου να επιβραβεύονται! Ένα νέο αστέρι γεννήθηκε λοιπόν, αφού ο σύντροφος AnzacTom προέβη σε συγγραφή ενός αεροσφαιριστικού Top10! Τίτλος του: «Οι 10 αεροσφαιριστικές μεταλλάξεις του Covid» και πραγματικά με συγκίνησε βαθύτατα με τη συγγραφική του δεινότητα. Ίσως είναι η ώρα να κρεμάσω την πένα μου και να αφήσω τα νέα ταλέντα να προχωρήσουν… Συγχαρητήρια Θωμά, περιμένω εξαιρετικά πράγματα από σένα νέε μου!

Οι συνέπειες του Covid στην Αεροσφαίριση έχουν ήδη αρχίσει να φαίνονται στα online μέσα. Μόλις με το καλό “ανοίξουμε”, πιθανότατα θα δούμε και στα πεδία όσα περιγράφονται εδώ. Τι μεταλλάξεις όμως θα παρατηρηθούν στους ίδιους τους “airsofters” μετά το πέρασμα της λαίλαπας του Covid19? Για πάμε:

1) Ο «Παλιός»: Αυτός άρχισε να παίζει τότε, στα «σκοτεινά χρόνια» του Airsoft, με τα όπλα ελατηρίου και τους ανύπαρκτους κανόνες. Στην καραντίνα, που όλοι βρήκαν χόμπι, αυτός θυμήθηκε την Αεροσφαίριση. Πήρε τον εξοπλισμό εποχής Ιράκ και έσκασε μύτη στο πεδίο σαν παλαίουρας περιμένοντας να δει κάποιον παλιό να αρχίσουν τα «ρεεεεεε παλιόγερε τι θες εσύ εδώ με τα παιδιά σου;»

2) Ο «Πήρα κιλά»: Αυτός πήρε κιλά ξαφνικά και το Σάββατο το βράδυ κατάλαβε ότι το μόνο που του “έρχεται” είναι ο αορτήρας, τα αρβύλα, και τα γυαλιά. Πάει την Κυριακή με πολιτικά και αρχίζει τα: «Ήρθα Ταλιμπάν σήμερα μωρέ, μην πλακωθούμε από την πρώτη μέρα και έχουμε ξεμάθει κιόλας…»

3) Ο «Κομπλέ»: Μάζεψε λεφτά στην καραντίνα και αγόρασε το σύμπαν όλο. Σκάει μύτη στο πεδίο με ό,τι έχει πάνω του να είναι «ένα κι ένα». Ανοίγει τα κουτιά του (όλα σε case μέσα προφανώς) και αρχίζει την τελετουργία του να ετοιμαστεί προσέχοντας να γίνει το θέμα της ημέρας. Απαντάει με απλότητα «Ναι» στην ερώτηση: «Φίλε καινούριο το πήρες;»

4) Ο «Ποδηλατάκιας»: Ο τύπος που τα παράτησε και πούλησε τα πάντα. Ενώ είχε ρίξει μια περιουσία στο άθλημα ξαφνικά το γύρισε στο ποδήλατο και έριξε κι εκεί άλλη μια περιουσία…

5) Ο «Χαβαλέ μωρέ.»: Ο τύπος τα παράτησε όλα λέγοντας «Τέλος Airsoft και αηδίες». Πούλησε τα πάντα και σπιτώθηκε με γυναίκα, αλλά όταν άνοιξε το άθλημα τον έπιασε πανικός και τώρα τρέχει σε αγγελίες! «Μαρία δεν αρχίζω πάλι, έτσι το πήρα μήπως πάμε χαβαλέ βρε για σκοποβολή με τον Γιάννη. Αφού σου είπα έχω ξενερώσει με το Airsoft, απλά μου αρέσουν τα όπλα…»

6) Ο «Έγινα κεφτές»: «Παιδιά χαλαρά, δεν φεύγει το Airsoft μην τρελαίνεστε. Χαλαρό παιχνιδάκι να γουστάρουμε. Μην αρχίσουμε 100αρι και μετά από δυο-τρία παιχνίδια ξενερώσουμε.» Στην πραγματικότητα έχει να κουνηθεί από το κρεβάτι “λόγω Covid” 10 μήνες, τον πονούν μέχρι και τα νύχια και φοβάται μην κάνει καμιά απότομη και μείνει στον τόπο.

7) Ο «Σαν να μην πέρασε μια μέρα»: Έτοιμος, σιωπηλός, με τον εξοπλισμό στη γωνία του περιμένει το «Πάμε!». Τα παίρνει με τις χαιρετούρες και λέει από μέσα του:  Άντε ρε νούμερα να ρίξουμε καμία μπίλια που σας έπιασε όλους τώρα η αγάπη!

8) Ο «Εριστικός»: Αυτός που πλακώθηκε με τους μισούς Αεροσφαιριστές στον πλανήτη λόγω βαρεμάρας και έρχεται στο τέλος αθόρυβα μπας και περάσει απαρατήρητο το ότι βρίσκεται εκεί. Αν φυσικά τον δει κανένας λέει: «Έλα ρε συ τι λέει; Επιτέλους ε;»

9) O «Σεναριογράφος»: Ο τύπος που την έχει δει διοργάνωση και έχει γράψει 100 χιλιάδες σενάρια. Έχει αρχίσει να ανεβάζει παιχνίδια και να κλείνει πεδία μέχρι το 2031.

10) O «Συνταξιούχος»: Η μετάλλαξη που δεν ευχόμαστε σε κανέναν… Αυτός ο φίλος που δεν άντεξε οικονομικά την όλη κατάσταση και τα παράτησε. Πούλησε τα πάντα για βιοποριστικούς λόγους. Nα ξέρει ότι μπορεί να έρθει όποτε θέλει και όλοι θα προσφέρουμε ένα αεροβόλο, μπίλιες, και γυαλιά για να παίξει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *