Συνέντευξη με τους Χαλκιδαίους Avades!

AvadesLogo

Οι Άβαντες, οι αρχαιότεροι πιθανώς κάτοικοι της Εύβοιας, ήταν σύμφωνα με τον Πλούταρχο φιλοπόλεμοι, μάχονταν σώμα προς σώμα και ξύριζαν μόνο το μπροστινό μέρος του κεφαλιού, για να μη δίνουν στους αντιπάλους τους τη δυνατότητα να τους αρπάξουν από τα μαλλιά. Κρίνοντας από τις απαντήσεις τους, μπορεί οι… στιλιστικές επιλογές να έχουν αλλάξει, αλλά η μαχητικότητα που χαρακτηρίζει τους Avades παραμένει η ίδια!

1. Πότε πρωτοπαίξατε Airsoft και τι είναι αυτό που σας κάνει να συνεχίζετε από τότε;

Τον Απρίλιο του 2010 μια παρέα πέντε φίλων, μετά από πολύ ψάξιμο για την φύση του αθλήματος δημιούργησε, τους Avades. Από τότε η παρέα μεγάλωσε και η ομάδα αριθμεί πλέον τριάντα μελή. Όλα αυτά με τον ίδιο ζήλο και αγάπη για το hobby μας. Είμαστε λοιπόν μια μεγάλη παρέα που περνά καλά εντός αλλά και εκτός αθλήματος!

2. Σε τι είδους πεδία προτιμάτε να παίζετε;

Η ομάδα μας παίζει σε όλα τα ειδή πεδίων χωρίς κάποια ιδιαίτερη προτίμηση. Η περιοχή μας παρέχει όλες τις εναλλακτικές και ο εξοπλισμός της ομάδας επιτρέπει όλα τα σενάρια.

3. Οι αρχαίοι Άβαντες ήταν ένα πολεμοχαρής λαός. Είστε και εσείς “σκληρά αγόρια” όπως εκείνοι; Επίσης, τι “παίζει” με το σήμα σας που προσωπικά μου “βγάζει” κάτι από NBA; Έχει κάποιον ιδιαίτερο συμβολισμό;

Ακολουθούμε πιστά την ιστορία των προγονών μας! Μπορούμε να γίνουμε όσο σκληροί ή “μαλακοί” προστάζει το σενάριο αρκεί να περνάμε καλά! Το σήμα της ομάδας μας είναι ο ταύρος και συμβολίζει την Εύβοια το όνομα της οποίας σε ελεύθερη μετάφραση σημαίνει “ο τόπος με τα πολλά κοπάδια βοοειδών”. Όσο για το ότι θυμίζει NBA είναι αλήθεια! Απλά όταν αρχίσαμε έπρεπε άμεσα – για ένα επίσημο παιχνίδι – να έχουμε σήμα οπότε βγάλαμε βιαστικά αυτό και τελικά έμεινε ως το γούρι της ομάδας! Σύντομα η ομάδα θα δημιουργήσει την καινούρια version μιας και τον επόμενο μήνα γινόμαστε επίσημα σύλλογος!

4. Τι προτιμάτε ως ομάδα: Μέτριους παίκτες που ακολουθούν την ομάδα ή πολύ καλούς παίκτες που προτιμούν τη “σόλο καριέρα”;

Βασικά για εμάς είναι μονόδρομος: καλοί παίχτες που ακολουθούν την ομάδα, συνεπείς και έντιμοι στον τρόπο παιχνιδιού. Η ικανότητα είναι κάτι που έρχεται με τον καιρό και με την τριβή στο πεδίο της μάχης.

5. Πως θα περιγράφατε την Αεροσφαίριση σε κάποιον που δεν την έχει ξανακούσει ποτέ ούτε ως λέξη;

Απλά θα τον παρότρυνα να ακολουθήσει τους Avades από κοντά σε ένα παιχνίδι…

6. Πως βλέπετε το μέλλον της αεροσφαίρισης στη χώρα μας; Πιστεύετε πως υπάρχει κάτι το οποίο θα μπορούσε να βοηθήσει στη διεύρυνση του κοινού στο οποίο απευθύνεται;

Νομίζω πως η εξέλιξη του παιχνιδιού είναι σε πολύ καλό δρόμο. Όλο και περισσότεροι νέοι παίχτες έρχονται στα πεδία και μάλιστα με πολύ όρεξη! Η εξελιξημότητα της αεροσφαίρισης εξαρτάται από την οργάνωση πλέον του εκάστοτε παιχνιδιού, πράγμα που αποτελεί το βασικό παράγοντα για την προσέλκυση νέου κόσμου.

7. Υπάρχει κάτι που θα θέλατε να πείτε και εμείς δεν ρωτήσαμε;

Εύχομαι καλά παιχνίδια σε όλους, και θα ήθελα να υπενθυμίσω πως στην Εύβοια είναι όλοι ευπρόσδεκτοι για ασφαλή και καλά παιγνίδια!

Avades

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *