Homeland – Σκοτεινό Ηρακλείου – 10/7/16

Homeland

Στο Σκοτεινό Ηρακλείου, την προσεχή Κυριακή 10 Ιουλίου στις 10:00 π.μ., το Heraklion Airsoft Club επιμελείται του παιχνιδιού “Homeland”. Μιας και η ομώνυμη κατασκοπική σειρά είναι η αγαπημένη του γράφοντος (Peter Quinn for ever!), είπα να σας παρουσιάσω το σενάριο του παιχνιδιού, με το δικό μου “ύφος” πάντα. Συγχωρέστε με, αλλά δεν μπορώ να αντισταθώ στα καλογραμμένα σενάρια!

Έχουμε και λέμε:

Ύστερα από την επιτυχημένη εξουδετέρωση των εκρηκτικών -που αποτελούσε την κύρια αποστολή της- η επίλεκτη ομάδα των Seals πιάστηκε αιχμάλωτη από τους τρομοκράτες, καθώς οι τελευταίοι κατάφεραν να καταστρέψουν το μοναδικό μέσο διαφυγής που είχε στην διάθεση της (ίσως κάποιο ποδήλατο θαλάσσης). Φανατικοί τρομοκράτες πανηγυρίζουν σε όλο τον κόσμο για την σύλληψη των άπιστων, παρά τις απώλειες που είχαν σε εκείνη την επιχείρηση. Τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα ανά τον κόσμο (αλ τσαντίρι νιουζ κλπ.), δεν σταματούν να αναμεταδίδουν σκηνές από τον αποκεφαλισμό τριών εκ των αιχμαλώτων (και οι ψυχάκηδες τηλεθεατές δεν χορταίνουν να τις βλέπουν ξανά και ξανά και ξανά…)

Το ηθικό στους κόλπους της διοίκησης των ενόπλων δυνάμεων είναι καταρρακωμένο… (Ηθικόν; Αίμα;) Υπό το βάρος της κριτικής που δέχτηκε από τα ΜΜΕ του δυτικού κόσμου, η ηγεσία του ΠΝ αναγκάζετε σε παραίτηση (θα σας διορίσει πάλι η επόμενη κυβέρνηση, μην στενοχωριέστε). Η νέα διοίκηση που αναλαμβάνει καθήκοντα «Naval Command» έχει ως πρώτο στόχο τη διάσωση των 3 εναπομείναντων αιχμαλώτων που βρίσκονται στα βουνά του Κανταλαχάρ (έχουν χαλιά σε κεραμιδοκανελοκοραλλοκόκκινο χρώμα εκεί άραγε;), τα οποία αποτελούν μία από τις πλέον ισχυρές θέσεις των τρομοκρατών. Το μέρος αυτό, παραμένει ανέπαφο παρά τους ανηλεείς βομβαρδισμούς των Νατοϊκών δυνάμεων (ε στείλτε κανένα drone και από εκεί βρε παιδιά!). Η Special Naval Command θέλει πάση θυσία την επιτυχία, προκειμένου να ανακτήσει τη χαμένη της αξιοπιστία και την εμπιστοσύνη στα μάτια του κόσμου.

Στα βουνά του Κανταλαχάρ επίσης βρίσκονται οι κοιλάδες της μεγαλύτερης παραγωγής οπίου στο κόσμο (ότι πίνεται το πίνω), που αποφέρει τεράστια κέρδη στους τρομοκράτες (και τεράστια τριπάκια στους δυτικούς μπαφάτους). Παράλληλα είναι η κύρια αιτία που τους επιτρέπει να πολεμάνε χωρίς φόβο και ακμαιότατο ηθικό (Ασσασίνοι!).

Η ομάδα των Seals, διατάσσεται να επιχειρήσει άλμα HAHO (Have A Heart Olga?) από τα 30.000 πόδια και σε απόσταση 20 km από το στόχο. Σκοπός της είναι:

 1. Η απελευθέρωση των ομήρων και η αξιολόγηση τους ως προς την αξιοπιστία τους στο έθνος και την μαχητικότητα τους. (Σωστό, γιατί μπορεί να την έχουν ακούσει από το πολύ όπιο).
 2. Η εύρεση πληροφοριών για τις τοποθεσίες “οπλισμού” και τα κέντρα εκπαίδευσης των τρομοκρατών.
 3. Η κλοπή λογισμικού. (Bafowindows Svista)
 4. Η φωτογράφηση χαρτών και πολεμικού υλικού.

Καλά να περάσατε παιδιά, και πάλι συγγνώμη για την “ποιητική αδεία” (αηδία είπατε;)

One thought on “Homeland – Σκοτεινό Ηρακλείου – 10/7/16

 • 7 Ιουλίου, 2016, 16:12
  Permalink

  Ευχαριστούμε για την δημοσίευση και τον σχολιασμό φυσικά! 🙂

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *