Renegades: Η αποστασία!

RAT
Μη σας φοβίζει ο τίτλος, δεν πρόκειται να σας γκαντεμιάσουμε! (Όποιοι το πιάσατε, το πιάσατε.) Βάλτε λοιπόν το “Renegade” των Running Wild να παίζει (φαντάζομαι ότι όλοι ακούτε True Metal έτσι;) και διαβάστε τη συνέντευξη των R.A.T (Renegades Airsoft Team) που μέσα στον “λίβα που καίει τα σπαρτά” δέχτηκαν να απαντήσουν στις ηλιο-καμένες ερωτήσεις μας!

1. Δώστε μας το καθιερωμένο μάθημα ιστορίας σχετικά με την ίδρυση και την εν γένει πορεία σας έως τώρα.

Οι Renegades Airsoft TeamRAT είναι σχετικά νέα ομάδα, ωστόσο σε αντίθεση με την ηλικία της βρίσκεται σε πολύ υψηλό επίπεδο εμπειρίας και τακτικής στα στρατιωτικά παίγνια και την αεροσφαίριση. Και αυτό διότι η ομάδα μας απαρτίζεται από μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας και έφεδρους πολίτες με εμπειρία στην αεροσφαίριση με αποτέλεσμα την συνεχή και «αναβαθμισμένη εκπαίδευση» σε όλα τα αντικείμενα των στρατιωτικών αποστολών που προσομοιώνουν τα παιχνίδια της αεροσφαίρισης. Από την ίδρυση μας μέχρι σήμερα, ασκούμαστε τακτικά σε όλα τα σενάρια –παιχνίδια που θα συμμετέχουμε, ενώ ετοιμαζόμαστε ώστε στο προσεχές μέλλον να διοργανώσουμε σε συνεργασία με φιλικές ομάδες και συλλόγους αεροσφαίρισης ένα ιδιαίτερα ξεχωριστό και δυνατό παιχνίδι.

2. Ποια είναι η έδρα σας;

Η βάση μας είναι η όμορφη περιοχή της Χαλκίδας – Εύβοια αλλά δραστηριοποιούμαστε πολύ και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής. Όσοι θέλουν να μάθουν περισσότερα για την ομάδα μας μπορούν να μας βρουν στο Facebook ως Renegades Airsoft TeamRAT και να μας γνωρίσουν από κοντά.

3. Κάποιες ομάδες είναι τυχερές να διαθέτουν τουλάχιστον ένα μέλος που ξέρει να κάνει “βίδες” κάθε όπλο και έχει το ρόλο του επισκευαστή. Υπάρχει τέτοιος τύπος στην ομάδα σας. Γενικά “πειραματίζεστε” με τα όπλα σας, βάφοντας ή προσαρμόζοντάς τα διαρκώς;

Όπως ανέφερα και νωρίτερα στην ομάδα μας έχουμε στελέχη των Ένοπλών Δυνάμεων αλλά και έμπειρους «αεροσφαιριστές»!! Αυτοί έχουν τον ρόλο του συμβούλου και του «τεχνίτη» για την επισκευή, αναβάθμιση αλλά και μετατροπή ορισμένων από τα όπλα που οι κάτοχοι τους θελήσουν να επισκευάσουν ή να τροποποιήσουν. Ωστόσο, οι φιλικές μας σχέσεις με έμπειρους και επαγγελματίες του χώρου της αεροσφαίρισης μας έχουν βοηθήσει σε κάποιες κρίσιμες στιγμές που χρειαστήκαμε εξεζητημένη επισκευή! Όλα μας τα μέλη δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην σωστή λειτουργία των όπλων που χρησιμοποιούν, ενώ αρκετά από αυτά είναι αναβαθμισμένα για ειδικές χρήσεις (π.χ. υποστήριξη, CQB, Sniper)

4. Είστε μήπως οπαδοί του “Renegade” Λορέντζο Λάμας; Ρωτάμε γιατί το όνομα σας μας θύμισε την ομώνυμη σειρά της άτακτης εφηβείας μας!

Χαχαχα, είμαστε οπαδοί των “Renegades” ως «ασυμβίβαστοι» και «ατίθασοι» με τα συμβατικά και τα τετριμμένα!! Ο καθένας από εμάς έχει έναν Renegade μέσα του και εμείς ως καλοί φίλοι μεταξύ μας και με αγάπη για το σπορ της αεροσφαίρισης αποφασίσαμε να βγάλουμε τους Renegades που κρύβουμε και να τους κάνουμε ομάδα. Άλλωστε τι πιο ωραίο από το να μπορείς να κρατάς ζωντανό τον έφηβο που κρύβεις μέσα σου. Σου δίνει δύναμη, πείσμα και έμπνευση να ζεις πιο ευχάριστα τη καθημερινότητα σου.

5. Έχετε κάποιο σκηνικό “απείρου κάλλους” που σας συνέβη σε κάποιο παιχνίδι; Κάτι “κουφό”, κάτι απροσδόκητο, κάτι “ελληναράδικο”, κάτι τελοσπάντων!

Σε ένα παιχνίδι μας, ένας από τους sniper καμουφλαρισμένος με ghillie suit και ενώ περίμενε το «εχθρικό» περίπολο, τον πλησίασε ένας λαγός και κούρνιασε για λίγο δίπλα του μέχρι να καταλάβει ότι ήταν άνθρωπος και να γίνει κυριολεκτικά λαγός. Ο sniper για μερικά δευτερόλεπτα ήταν σε δίλημμα ή να φύγει με το λαγό στο χέρι ή να ολοκληρώσει την αποστολή. Ευτυχώς η γρήγορη αντίδραση του λαγού τον γλύτωσε από την .. κατσαρόλα και ο sniper εμάς από το «εχθρικό» περίπολο!!!

6. Πώς ήταν το καλοκαίρι σας ως τώρα, από αεροσφαιριστική άποψη; Παίξατε καθόλου ή κάνατε “διακοπές”;

Το καλοκαίρι ήταν ιδιαίτερα ευχάριστο, παρότι πολλά από τα μέλη μας λόγω εργασίας δεν είχαν τον χρόνο να ξεκουραστούν. Για αυτό και εμείς δεν είχαμε πολλές δραστηριότητες παρά μερικές «λιτές» συναντήσεις σε θεωρητικό επίπεδο, για να δώσουμε τον χρόνο στα μέλη μας να απολαύσουν το καλοκαίρι με τους δικούς τους ανθρώπους. Άλλωστε τώρα που έρχεται το φθινόπωρο και επιστρέψαμε με «γεμάτες μπαταρίες» η αδημονία για τα παιχνίδια είναι σε όλους μας μεγάλη.

7. Αν αμελήσαμε να θίξουμε κάποιο σημαντικό για εσάς θέμα, είστε ελεύθεροι να το αναφέρετε και να μας πατήσετε με τις μηχανάρες σας! (Renegades χωρίς μηχανές δεν νοούνται)

Χαχαχα…όντως, μια άλλη αγάπη μας είναι οι μηχανές, κυρίως οι εντούρο, για αρκετά από τα μέλη μας και πιστεύω θα είναι χαρά μας να σας ταξιδέψουμε με αυτές στον δικό μας «κόσμο» των Renegades Airsoft TeamRAT. Θεωρώ πως με αυτές τις ερωτήσεις καλύψαμε την βασική παρουσίαση της ομάδας μας και θα χαρούμε να σας έχουμε κοντά μας σε ένα από τα προσεχή παιχνίδια μας. Κλείνοντας αυτή τη μικρή συνέντευξη θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την φιλοξενία και την παρουσίαση των Renegades και να σας ευχηθώ καλή δύναμη και καλή επιτυχία στην αξιέπαινη παρουσία και προβολή που δίνεται στο ιδιαίτερο χόμπι στης αεροσφαίρισης!

Ευχαριστούμε “παλιόπαιδα”! (Και προσέξτε γιατί έχει ξεκινήσει η κυνηγετική περίοδος! :P)

Renegades

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *