Καλή Χρονιά!

2018
“Η Αεροσφαίριση, παρά τις όποιες δυσκολίες, βρίσκεται σε ανοδική πορεία και είμαστε σίγουροι πως το νέο έτος μας επιφυλάσσει πολλές θετικές εκπλήξεις!” Σαν σήμερα, ένα χρόνο πριν, κλείναμε με αυτή ακριβώς τη φράση το αντίστοιχο άρθρο μας για το καλωσόρισμα του – τότε – νέου έτους.

Πλέον, μπορούμε να πούμε πως “πέσαμε μέσα”. Το 2017 ήταν ένα έτος γεμάτο μεγάλες και αξιόλογες διοργανώσεις, ακόμα περισσότερα “μικρά”, Κυριακάτικα σενάρια τα οποία κράτησαν την όρεξή μας για “παιχνίδι” αμείωτη, νέες ομάδες και παίκτες που αποφάσισαν να ασχοληθούν με το χώρο, δράσεις που έδειξαν πως πέρα από τις μπίλιες, ενδιαφερόμαστε και για τον συνάνθρωπο και το περιβάλλον. Τέλος, ήταν γεμάτο ωραίες εμπειρίες τις οποίες μοιραστήκαμε με όλους εσάς στα πεδία.

Ως Airsoft Hellas, σας ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά για όλη σας τη στήριξη, τόσο στη διαδικτυακή μας προσπάθεια, όσο και στα σενάριά μας! Το μόνο που θα ευχηθούμε για φέτος σε ό,τι έχει να κάνει με την Αεροσφαίριση, είναι να καταφέρουμε όλοι να ξεπεράσουμε τις όποιες διαφορές μας χωρίζουν και να καταλάβουμε πως μόνο όταν “δέσουμε” περισσότερο ως χώρος, θα δούμε πραγματική ανάπτυξη.

Καλή Χρονιά λοιπόν και ευτυχισμένο το 2018!

One thought on “Καλή Χρονιά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *