Ξεκίνημα με… 350fps.


Πρώτο παιχνίδι (για εμάς) για το 2018 και ήταν χαρά μας να συμμετάσχουμε σε ένα από τα “κλασσικά” deathmatch που λαμβάνουν χώρα σχεδόν κάθε Κυριακή στο πεδίο της Αμυγδαλέζας. Υπό άλλες συνθήκες ατάκες του τύπου “Αν θέλω καινούριες κουμπότρυπες, πάω και σε μοδίστρα” και άλλα ωραία θα ακούγονταν σχετικά δικαιολογημένα απο διάφορες πλευρές. Το χθεσινό παιχνίδι όμως έκανε μία απότομη στροφή, θέτοντας τo όριο των επιτρεπτών fps για παιχνίδι εντός κτηρίου στα 350.

Η προσπάθεια για εφαρμογή πιο “αυστηρών” κανόνων ασφαλείας στο συγκεκριμένο πεδίο έχει ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες από άτομα όπως ο Δ. Βρεττός και ο Χ. Παπαιωάννου και έχει προκαλέσει κατά καιρούς ποικίλες αντιδράσεις. Ελπίζουμε πως, χάρη σε τέτοιες ενέργειες, το συγκεκριμένο πεδίο θα πάψει επιτέλους να αποτελεί “wild zone” στο μυαλό πολλών airsofters και θα προσελκύσει και άτομα που έως τώρα το απέφευγαν.

Σίγουρα, ο καθορισμός ενιαίων κανόνων ασφαλείας δεν είναι το μόνο που χρειάζεται η ελληνική Αεροσφαίριση, είναι όμως μία καλή αρχή και μπορεί να αποτελέσει βάση για την περαιτέρω ανάπτυξη του hobby μας.

One thought on “Ξεκίνημα με… 350fps.

  • 10 Ιανουαρίου, 2018, 15:18
    Permalink

    Μπράβο παιδιά, πολύ καλή κίνηση, η Αεροσφαίριση ειναι πεδίο φιλίας και οχι μάχης.

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *