«Απολύομαι!» Το απόλυτο επιτραπέζιο για κάθε Airsoftά!

Απολύομαι
Γιορτινές μέρες, χαλάρωση, άραγμα γύρω από το κατάφωτο χριστουγεννιάτικο δέντρο, υψηλό ζάχαρο, και φυσικά κατάθλιψη. Όμως όλοι εμείς οι μάχιμοι δεν εφησυχαζόμαστε ποτέ, και πάντα αναζητούμε ένα πολεμικό παίγνιο για να εκπαιδευτούμε. Αφήστε τους φλώρους να παίζουν «Μονόπολη», «Hotel», και «Φωτεινό Παντογνώστη» και αφεθείτε στη μαγεία του «Απολύομαι!», ενός παιχνιδιού που ασχολείται με τη στρατιωτική θητεία! (Ένα θέμα που όλοι ξέρετε πόσο με συναρπάζει!)

Το «Απολύομαι!» λοιπόν, γνωστό και με την εναλλακτική ονομασία «Χωσέ Αρμάντο» είναι ένα παιχνίδι που δημιούργησε η ελληνική “AF Games” και επινόησε ο ταλαντούχος Αριστογείτων Φραντζεσκάκης εν έτει 2006 (Θυμάστε, τότε που σηκώναμε μια «κούπα» τη χρονιά, χορεύαμε σε ρυθμούς «ευρω-όρασης», και μήνας έμπαινε-μήνας έβγαινε η 1500αρού έπεφτε ζεστή. Αχ ρε ξύλο…). Σκοπός λοιπόν των 2-6 παικτών που συμμετέχουν είναι να ολοκληρώσουν όσο πιο ανώδυνα και ανεπαίσχυντα τη στρατιωτική τους θητεία. Όποιος απολυθεί συντομότερα από όλους τους άλλους, κερδίζει!

Όμως ο δρόμος για το απολυτήριο και την πολιτική ταυτότητα μπορεί να γίνει μακρύς, επίπονος, επικίνδυνος, και ψυχοφθόρος! Οι παίκτες καλούνται να έρθουν αντιμέτωποι με μια ολόκληρη σειρά από κακοτοπιές: Φυλακές, ανελέητα σκοπέτα, αγγαρείες, και φυσικά το χώσιμο/φάγωμα από τις ίδιες τους τις σειρές! Ευτυχώς, στην προσπάθεια τους να απολυθούν έγκαιρα υπάρχουν πάντα και τα «τυχερά»: Τιμητικές άδειες, «άκυρα», και οι ευεργετικές κάρτες του τύπου «Μέσα στο δάσος περπατώ» που κάποιες φορές δίνουν απίστευτα βυσματικές δυνάμεις στους παίκτες!

Σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα να αναζητήσετε αυτό το σπάνιο επιτραπέζιο που εγγυάται άφθονες ώρες ψυχαγωγίας που θα διδάξουν τους νέους και θα συγκινήσουν τους παλιούς!

Καλοί πολίτες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *