The Village: Διήμερο που θα θυμόμαστε για καιρό!

The VillageΜπορεί λόγω εργασιακών υποχρεώσεων να μην μπορέσαμε να παραβρεθούμε την πρώτη ημέρα του διήμερου event "The Village" που έλαβε χώρα στις παρυφές του Πάρνωνα, αλλά και μόνο η συμμετοχή στη δεύτερη μέρα, άξιζε και με το παραπάνω το ταξίδι!

Το ιστορικό χωριό Βέροια, και το περιβάλλον τοπίο, ήταν πραγματικά πανέμορφα, κάνοντας τις περιγραφές που είχαμε διαβάσει όταν συγγράφαμε το άρθρο παρουσίασης του "The Village" να ωχριούν μπροστά στην πραγματική ομορφιά του τόπου. Ιδανικό όντως για περισυλλογή όπως είχαμε πει και τότε, αλλά και για διεξαγωγή ενός άψογου παιχνιδιού Aεροσφαίρισης, γεμάτο μάχες πολύ πιο ρεαλιστικές και πολύ μεγαλύτερης κλίμακας από αυτές στις οποίες έχουν συνηθίσει οι περισσότεροι από εμάς έως τώρα.

Για το βραδινό παιχνίδι του Σαββάτου μπορεί να μην έχουμε εικόνα αλλά σύμφωνα με τα όσα ακούσαμε, ήταν πολύ ατμοσφαιρικό και γεμάτο ωραίες στιγμές, με την υγρασία και το θόλωμα των γυαλιών/σκοπευτικού εξοπλισμού να αποτελεί το μοναδικό πρόβλημα που κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν οι παίκτες. Το πρωί της Κυριακής, παίζοντας εντός του χωριού, στα δρομάκια που το διατρέχουν, στα προαύλια των σπιτιών που το απαρτίζουν, δινόταν στον παίκτη η εντύπωση πως συμμετείχε σε μία πραγματική μάχη και πως κάθε του ενέργεια έπαιζε ρόλο στην έκβαση της αποστολής της ομάδας του: Η προστασία των κιβωτίων και των πυραύλων για τους "Μπλε" και η ανάκτηση αυτών για τους "Κόκκινους". Οι στιγμές που μας έκαναν να θαυμάσουμε το πείσμα, την εφευρετικότητα και πολλές φορές τη... φαντασία των παικτών ήταν τόσες πολλές που δύσκολα θα μπορούσαμε να τις απαριθμήσουμε (σίγουρα μας ξέφυγαν πολλές καθώς κρίνοντας από τους ήχους "μάχης" που ακούγαμε διαρκώς από απόσταση, ανοικτά μέτωπα υπήρχαν σε ολόκληρη την έκταση του χωριού) ενώ θα ήταν άδικο να αφήσουμε κάποιες από αυτές στην "απέξω".

Τέλειο λοιπόν το μέρος, πολύ ωραίες οι πρωτοβουλίες και οι ενέργειες των παικτών, ωραίο σενάριο, επίδειξη καλής συμπεριφοράς από όλους... σίγουρα στοιχεία που αναζητούμε σε ένα παιχνίδι και θα μας κάνουν να το σκεφτόμαστε για καιρό και να χαμογελάμε. Αυτό όμως που πραγματικά κάνει για εμάς - και θέλουμε να ελπίζουμε και για πολλούς ακόμα - το διήμερο του "The Village" ξεχωριστό, δεν είναι οι στιγμές εντός της καρδιάς της μάχης, αλλά οι στιγμές εκτός αυτής. Η ευκαιρία του να γνωρίσεις τόσα νέα πρόσωπα, να μιλήσεις (και να πιεις) μαζί τους, να έρθεις σε επαφή με ομάδες του χώρου από άλλα μέρη της χώρας και να δεις πως παίζουν και πως συμπεριφέρονται είναι ανεκτίμητη και σε κάνει να αγαπάς ακόμα περισσότερο το hobby μας. Επιπλέον, μέσα από μία τέτοια διοργάνωση, δίνεται η ευκαιρία σύναψης φιλικών σχέσεων μεταξύ ομάδων/συλλόγων, γεγονός που είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει σε ακόμα περισσότερα αντίστοιχα διήμερα, προωθώντας με αυτόν τον τρόπο την ανάπτυξη της Αεροσφαίρισης.

Οι ευχαριστίες μας δεν είναι αρκετές για να περιγράψουμε το πόσο όμορφα περάσαμε, αλλά είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε. Ευχαριστούμε λοιπόν τον Zinja, τον Noel και όλους όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση του διημέρου, τον Χρήστο από την ομάδα των Legion για τη μεταφορά του εξοπλισμού, όλες τις ομάδες και όλους όσους έδωσαν το παρόν στο πεδίο και πάνω από όλα τους κατοίκους των Βεροίων, οι οποίοι μας άνοιξαν τα σπίτια τους και μας υποδέχθηκαν στο χωριό τους, δίνοντάς μας την ευκαιρία να ζήσουμε αυτή την εμπειρία! Ελπίζουμε πως κάποια στιγμή θα έχουμε ξανά τη δυνατότητα συμμετοχής σε αντίστοιχη διοργάνωση και πως θα ξαναβρεθούμε με όλους τους παίκτες τους οποίους είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε!

TheVillage1
TheVillage2
TheVillage3
TheVillage4
TheVillage5
TheVillage6

4 σκέψεις σχετικά με το “The Village: Διήμερο που θα θυμόμαστε για καιρό!

 • 5 Ιουλίου, 2016, 08:37
  Permalink

  Μην πυροβολείτε τον φωτογράφο! Στραβοί είσαστε; Κίτρινα φορούσα!

  Υ.Γ. Την επομένη θα έχω γιλεκάκι με την επιγραφή “PRESS”.

  Σχολιάστε
  • 5 Ιουλίου, 2016, 13:09
   Permalink

   Γεώργιε σε ευχαριστούμε πολύ για τις καταπληκτικές σου φωτογραφίες. Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο καριέρας ως πολεμικός ανταποκριτής; 😛

   Σχολιάστε
   • 6 Ιουλίου, 2016, 08:30
    Permalink

    Το μέλλον θα δείξει. Πάντως, η φωτογράφιση εν γένει μου αρέσει πολύ.

    Υ.Γ. Όχι οι selfie.

    Σχολιάστε
    • 5 Αυγούστου, 2016, 10:02
     Permalink

     Την επόμενη φορά καλού κακού πες να σε συνοδεύει παίχτης με ασπίδα!!

     Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *