Απενημέρωση: The Letters

Letters

Τα public παιχνίδια έχουν μειωθεί τον τελευταίο καιρό και για να είμαστε ειλικρινείς, μας είχαν λείψει. Όπως έχουμε ξαναπεί και στο παρελθόν, μια στο τόσο είναι ωραίο να συμμετέχεις σε ένα “απλό” σενάριο μαζί με νέους παίκτες, πόσο μάλλον όταν το σενάριο κυλά ομαλά και όλοι οι παίκτες, παλιοί και νέοι, φέρονται όπως πραγματικά πρέπει: Με σεβασμό προς τους κανόνες και προς τους συμπαίκτες/αντιπάλους τους.

Κυριακή 05 Μαρτίου 2017 λοιπόν και η συμμετοχή μας στο σενάριο “The Letters” το οποίο έλαβε χώρα στο “Hotel” υπό τη διοργάνωση του Zinja, μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Μικρές σε διάρκεια αποστολές δίνονταν στους παίκτες μέσω φακέλων που μοίραζε η διοργάνωση στα respawns, κάτι το οποίο έδινε κίνητρο στους συμμετέχοντες να κινούνται διαρκώς στους χώρους του ξενοδοχείου, μέχρι να εντοπίσουν το στόχο τους ή να βρεθούν στον όροφο και το δωμάτιο που έπρεπε να “ασφαλίσουν”. Οι εμπλοκές που προέκυψαν ως αποτέλεσμα ήταν πολλές και, ομολογουμένως, απολαυστικές.

Κανείς μας δεν πρέπει να ξεχνάει τον βασικό σκοπό των public παιχνιδιών: Να μπορούν νέοι παίκτες να πάρουν μία “γεύση” από airsoft, να μας γνωρίσουν, να ακούσουν τους βασικούς κανόνες ασφαλείας και να λύσουν τυχόν απορίες που μπορεί να έχουν. H διάδοση άλλωστε της Αεροσφαίρισης καθώς και η… διαιώνισή της, εξαρτάται – εκτός άλλων – σε μεγάλο βαθμό από την αύξηση του αριθμού των ατόμων που ασχολούνται ενεργά με αυτήν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *