Απενημέρωση: “The Flags”

The Flags Hotel

Παρά τις κοινωνικές υποχρεώσεις του Σαββάτου, κατάφερα να φτάσω εγκαίρως στο Hotel στην Αγία Μαρίνα προκειμένου να συμμετάσχω για ακόμα μια φορά σε απογευματινό σενάριο που διοργάνωσε ο Zinja, υπό την κωδική ονομασία “The Flags”. Παρά τη ζέστη, 39 συνολικά άτομα (we band of brothers, we chosen few?) ακολουθήσαμε τις οδηγίες του διοργανωτή προκειμένου να ολοκληρωθεί επιτυχώς το σενάριο:

Η κάθε ομάδα έπρεπε να συγκεντρώσει όσες περισσότερες από τις σημαίες/πανάκια που είχαν τοποθετηθεί εκ των προτέρων σε όλους τους ορόφους του ξενοδοχείου, μπορούσε. Όπως σε κάθε σενάριο που λαμβάνει χώρα στο Hotel, η δράση ήταν γρήγορη και συνεχής, με πολλές ωραίες στιγμές “ανταλλαγής πολιτισμών” με τους συμπαίκτες μας. Περνώντας μάλιστα αρκετό χρόνο στα υπόγεια του κτιρίου πραγματικά ένιωσα πως έπαιζα σε κάποιο survival horror fps παιχνίδι… οι ήχοι της “μάχης” από τους παραπάνω ορόφους να αντηχούν στους σκοτεινούς διαδρόμους και εγώ να προσπαθώ να καταλάβω αν ο ήχος που άκουσα από το διπλανό δωμάτιο είναι αντίπαλος ή κάποιο μικροαντικείμενο που μετακινήθηκε από τον αέρα (ή μήπως από κάτι άλλο; είπαμε, survival horror).

Έκπληξη δημιούργησε το πόσα άτομα πραγματικά έδωσαν βάση στο objective και δεν αποφάσισαν “απλά να παίξουν μπίλιες”, όπως γίνεται συνήθως (απόλυτα θεμιτό και αυτό, ποιοι είμαστε για να κρίνουμε άλλωστε). Το σενάριο ολοκληρώθηκε επιτυχώς και, επειδή απέμενε αρκετός χρόνος μέχρι την ολοκληρωτική συσκότιση του Hotel, παίξαμε και ένα δεύτερο σενάριο, το οποίο “γέννησε” επιτόπου ο διοργανωτής: 8 παίκτες από κάθε ομάδα αναλάμβαναν να φέρουν από ένα πανάκι. Αν τους πετύχαινε κάποιος, έπρεπε να περιμένουν 30 δεύτερα, μέχρι να έρθει σύμμαχος ή αντίπαλος για να παραλάβει το πανάκι και να κατευθυνθούν στη συνέχεια στο respawn. Αν κάποιος έφερε ήδη πανάκι της αντίπαλης ομάδας, ΔΕΝ μπορούσε να παραλάβει άλλο. Νικήτρια ήταν η ομάδα που στο τέλος του προκαθορισμένου χρόνου, είχε στην κατοχή της τα περισσότερα πανάκια.

Νικητής του “The Flags” όπως πάντα το Airsoft, με όλους τους παίκτες να φέρονται άψογα, να εφαρμόζουν το fair play και να σέβονται φίλους και αντιπάλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *