Το άθροισμα όλων των φόβων!

Sum of All Fears

Στην Καστανιά του Νομού Καρδίτσας εκτελέστηκε την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2016 το παιχνίδι “The Sum of All Fears”, μια διοργάνωση του Συλλόγου Αεροσφαίρισης “Aces”. Το σενάριο προέβλεπε μια ψυχροπολεμική σύγκρουση Η.Π.Α και Σοβιετικής Ένωσης, με την πρώτη παράταξη να επιχειρεί να καταστρέψει ένα βαλλιστικό πύραυλο και να αποκτήσει τον φάκελο με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, και τη δεύτερη να προσπαθεί να εμποδίσει αυτήν την εξέλιξη κατά τη διάρκεια των τεσσάρων ωρών του παιχνιδιού.

Στο “The Sum of All Fears” συμμετείχαν οι ομάδες Tzedes Ιωάννινα, Nemesis Airsoft mil sim Larisa, Titans από τον Σύλλογο Αεροσφαίρισης Φθιώτιδας καθώς και ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Τρικάλων Foxes. Άπαντες έφυγαν ικανοποιημένοι και “χορτασμένοι” από τη διοργάνωση και τη δράση που αυτή τους προσέφερε, ενώ οι διοργανωτές μας ζήτησαν να δημοσιευθεί και το παρακάτω σύντομο μήνυμα:

“Ευχαριστούμε πάρα πολύ τις ομάδες και τους συλλόγους που συμμετείχαν στο σενάριο μας για τη στήριξή τους. Ήταν μεγάλη μας χαρά που είχαμε τη δυνατότητα να παίξουμε μαζί τους!”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *