R.A.Action Press Release

Press Release
Καθιερωμένο πλέον, το Δελτίο Τύπου του Σωματείου Αεροσφαίρισης Ρεθύμνου R.A. Action ενημερώνει όλους τους ενδιαφερόμενους σχετικά με αλλαγές και βελτιώσεις στο “στήσιμο” του Warzone. Μερικοι μήνες έχουν απομείνει, και όλοι μας ανυπομονούμε!

Αγαπητοί φίλοι και συνχομπίστες,

Ευχόμαστε σε όλους να είναι ευτυχισμένο το νέο έτος με πολύ υγεία και με πολλά και ποιοτικά παιχνίδια!
Ευχαριστούμε ξανά για τη δυνατότητα που μας δίνουν τα site ενημέρωσης του airsoft της Ελλάδας, airsofthellas.gr και aerosfairisi.gr για να ενημερώσουμε όλους τους φίλους σχετικά με το ερχόμενο ετήσιο τριήμερο event του Σωματείου μας, το γνωστό πλέον σε όλους WarZone 6 “Final Assault”.

Ήδη έχει ανακοινωθεί ότι θα πραγματοποιηθεί στις 4, 5 & 6 του Μαΐου 2018 στο Ρέθυμνο. Η πλατφόρμα δήλωσης συμμετοχής έχει ανοίξει από τον Οκτώβριο του 2017, οι αντιμαχόμενες παρατάξεις έχουν σχεδόν συμπληρωθεί και απομένουν περίπου 30 θέσεις ακόμα. (http://www.warzone.gr/registration/registrationlist.php)

Ελπίζουμε και φιλοδοξούμε το event να δημιουργήσει επικές αναμετρήσεις μεταξύ των αντιπάλων παρατάξεων, χαρίζοντας έτσι μοναδικά συναισθήματα και εμπειρίες στους συμμετέχοντες, όπως κάθε χρόνο. Πάγια άποψη όλης της ομάδας διοργανωτών της R.A. Action, είναι να μην υπάρχουν μεγάλες μεταβολές στο σενάριο και στους κανονισμούς του WarZone. Και αυτό, γιατί πιστεύουμε ότι ένα μεγάλο σενάριο σου προσφέρει τα μέγιστα όταν το επαναλαμβάνεις έχοντας πλέον κατανοήσει τη λογική και τους κανονισμούς του. Για το 2018, έχουμε ως στόχο να ωθήσουμε τον θεσμό του WarZone σε ακόμα υψηλότερο επίπεδο βελτιώνοντας αρκετά στοιχεία όπως:

Υιοθέτηση αυστηρότερου φιλτραρίσματος συμμετεχόντων.
Όχι δεν έχουμε βρει το μαγικό ραβδάκι που θα κάνει όλους τους συμμετέχοντες ξαφνικά να μην μαλώνουν, να μην απαιτούν “HIT” ή να δέχονται όλα τα Hit τους. Απλά έχουμε υιοθετήσει μια διαδικασία η οποία με τη βοήθεια των συμμετεχόντων φαίνεται να αποδίδει καρπούς. Παίκτες για τους οποίους έχουμε καταγράψει πολλαπλά παράπονα, ομάδες όπου έχουμε βεβαιώσει ότι δεν διαθέτουν τη σωστή νοοτροπία airsoft “Παίζω με σκοπό να ευχαριστήσω τον αντίπαλο μου», έχουν δεχτεί τις επισημάνσεις μας ή έχουν ήδη απομακρυνθεί από τον θεσμό του WarZone αλλά και από όλες τις διοργανώσεις όπου σχεδιάζει η ομάδα διοργανωτών της R.A. Action. Επιπροσθέτως, για φέτος καθιερώθηκε ο θεσμός των “WarZone Trustees”. Παίκτες ανά την Ελλάδα όπου έχουν αναλάβει την ευθύνη για τους συμμετέχοντες της περιοχής τους, της ομάδας τους ή του συλλόγου τους. Εκτιμούμε ότι εάν συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια, σε 2 με 3 χρόνια από σήμερα θα μπορούμε να μιλάμε για ένα ποιοτικό θεσμό, όπου 250 φίλοι μαζεύονται και παίζουν όμορφο Airsoft. Η R.A. Action είναι έτοιμη να βάλει το μαχαίρι στο κόκκαλο σε ότι αφορά την συμπεριφορά των συμμετεχόντων, οι παίκτες είναι έτοιμοι να δεχτούν την πραγματικότητα και να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί; Είναι έτοιμοι να κάνουν την αυτοκριτική τους, αλλά και να ασκήσουν έλεγχο προς τα μελή της ομάδας τους;

Αναβαθμισμένο σενάριο.
Αναλύοντας το σύνολο των προτάσεων που λάβαμε από το “after game questionnaire” από τους συμμετέχοντες των παλαιότερων διοργανώσεων μας έχουμε προχωρήσει σε αλλαγές ή βελτιώσεις αναφορικά με τη σεναριακή ροη του παιχνιδιού. Μερικές από αυτές είναι:

 • Βελτιωμένη οργάνωση των διοικητηρίων και στελέχωση τους με ακόμα ποιο έμπειρο επιτελείο.
 • Δημιουργία αποθηκών εξοπλισμού και πυρομαχικών εκτός, αλλά κοντά στις κεντρικές βάσεις (ammo depot).
 • Κεντρικά διαχειριζόμενες αποστολές από επίπεδο squad έως και επίπεδο παράταξης.
 • Κατασκευή σημείων τροφοδοσίας οχημάτων (petrol depot), όπου μέσω αυτών θα ελέγχεται η κυκλοφορία των οχημάτων.
 • Δυνατότητα σε βαθμοφόρους να συμμετέχουν ενεργά και ως απλοί παίκτες.

Αυστηρότεροι και περισσότεροι έλεγχοι.
Το μόνιμο πρόβλημα σε ένα event όπως το WarZone είναι η εύρεση έμπειρων διαχειριστών. Ειδικά στην περίπτωση μας, όπου ένα μη κερδοσκοπικό σωματείο όπως εμείς πρέπει να βρει έμπειρους ανθρώπους χωρίς αμοιβή, για τρεις ημέρες που δεν θα θέλουν να συμμετάσχουν ως μέλη κάποιας παράταξης αλλά ως μέλη της ομάδας των διοργανωτών. Ωστόσο, για φέτος, όπως φαίνεται έχουμε εξασφαλίσει αρκετούς εθελοντές παίκτες όπου θα συνδράμουν στο έργο των διαχειριστών. Άρα, αναμένουμε πολλαπλάσιους και εντατικότερους ελέγχους συμπεριφοράς, εξοπλισμού (High cap απαγορεύονται), φόρτου και είδους φόρτου (60bbs/mag και μόνο βιοδιασπώμενα).

Σαν διοργανωτική ομάδα έχουμε ένα όραμα, να παίζουμε ποιοτικό Airsoft (όπως εμείς το εννοούμε φυσικά!) και το event μας να συγκεντρώνει ομοίους μας. Ανθρώπους που σκέφτονται και δρουν όπως εμείς. Ανθρώπους που δεν πιστεύουν ότι έχουν δίκιο σε όλα, που δέχονται τη διαφορετικότητα και τις ποικίλες απόψεις που υπάρχουν στο Airsoft σήμερα και ας μην τις οικειοποιούνται.

Είμαστε απόλυτα προσηλωμένοι στον στόχο μας: Να παίζουμε και να προσφέρουμε ποιοτικό Airsoft με κύρια χαρακτηριστικά την τιμιότητα, την ευγενή άμιλλα και το ζωηρό συναγωνισμό με στόχο τη δημιουργία ευχάριστων συναισθημάτων στον αντίπαλο. Αυτό δεν μπορούμε να το κάνουμε πραγματικότητα μόνοι μας, χρειαζόμαστε όλους τους ποιοτικούς παίκτες να έρθουν κοντά μας. Ευχαριστούμε όλους εσάς που αντιλαμβάνεστε τον κόπο μας και που στηρίζετε την προσπάθεια μας.
Για ότι νεότερο, μείνετε συντονισμένοι μαζί μας μέσω των ιστοσελίδων μας.

Rethimno Airsoft
Warzone

Σας ευχαριστούμε και πάλι.
Εκ της ομάδας διοργανωτών του Σωματείου Αεροσφαίρισης Ρέθυμνου R.A. Action
Στέλιος Μαθιουδάκης
Πρόεδρος Σωματείου Αεροσφαίρισης Ρεθύμνου R.A. Action

One thought on “R.A.Action Press Release

 • 13 Φεβρουαρίου, 2018, 16:10
  Permalink

  Είμαστε έτοιμοι, για ενα ακόμη χορταστικο airsoftiko τριήμερο…

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *