Πολικό Ψύχος

Poliko Psihos Division 6
“Θα ρίξετε πολύ περπάτημα” είχε δηλώσει ο διοργανωτής του σεναρίου “Πολικό Ψύχος”, Β. Μονόλιθος της Division 6. Το σενάριο έλαβε χώρα την Κυριακή 15/04 στα Μεταλλεία Ελευσίνας και ενώ ο τίτλος του δεν ήταν αντιπροσωπευτικός των καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν, το περπάτημα, πραγματικά το ρίξαμε.

“Παιχνίδια πολέμου πάνω από τη Συρία μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας. Εκπρόσωπος του Πενταγώνου δήλωσε ότι “πολεμικά αεροσκάφη της συμμαχίας στην οποία ηγούνται οι Ηνωμένες Πολιτείες εναντίον των τζιχαντιστών στη Συρία άλλαξαν πορεία τουλάχιστον μια φορά τις τελευταίες μέρες για να αποφύγουν ρωσικά αεροσκάφη”.

Ο εκπρόσωπος του Πενταγώνου, σμηναγός Τζεφ Ντέιβις, είπε ότι η αλλαγή πορείας του αεροσκάφους είχε γίνει μετά την 1η Οκτωβρίου, ημέρα που Αμερικανοί και Ρώσοι αξιωματικοί είχαν μια ασφαλή τηλεδιάσκεψη με θέμα την ασφάλεια των πληρωμάτων καθώς οι δύο πλευρές εκτελούν παράλληλες στρατιωτικές δράσεις με αντικρουόμενους στόχους.”

Δυτικοί ήρθαν για ακόμη μια φορά σε σύγκρουση με τη “Ρώσικη Αρκούδα” διεκδικώντας τον έλεγχο στρατηγικών σημείων του χάρτη ενώ παράλληλα και οι δύο παρατάξεις έπρεπε να “διαπραγματεύονται” με ομάδα μισθοφόρων προκειμένου να εξασφαλίσουν τη βοήθειά τους. Πολλές εμπλοκές, ωραίες κινήσεις και από τις δύο πλευρές και, παρά τη σωματική κόπωση λόγω των μεγάλων αποστάσεων που έπρεπε να διανύσουμε, ανύπαρκτοι εκνευρισμοί.

Το μόνο αρνητικό που εμείς εντοπίσαμε ήταν η ελαφρώς ελλιπής αρχική ενημέρωση των Δυτικών σχετικά με το προς τα που έπρεπε να κινηθούν, πράγμα όμως που διορθώθηκε στην πορεία, ειδικά χάρη στη δράση των μισθοφόρων. Οι παίκτες των ομάδων που συμμετείχαν απέδειξαν πως, όταν υπάρχει καλή διάθεση, τέτοιου είδους θέματα μπορούν να αντιμετωπισθούν άμεσα και το σενάριο να κυλίσει ομαλά, παρά τις όποιες ατέλειές του.

Ευχαριστούμε τους διοργανωτές αλλά και όλους όσους συμμετείχαν για μία ακόμα φοβερή Κυριακή!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *