Operation: Red Sky

Red Sky

Ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Λιβαδειάς Σ.Α.Λ. απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση προς όλους τους συλλόγους και ομάδες Αεροσφαίρισης, για το σενάριο “Operation: Red Sky” το οποίο θα λάβει χώρα την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017, στα Μεταλλεία Ελευσίνας.

Backstory
Σε ένα ρεσιτάλ επίδειξης δυνάμεως και αντιρωσικών αισθημάτων, ο αρχηγός του Επιτελείου Στρατού των ΗΠΑ, στρατηγός Ben Hodges, από την πρωτεύουσα της Λιθουανίας έστειλε σκληρό – όπως αναφέρεται – μήνυμα προς την Μόσχα σύμφωνα με το οποίο ήρθε η ώρα να πάρει το μάθημα της από το ΝΑΤΟ.

Σε συνάντηση που είχε ο Αμερικανός στρατηγός με την πρωθυπουργό της Λιθουανίας, την Dalia Grybauskaite, γνωστή για το μισός της προς την Ρωσία και τον Ρώσο πρόεδρο, έδωσε ένα πραγματικό ρεσιτάλ απειλώντας ουσιαστικά τη Ρωσία με ολοκληρωτική καταστροφή.

Ο Αμερικανός στρατηγός βρέθηκε στην Λιθουανία στα πλαίσια μεγάλης άσκησης του ΝΑΤΟ στις πύλες της Ρωσίας. Μία άσκηση που χαρακτηρίστηκε ως η πιο μεγάλη πρόκληση προς την Μόσχα και ήδη έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και από την Λευκορωσία, ενώ οι Ρώσοι συγκεντρώνουν ισχυρά πυραυλικά συστήματα στο Καλίνιγκραντ: το μεγαλύτερο ρωσικό λιμάνι της Ρωσίας στη Βαλτική.

Ο Ben Hodges δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και για τον Καύκασο όπου κατηγόρησε ξανά την Ρωσία ότι σκοπεύει να προσαρτήσει την νότιο Οσετία, κάτι που τον ΝΑΤΟ – όπως ισχυρίστηκε – δεν θα το ανεχτεί. Μερικοί φαίνεται έχουν «ξεφύγει» και…άρχισαν να χτυπούν τύμπανα πολέμου!

Concept Σεναρίου
Στα σύνορα Λιθουανίας – Λευκορωσίας, σε μια δασώδη περιοχή, μετά την μεγάλη άσκηση “χάθηκαν” δύο πυρηνικές κεφαλές μεγάλης ισχύος! Σύμφωνα με πληροφορίες εκλάπησαν από εξτρεμιστές τρομοκράτες οι οποίοι στην προσπάθεια τους να διαφύγουν με το φορτηγό τους, έχασαν τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα να πέσουν σε χαράδρα μεγάλου βάθους και να σκοτωθούν επιτόπου. Οι πυρηνικές κεφαλές βρίσκονται ακόμη στο βάθος της χαράδρας…

Θα δοθούν  χάρτες για τους  ΑΝΣΚ. κάθε παράταξης. Σκοπός της κάθε παράταξης είναι να βρεθούν άμεσα οι πυρηνικές κεφαλές (εφόσον έχουν ολοκληρώσει τους προβλεπόμενους ΑΝΣΚ) και να τις ασφαλίσουν σε προκαθορισμένο σημείο, για προκαθορισμένο χρόνο (60 λεπτά). Οποία παράταξη καταφέρει να κρατήσει στην ΚΑΤΟΧΗ της τις κεφαλές και με το πέρας των 60 ΛΕΠΤΩΝ ανάψει το δικό της καπνογόνο, θα είναι και η νικήτρια ομάδα.

Κανόνες συμπεριφοράς και νοοτροπίας
Οι διοργανωτές δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στη συμπεριφορά των συμμετεχόντων, επομένως παραθέτουμε και το σχετικό απόσπασμα από το site του συλλόγου:

Εντός του πεδίου θα βρίσκονται διοργανωτές και σύνδεσμοι διοργάνωσης οι οποίοι θα βοηθούν στη διεξαγωγή του παιχνιδιού. Έχουν το δικαίωμα, χωρίς συγκεκριμένη αιτία, να ελέγξουν κάθε συμμετέχοντα με στόχο τη διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του παιχνιδιού και την ασφάλεια των παικτών. Μην σας φανεί περίεργο εάν κάποιος συμπαίκτης σας σας κάνει παρατήρηση ή υποβάλει αίτημα στη διοργάνωση για παύση σας από το παιχνίδι: Θα είναι σύνδεσμος διοργάνωσης. Έλεγχοι fps, εξοπλισμού και ποσότητας bbs στις γεμιστήρες θα πραγματοποιηθούν τυχαία κατά τη διάρκεια της συνάντησης. Παίκτες που δεν τηρούν τους κανονισμούς που έχουν τεθεί, θα παύονται από τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Συμμετέχοντες οι οποίοι δεν συμπεριφέρονται με σεβασμό στους συμπαίκτες ή τους αντιπάλους χρησιμοποιώντας βωμολοχίες ή και σωματική επαφή, δεν συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των διοργανωτών και των συνδέσμων διοργάνωσης, απαιτούν hit, διαδίδουν φήμες για αρνητικές συμπεριφορές άλλων παικτών (δεν βγαίνουν, δεν κάνουν, κτλ. – ό,τι βλέπετε ή νομίζετε ότι βλέπετε κρατήστε το για εσάς εάν δεν θέλετε να μιλήσετε σε σύνδεσμο διοργάνωσης), θα παύονται από την συνέχεια της διοργάνωσης. Η διοργάνωση έχει το δικαίωμα, σεβόμενη το κόπο της αλλά και την προσπάθεια όλων των παικτών, να τους αποβάλει. Όλοι οι συμμετέχοντες έχουν το δικαίωμα (και θεωρούμε απαραίτητο να αναφέρουν οτιδήποτε θεωρούν σημαντικό στους διοργανωτές) να ζητήσουν τον έλεγχο συγκεκριμένου συμμετέχοντα (πάντα με διακριτικό τρόπο και με αγάπη).

Μπορείτε να διασφαλίσετε και οι ίδιοι την επιτυχία της συνάντησης, ασκείστε έλεγχο με όμορφο και ευγενικό τρόπο χωρίς ενδοιασμούς, ειδικά εάν βλέπετε πραγματικά κάτι λάθος. Στόχος της διοργάνωσης είναι να περάσουν καλά οι πολλοί και όχι όποιος δεν διαθέτει τη θετική – δημιουργική όρεξη και τη σωστή νοοτροπία airsoft. «Είμαι απόλυτα τίμιος, ανταγωνιστικός όσο χρειάζεται και σέβομαι την προσπάθεια των άλλων χωρίς εγωισμούς και νεύρα. Κανείς δεν θέλει ένα μη ανταγωνιστικό αντίπαλο, όπως δεν θέλει και έναν ανέντιμο αντίπαλο! Είμαι ένας «θετικά ενεργός παίκτης», προβάλω τον καλύτερο μου εαυτό, έτσι βοηθώ ενεργά και εγώ στην επιτυχία της συνάντησης!»

Δεν πιστεύουμε στην ύπαρξη κριτών σε ένα παιχνίδι Airsoft. θεωρούμε ότι όλοι οι παίκτες είναι υπεύθυνοι για το επίπεδο του παιχνιδιού και γενικά της διοργάνωσης. Όλοι οι παίκτες, καθ’ όλη την διάρκεια του event, ελέγχουν και ελέγχονται. Βοηθήστε και εσείς να γίνει το παιχνίδι μας καλύτερο!!!! Ο Σύλλόγος Αεροσφαίρισης Λιβαδειάς Σ.Α.Λ  και οι ομάδες WASP – F.R.O.G που τον εκπροσωπούν, έχουν υιοθετήσει αυστηρή πολιτική απέναντι σε παίκτες που δεν έχουν τη σωστή νοοτροπία airsoft και αυτό γιατί θέλουμε ποιοτικό airsoft. Ο Σύλλογος μας δεν θα ανεχθεί καμιά αρνητική συμπεριφορά, καθώς δεν την ενδιαφέρει ούτε το μέγεθος του event, ούτε το πλήθος των συμμετεχόντων στα σενάρια του. Αυτό που είναι σημαντικό είναι το επίπεδο συμπεριφοράς των παικτών και κατ’ επέκταση η ποιότητα του παιχνιδιού μας.

Ακόμα ένα “δυνατό” σενάριο με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, από ένα σύλλογο με όρεξη να πάει το Airsoft ένα βήμα… παραπέρα. Ευχόμαστε να πάνε όλα καλά τόσο από πλευράς διοργάνωσης όσο και παιχνιδιού.

3 σκέψεις σχετικά με το “Operation: Red Sky

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *