Εφιάλτες με Λιοντάρια, Πειρατές και όχι μόνο…

levidiParachute

Την Κυριακή που μας πέρασε, είχα την τύχη και τιμή να προσκληθώ σε δοκιμή σεναρίου που οργανώθηκε από τους Nightmare στη “βάση” τους, το πεδίο στο Λόφο Λεβίδη. Εκτός των διοργανωτών, συμμετείχαν οι ομάδες των Lions και των Pirates καθώς και ένας μικρός αριθμός από άτομα άλλων ομάδων/χωρίς ομάδα.

Το σενάριο πολύ ενδιαφέρον: Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες: Επίθεση και Άμυνα. Σκοπός των επιτιθεμένων ήταν να εντοπίσουν ένα αλεξίπτωτο κάτω από το οποίο υπήρχε ένα κιβώτιο με ένα καπνογόνο και στη συνέχεια να καταφέρουν να ανάψουν το καπνογόνο εντός ενός συγκεκριμένου κτιρίου. Μέλημα των αμυνομένων, προφανώς, ήταν να εμποδίσουν τους αντιπάλους τους να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους για ένα προκαθορισμένο χρονικό διάστημα.

Γρήγορη δράση, προσπάθεια από όλους να επιτευχθεί η αποστολή και άψογη συμπεριφορά! Δυστυχώς, υπήρξε τραυματισμός ενός μέλους των Pirates και αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν νωρίτερα. Με αφορμή το γεγονός, θα θέλαμε να τονίσουμε το πόσο σημαντικό είναι να υπάρχει σε κάθε παιχνίδι κάποιος με γνώσεις περί παροχής πρώτων βοηθειών, καθώς και ο απαραίτητος εξοπλισμός. Η πιθανότητα ενός μικροατυχήματος δεν μπορεί ποτέ να αποκλεισθεί ειδικά σε ένα hobby κάπως… extreme. Με σωστή προετοιμασία, όμως, μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε τη “ζημιά” που ενδέχεται να προκληθεί.

Μπράβο στους Nightmare για τη διοργάνωση και στον Αυρήλιο Τριανταφύλλου για την άμεση αντίδρασή του και την παροχή των πρώτων βοηθειών!

One thought on “Εφιάλτες με Λιοντάρια, Πειρατές και όχι μόνο…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *