Maevius: Η επιστροφή του Βασιλιά!

Είναι αυτές οι στιγμές στη ζωή ενός ώριμου άνδρα όπως ο γράφων, όπου βγαίνει μια κούραση, μια παραίτηση, μια κατήφεια, μια μαυρίλα… Είναι πολύ σημαντικό τότε να μπορείς να βρεις έναν δασύτριχο ώμο για να ακουμπήσεις και να αντλήσεις θάρρος και δύναμη. Ευτυχώς για μένα, που ένα από ινδάλματά μου, ο Maevius (κατά κόσμον Ελευθέριος, αρχηγός των W.A.R), αυτό το πρωτεύον αρσενικό της εγχώριας Αεροσφαίρισης δέχθηκε να μας πει δυο λόγια και να απαντήσει στις ερωτήσεις μας. Ευχαριστώ που υπάρχεις Μαέβιε, συνέχισε να φωτίζεις τον δρόμο προς τα υψηλά νοήματα του Airsoft!

1) Πώς την παλεύεις με την ΚΟΡΩΝΑ δικέ μου; Πότε βλέπεις να επιστρέφουμε στην αεροσφαιριστική κανονικότητα;

Χαίρομαι που μου κάνεις αυτή την τόσο πρωτότυπη ερώτηση. Βρε σατανά! Βρε Λαρυ Κινγκ (R.I.P) της Αρκαδίας που πας και τα σκέφτεσαι; Θα σου απαντήσω όμως ότι αυτόν τον καιρό είμαι καλά και πως οι επόμενες δυο γεμιστήρες είναι κρίσιμες.

2) Τί κάνεις όλους αυτούς τους μήνες για να διατηρείσαι σε άψογη επιχειρησιακή κατάσταση ώστε να παραμένεις η ΑΙΧΜΗ του δόρατος της εγχώριας Αεροσφαίρισης;

Άμα θέλετε μυστικά να πάτε σε τίποτα ινφλούενσε (influencer), εγω είμαι Φάσιο Άικο (fashion icon).

3) Βρήκες άλλες ασχολίες αυτό το διάστημα ώστε να διαχύσεις τα πολυσχιδή ενδιαφέροντα και ταλέντα σου;

Πάντα πίστευα οτι κάτω από το αυλάκι φύονται τα καλύτερα, αλλά εσύ αδερφάκι μου το έχεις κάνει επάγγελμα. Ναι, διαβάζω πολύ αυτήν την περίοδο, κυρίως τις ιατρικες μελέτες του Γρήγορη Πετράκου και τα βραδιά πριν κοιμηθώ διαβάζω μανούλες του Facebook.

4) Καμιά καινούργια σειρούλα έχεις να προτείνεις; Μού δίδαξες το “Fauda” κάποτε και αυτό είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ, και το κατατάσσω πολύ ψηλά σε όλα αυτά που μου έχεις προσφέρει.

Έχω μία με λίγα επεισόδια αλλά με ανατρεπτικό φιναλε. Ο “Ιησούς από την Ναζαρέτ” λέγεται, δεν λέω περισσότερα για να μην σποϊλάρω.

5) Θυμάμαι πάντα με συγκίνηση εκείνο το επετειακό σας παιχνίδι στα Μεταλλεία στο οποίο είχα την εξαιρετική τιμή να συμμετάσχω. Τι έχεις κρατήσει περισσότερο από εκείνη την αξέχαστη μέρα;

Έχω κρατήσει λίγη τούρτα σε φορμόλη μαζί με ένα αριστερό αυτί που βρήκα κάτω, προφανώς από κάποιον άτυχο εισβολέα στην τελευταία επίθεση.

6) Υπάρχουν σχέδια για κάποιο μελλοντικό παίγνιο με τη δική σου υπογραφή γνησιότητας και αρρενωπότητας; Κάτι τέτοιο θα ήταν ένα πραγματικό «μάννα εξ ουρανού» για όλους εμάς τους φανατικούς οπαδούς σου!

Άσε τα γλειψίματα, αυτή την δουλειά θα κάνουμε κάθε τρεις και λίγο; Στην εικοσαετία και βλέπουμε. Σε κάθε περίπτωση θα μποϋκοτάρουμε κάθε παιχνίδι με σενάριο Covid-19.

7) Έχεις κάνει τίποτα ωραίες αεροσφαιριστικές αγορές ή τίποτα ωραίες διαμορφώσεις στον υπερσύγχρονο εξοπλισμό σου τις οποίες θέλεις να μοιραστείς με εμάς, το ταπεινό ποίμνιο σου;

Έχω μουλιάσει δυο σακιά μπίλιες σε αντισηπτικό τζελ.

8) Σε τί μήκος βρίσκεται σήμερα η βακχική γενειάδα σου και ποια είναι τα μελλοντικά σου σχέδια για αυτήν;

Επιτέλους αρχίσαμε να μιλάμε λίγο σοβαρά γιατί είχα βγάλει το σαγόνι μου από το χασμουρητό. Η χρήση μάσκας πλήττει την ομοιογένεια της γενειάδας, όποτε αυτόν τον καιρό είναι στα τρία δάχτυλα από το σαγόνι. (Σχόλιο Τάσου: Πάλι καλά που δεν είναι δύο δάχτυλα και κάτι από το σαγόνι!)

9) Θέλεις να απαγγείλεις κάποιο νέο και εμπνευσμένο ποίημα που θα μας δώσει θάρρος και αντοχή μέσα σε αυτή τη σάπια συγκυρία;

Ρε με έναν… που μπλέξαμε… Άλλη ερώτηση.

10) Σε εκλιπαρώ να μοιραστείς κάποια ιστορία τρόμου από τις άκρως απόρρητες αποστολές που αναλαμβάνεις σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης, πολεμώντας το κακό και την αδικία.

Ήμουν πρόσφατα σε ένα κωλοχώρι που δεν μου επιτρέπεται να πω. Κάθομαι στην τοπική ταβέρνα να ρημαδοφάω και παραγγέλνω προβατίνα και μια μερίδα τυροκαυτερή. Μου τα φέρνει και αντιλαμβάνομαι πως έχουν βάλει άνηθο στην τυροκαυτερή. Και ρωτάω… ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΙΤΕΙΑ; ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ; Άνηθο στην τυροκαυτερή;;; Δεν ήθελα να κάνω σαματά γιατί ήμουν και άντερ κάβερ, οπότε ζήτησα να μου φέρουν και μια ντρέσινγκ. Τελικά η κωλοσώς με θέρισε και ομολογώ πως χέστηκα πάνω από τον φόβο… (Σχόλιο Τάσου: Αίμα!)

One thought on “Maevius: Η επιστροφή του Βασιλιά!

  • 26 Μαρτίου, 2021, 20:22
    Permalink

    χαχαχαχα… αδερφέ ακόμα γελάω ! Είστε απίστευτοι!

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *