Απενημέρωση: Απογευματινό παιχνίδι στο Hotel!

20160521_210720

21/5/16: Πρώτο απογευματινό/βραδινό παιχνίδι στο οποίο συμμετείχα μετά την επιστροφή μου στον χώρο, και οι εντυπώσεις είναι θετικότατες. Ο συμμετέχοντες ανήλθαν στους 40, αριθμός ιδανικός καθώς προσέφερε γρήγορη δράση με πολλές εμπλοκές χωρίς όμως να δημιουργείται χάος στους διαδρόμους του ξενοδοχείου, γεγονός πολύ σημαντικό αν αναλογιστεί κανείς τον ιδιαίτερα χαμηλό φωτισμό των χώρων, ειδικά μετά το σούρουπο.

Το σενάριο απλό και λειτουργικό: Οι δύο αντιμαχόμενες πλευρές έπρεπε να εντοπίσουν και να ανακτήσουν πανάκια του κατάλληλου χρώματος τα οποία είχαν τοποθετηθεί σε διάφορα σημεία των τριών τελευταίων ορόφων του ξενοδοχείου.

Όλοι οι παίκτες επέδειξαν τον καλύτερό τους εαυτό καθώς, παρά τη χαμηλή ορατότητα, δεν παρατηρήθηκαν φαινόμενα “αθανασίας” (aka highlander) ή άλλες προβληματικές συμπεριφορές. Συγχαρητήρια αξίζουν και στη διοργάνωση (zinja – ομάδα I4) που φρόντισε να προμηθεύσει με φακούς και χημικά φώτα (glow sticks) τους παίκτες που δεν ήρθαν κατάλληλα προετοιμασμένοι.

Η ομάδα στην οποία συμμετείχα μπορεί να αναδείχθηκε τελικά νικήτρια, αλλά πραγματικά σε ένα τέτοιο παιχνίδι, όσο κλισέ και αν ακούγεται, νικητές είμαστε όλοι!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *