“Χαλαρή προπόνηση”

Προπόνηση

Όταν Παρασκευή απόγευμα συνειδητοποιείς ότι για την Κυριακή που έρχεται δεν έχεις κανονίσει να συμμετάσχεις σε κάποιο σενάριο, ξεκινάς να αγχώνεσαι. Αρχίζεις τα τηλέφωνα, τα μηνύματα στο… “φου μπου” και πάει λέγοντας.

Κάπως έτσι κατέληξα να κανονίζω να συμμετάσχω σε “χαλαρή προπονησούλα” της ομάδας Black Sheep στο Hotel. “Καμιά δεκαριά άτομα το πολύ θα μαζευτούμε, να δοκιμάσουμε νέο gear και να ανταλλάξουμε καμία μπίλια”. Αμ δε. Αντί για δοκιμαστικές βολές σε στατικούς στόχους και ανταλλαγή φιλοφρονήσεων για το πόσο ωραίος είναι ο νέος φούξια αορτήρας κάποιου συμπαίκτη, καταλήξαμε να παίζουμε ένα πολύ δυνατό Capture The Flag σενάριο το οποίο πραγματικά στήθηκε επί τόπου. Τόσο απλά, τόσο όμορφα.

Πολλές εμπλοκές μεταξύ των 35 περίπου παικτών που τελικά συμμετείχαν, ενθουσιασμός και κυνήγι του objective μέχρι την τελευταία στιγμή του παιχνιδιού, άψογη συμπεριφορά και τήρηση του fair play από την πλειοψηφία των παικτών. Επειδή όμως κάποια πράγματα αν δεν ειπωθούν, δεν θα διορθωθούν, θα αναφέρω απλά πως καλό θα είναι κάποιοι “κατά συρροή”… highlanders να μην κάνουν κήρυγμα σε άλλους παίκτες περί σωστής συμπεριφοράς και μάλιστα άνευ λόγου. Πάντως, το έχουμε ξαναπεί: Μερικές φορές είναι πολύ ωραίο να έχεις τη ευκαιρία να πάρεις μέρος σε παιχνίδια που είναι “αυθόρμητα” και θυμίζουν παλιότερες, λιγότερο οργανωμένες αεροσφαιριστικές εποχές.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *