Αναβολή του Epsilon Warfare

Σε αναβολή της τελευταίας πιθανότατα μεγάλης διοργάνωσης για φέτος που δεν είχε ακυρωθεί/αναβληθεί ακόμη, προχώρησαν οι διοργανωτές. Ο λόγος για το πολυαναμενόμενο Epsilon Warfare το οποίο είχε αναβληθεί ήδη μία φορά λόγω της πανδημίας του COVID. Όπως και σε όλες τις προηγούμενες περιπτώσεις, στηρίζουμε τους διοργανωτές σε αυτή τους την απόφαση και μόνο συγχαρητήρια μπορούμε να δώσουμε για την υπεύθυη στάση την οποία επέλεξαν να ακολουθήσουν. Ακολουθεί η ανακοίνωση που μας απεστάλθη:

Αγαπητοί φίλοι του airsoft,

Η κατάσταση που επικρατεί στην χώρα μας λόγω της πανδημίας του Covid-19 είναι ομολογουμένως πολύ δύσκολη. Ο κορωνοϊός έχει πολλαπλές συνέπειες σε όλες τις εκφάνσεις της καθημερινότητας, όχι μόνο για τους πολίτες, αλλά –σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό- για τις επιχειρήσεις, τους επαγγελματίες και φυσικά και για κάθε μορφή αθλητικής δραστηριότητας, συλλογικής ή και ατομικής. Προφανώς λοιπόν και το άθλημα που όλοι λατρεύουμε, το airsoft, δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση, και ως εκ τούτου σας ενημερώνουμε για τα κάτωθι:

Παρά το γεγονός ότι έχει ολοκληρωθεί σε μεγάλο ποσοστό η προετοιμασία για τον προγραμματισμένο – και ήδη αναβληθέντα μία φορά – αγώνα airsoft «Epsilon Warfare», που ήταν προγραμματισμένος να λάβει χώρα στο κτήμα «Epsilon Resorts» από 23/10/2020 έως 25/10/2020, σας ανακοινώνουμε δια της παρούσης ότι ο αγώνας μας αναβάλλεται εκ νέου, για το προσεχές έτος 2021.

Ο λόγος της αναβολής έχει να κάνει αποκλειστικά με τις συνθήκες με τις οποίες θα έπρεπε ο αγώνας να διεξαχθεί λόγω covid-19, κι οι οποίες θα αλλοίωναν εντελώς τόσο το πρόγραμμα της διοργάνωσης, όσο και τον ίδιο τον χαρακτήρα του παιχνιδιού. Συγκεκριμένα, και μετά από αλλεπάλληλες επικοινωνίες τόσο με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού όσο και με τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας, καταλήξαμε στη στενάχωρη απόφαση αναβολής του αγώνα μέχρι το πλαίσιο διεξαγωγής δραστηριοτήτων όπως αυτή του «Epsilon Warfare» να ομαλοποιηθεί, καθώς οι πολύ αυστηρές προϋποθέσεις και τα υγειονομικά πρωτόκολλα που επιβάλλονται λόγω της πανδημίας θα καθιστούσαν πολύ δυσχερή τόσο την διεξαγωγή του αγώνα, αλλά – βασικότερα – θα στερούσαν από όλους μας τη χαρά του παιχνιδιού.

Τέλος, σας ενημερώνουμε ότι για όλους τους συμμετέχοντες που έχουν ήδη καταβάλει το ποσό της συμμετοχής τους στον αγώνα, υπάρχουν δύο επιλογές:

1) Όσοι θέλουν να τους επιστραφεί αυτούσιο το ποσό της συμμετοχής τους, παρακαλούνται όπως αποστείλουν έως τις 10/10/2020 email στην ηλεκτρονική διεύθυνση epsilonwarfare@gmail.com με τα πλήρη στοιχεία του τραπεζικού τους λογαριασμού (δικαιούχος, IBAN και τράπεζα), προκειμένου να προχωρήσουμε στην καταβολή του ποσού. Πέραν αυτής της ημερομηνίας δεν θα πραγματοποιηθούν άλλες επιστροφές χρημάτων.

2) Εκτός της ανωτέρω επιλογής, και επειδή σας δηλώνουμε ότι ο αγώνας θα διεξαχθεί με την πρώτη ευκαιρία όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν και σε καμία περίπτωση ΔΕΝ ΑΚΥΡΩΝΕΤΑΙ, αλλά απλώς αναβάλλεται, σας ενημερώνουμε ότι έχετε την επιλογή να μη σας επιστραφεί το ποσό που έχετε καταβάλει για τη συμμετοχή σας στον αναβληθέντα αγώνα, ούτως ώστε το ποσό αυτό να καλύψει πλήρως τα έξοδα της συμμετοχής σας στο παιχνίδι «Epsilon Warfare» όταν αυτό θα επαναπρογραμματιστεί.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και την έως τώρα υποστήριξη σας και περιμένουμε όλοι με ανυπομονησία να περάσει αυτή η δυσκολία που όλοι ζούμε και να κάνουμε αυτό που αγαπάμε, ακριβώς όπως το αγαπάμε. Να παίξουμε airsoft!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *