Αναβολή του Aegean Wars V

Όπως και οι περισσότεροι από τους διοργανωτές μεγάλων σεναρίων στη χώρα μας, έτσι και το Σωματείο Αεροσφαίρισης Κω, προχώρησε σε αναβολή του Aegean Wars V. Ακολουθεί το κείμενο που μας απέστειλαν.

“Δυστυχώς είμαστε στην «δυσάρεστη» θέση να ανακοινώσουμε πως το Aegean Wars 5 δεν θα πραγματοποιηθεί το 2020 και παίρνει παράταση για το 2021.

Πατάμε μια παύση λόγο των γεγονότων με τον Covid – 19 καθώς δεν αποκλείεται να έχουμε lock down την περίοδο του event (γενικό είτε τοπικά) και δεν θέλουμε να βάλουμε τους συμμετέχοντες σε κατάσταση «αποκλεισμού» αν και εφόσον γίνει προκύψει κάποιο Lock down, μιας και η προετοιμασία για ένα τέτοιο παιχνίδι είναι αρκετά μεγάλη αρκετές φορές.

Το Σωματείο Αεροσφαίρισης Κω αλλά και η επιτροπή για το Aegean Wars είμαστε της λογικής Play Safe and Call Your Hits: προσέχουμε για να έχουμε το αγαπημένο μας χόμπι – άθλημα.”

Μπορεί και εμείς να περιμέναμε το Aegean Wars – και τα υπόλοιπα μεγάλα σενάρια – με ανυπομονησία, αλλά στηρίζουμε την απόφαση των διοργανωτών να ακολουθήσουν την πιο υπεύθυνη οδό, προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία όλων μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *