Η Αποκάλυψη

apocalypse
Κι όμως έγινε αυτό που φοβόμασταν… Δύο χώρες έρχονται σε σύγκρουση. Η παγκόσμια κοινότητα είναι σε απόγνωση καθώς δύο υπερδυνάμεις εμπλέκονται σε πόλεμο. Καθώς το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου “βράζει”, κάτι πρέπει να γίνει… Έτσι ξεκινά η ανακοίνωση του σεναρίου “Η Αποκάλυψη” το οποίο διοργανώνεται στις 4 Φεβρουαρίου 2018 από την Division 6, με υποστηρικτές το Airsoft Time, το Airsoft Hellas και την ομάδα των Nightmare.

Πιο αναλυτικά:
Σήμερα, στις 12:00 ώρα Γενεύης κατόπιν ηλεκτρονικής πρόσκλησης του Οργανισμού Καταστροφής Χημικών Όπλων (OPCW), πολλοί διεθνείς φορείς και εκπρόσωποι κρατών συμμετέχουν σε τηλεφωνική διάσκεψη με κύριο θέμα την καταστροφή των χημικών όπλων της Κορέας.

Εκπρόσωποι του OPCW αναφέρθηκαν στην αβεβαιότητα που εξακολουθεί να επικρατεί στην περιοχή της Κορέας, η οποία εγείρει πολλά ερωτήματα και δημιουργεί γενικότερο κλίμα ανησυχίας. Η ανάγκη για άμεση, ασφαλή και αποτελεσματική καταστροφή των όπλων μαζικής καταστροφής της Β.Κορέας κρίνεται επιτακτική καθώς οι συνέπειες της χρήσης τους ή οποιουδήποτε ατυχήματος τα περιλαμβάνει, θα είναι καταστροφικές για ολόκληρο τον πλανήτη.

Οι εκπρόσωποι όλων των κρατών επανέλαβαν τη στήριξή τους στις προσπάθειες για την καταστροφή των εν λόγω οπλικών συστημάτων της Β. Κορέας αλλά και κάθε άλλου κράτους και έθεσαν από την πλευρά τους, πέραν των προφανών θεμάτων ασφαλείας που ο ίδιος ο οργανισμός έχει δημοσιεύσει, θέματα επιχειρησιακής ευθύνης, ενώ επέμειναν στην ανάγκη έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης.

Η Β.Κορέα από την πλευρά της, θέλοντας να διασφαλίσει τα συμφέροντά της, αρνείται οποιοδήποτε διάλογο. Η σύγκρουση είναι αναπόφευκτη….

Περισσότερες πληροφορίες για το σενάριο θα βρείτε εδώ.

One thought on “Η Αποκάλυψη

  • 1 Φεβρουαρίου, 2018, 15:12
    Permalink

    Καλή επιτυχία στην διοργάνωση και τους παίχτες που θα συμμετέχουν.
    Αν κρίνουμε απο τις κατασκευές που είδαμε, σιγουρα κάτι καλό ετοιμάζετε!!

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *