Απενημέρωση: World Domination

World Domination

Hotel, Αγία Μαρίνα,  24 Απριλίου 2017. Ημερομηνία που θα μας μείνει στο μυαλό ως η μέρα που συμμετείχαμε σε ένα από τα καλύτερα (αν όχι το καλύτερο) σενάριο που έχει διοργανωθεί έως τώρα στο εν λόγω πεδίο: “World Domination”

Το επίπεδο της διοργάνωσης ήταν εξαιρετικό, με το χρονοδιάγραμμα να τηρείται σε πολύ μεγάλο βαθμό και το σενάριο να είναι πραγματικά άψογο με περιθώρια για διαφορετικές “προσεγγίσεις” αλλά και πολλές ανατροπές. Παρά την ύπαρξη τριών αντιμαχόμενων παρατάξεων, δεν υπήρξε σύγχυση σχετικά με τον σκοπό της κάθε μίας εξ αυτών ενώ η σωστή τοποθέτηση των spawn points σε διαφορετικούς ορόφους, έδινε πραγματικά την αίσθηση πως όταν κατάφερνες να αναγκάσεις κάποιον αντίπαλο να επιστρέψει στη respawn του, κατάφερνες ένα καίριο πλήγμα στην παράταξή του.

Πλην ενός μικρο-εκνευρισμού που εκδηλώθηκε μεταξύ δύο παικτών αλλά “ξεθύμανε” πραγματικά άμεσα, η συμπεριφορά όλων όσων συμμετείχαν ήταν υποδειγματική, πράγμα αρκετά δύσκολο σε πεδία στα οποία οι αποστάσεις εμπλοκής είναι πολύ μικρές και οι ευκαιρίες μη παραδοχής των hits από… “ορεσίβιους”  αρκετές, λόγω των σκοτεινών σημείων εντός των δωματίων.

Πραγματικά συγχαρητήρια αξίζουν στην ομάδα των Bad Boys που μας χάρισαν μία καταπληκτική Κυριακή, αναμένουμε το Part II με ανυπομονησία!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *