Winds of Deliverance

Deliverance
Η Λέσχη Αεροσφαίρισης Πελοποννήσου συνεχίζει και φέτος την εποποιία των παιχνιδιών “Andosian War” με το τελευταίο μέρος της σειράς που φέρει τον τίτλο “Winds of Deliverance”. Οπότε για άλλη μια φορά Laconians, Athenians, και Αντάρτες θα συγκρουστούν μέχρις εσχάτων στο πεδίο της Καλόγριας στην Αχαΐα.

Για όσους ενδιαφέρονται τονίζουμε ότι υπάρχει περιορισμός στις συμμετοχές (100) και προθεσμία υποβολής συμμετοχών μέχρι τις 12 Νοεμβρίου. Ευχόμαστε καλή επιτυχία σε αυτή την ξεχωριστή διοργάνωση! Ακολουθεί το σεναριακό υπόβαθρο του “Winds of Deliverance”:

Έχουν περάσει ήδη δύο χρόνια από την επιτυχημένη εισβολή των ειδικών δυνάμεων της Athenian Coalition στην νησιωτική ήπειρο της Ανδοσίας και ήδη έχει καταληφθεί περίπου το 25% του εδάφους της.

Παρ’ όλη την αρχική τους επιτυχία όμως δεν μπόρεσαν να εκπληρώσουν το 100% του αρχικού τους σκοπού ο οποίος δεν ήταν άλλος από την πλήρη επικράτηση, κατοχή και κάμψη κάθε θέλησης για αντίσταση. Οι δυνάμεις της Ανδοσιανής Εθνοφρουράς γνωρίζοντας την αδυναμία που είχαν στο να αντιπαρατεθούν κατά μέτωπο με μια υπερδύναμη, είχαν από καιρού φροντίσει και προνοήσει έτσι ώστε να δημιουργήσουν και να μετατρέψουν την δύναμη των πολιτών τους στα κατεχόμενα εδάφη σε ανταρτικές δυνάμεις ικανές να παρενοχλούν τον κατακτητή και να κρατούν την φλόγα της ελευθερίας άσβεστη.

Οι δυνάμεις κατοχής της Athenian Coalition στηρίζονται στην σαφέστερη ποιοτική τους υπεροχή καθώς και στα πολύτιμα στελέχη τους που απαρτίζουν τις ειδικές μονάδες του αντιανταρτικού αγώνα και καταφέρνουν να περιορίσουν τους αντάρτες στην ύπαιθρο και μακριά από τις μεγάλες πόλεις και τα ορυχεία επεξεργασίας του Aldinium. Από την άλλη πλευρά, η διάσωση ενός ικανοποιητικού αριθμού δυνάμεων της Κοινοπολιτείας (Laconian Commonwealth) που ήρθαν προς υποστήριξη της Ανδοσιανής Εθνοφυλακής μετά την άσχημη εξέλιξη της εισβολής, όπως επίσης και η επιτυχημένη διάσωση του Ταξιάρχου (Brigadier General) Στάμ Κλάκη, o οποίος είχε πέσει στα χέρια των δυνάμεων της Αthenian Coalition βαριά τραυματισμένος μετά από μια τολμηρή επιδρομή στο νησί φυλακή όπου κρατούνταν, έχει τονώσει αρκετά το πεσμένο ηθικό.

Καθώς το Υπουργείο Πολέμου της Κοινοπολιτείας ρίχνει στην μάχη νέα οπλικά συστήματα, γίνεται πλέον κατανοητό από όλους τους διεθνείς αναλυτές ότι επίκειται ένας νέος γύρος αίματος. Όλοι αναμένουν ένα αποφασιστικό “come back” του ανανεωμένου Κλάκη καθώς νέα όπλα, νέα πρόσωπα αλλά και φαντάσματα του παρελθόντος είναι έτοιμα να ανοίξουν της πύλες της κολάσεως και να μπουν στην αιματοβαμμένη αρένα του Πολέμου με έπαθλο τη γη της Ανδοσίας. Φυσικά αυτό δεν περνά απαρατήρητο από τον δαιμόνιο επικεφαλής στρατηγό των δυνάμεων της Athenian Coalition που φροντίζει να έχει πρωτοβουλία κινήσεων και καλά πληροφορημένες πηγές ακόμα και μέσα στην κυβερνητική πυραμίδα της Laconian Commonweath. Ετοιμάζεται να εξαπολύσει καταιγίδα από ατσάλι και να ξεριζώσει κάθε είδους τρομοκρατική απειλή στα εδάφη του.

Κανείς δεν είναι σίγουρος εάν πάνω από το νησιωτικό σύμπλεγμα θα φυσήξει ο αέρας της Ελευθερίας ή θα απλωθεί το μαύρο πέπλο του θανάτου…

Περισσότερες πληροφορίες για το σενάριο μπορείτε να βρείτε εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *