Warzone 5: Press Release

Press Release

Το φετινό Warzone πέρασε πλέον στην ιστορία ως ένα από τα πιο επιτυχημένα events τέτοιου μεγέθους για τα εγχώρια δεδομένα. Μόνο και μόνο οι περιγραφές όσων συμμετείχαν καθώς και οι φωτογραφίες και τα videos που είδαμε, μας κάνουν να ανυπομονούμε ήδη για το Warzone 6! Ακολουθεί το δελτίο τύπου της R.A. Action, δια χειρός Στέλιου Μαθιουδάκη:

Το WarZone 5 ολοκληρώθηκε!

Ένα ιδιαίτερα απαιτητικό εγχείρημα που χρειάστηκε πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλα τα μελή της ομάδας διοργανωτών της R.A. Action, ολοκληρώθηκε με επιτυχία!
Σιγά-σιγά προσπαθούμε να μπούμε στους κανονικούς μας ρυθμούς έχοντας σαν κυρίαρχο συναίσθημα αυτό της ικανοποίησης ότι και φέτος καταφέραμε τον στόχο που εξ αρχής θέσαμε: να ανεβάσουμε το επίπεδο του αγαπημένου μας παιχνιδιού ακόμα πιο ψηλά και να προσφέρουμε σε εμάς και σε όλους τους συμμετέχοντες ποιοτικό airsoft. Δείχνοντας, κυρίως, ότι πάνω από όλα σε αυτό το παιχνίδι είναι η σωστή συμπεριφορά και η νοοτροπία των συμμετεχόντων!

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τη χαρά που νοιώθουμε για την επιτυχία μας αυτή σε όλους τους παίκτες που συμμετείχαν και κατάφεραν, παρά τον μίνι-καύσωνα, να βγάλουν τα μέγιστα από το ασταμάτητο, πολύωρο παιχνίδι που είχαμε ετοιμάσει. Έδειξαν συγκρότηση και επίμονη στις αποστολές τους και το διασκέδασαν στο μέγιστο!

warzone52

Είναι πραγματικά ευχάριστο το ότι πραγματοποιήθηκε ένα event τριών ημερών με πάνω από 250 συμμέτοχες παικτών από όλη την Ελλαδα χωρίς παρατράγουδα, χωρίς τραυματισμούς και χωρίς να συμβεί κάτι το πραγματικά άξιο αναφοράς, καθώς όλοι έβαλαν πάνω από όλα και όλους το Airsoft. Σας ευχαριστούμε και για αυτό, καθώς όλοι γνωρίζουν ότι ο θεσμός του WarZone δεν προάγει τον ανταγωνισμό και δεν έχει σαν στόχο να πιάσει νούμερα συμμετοχών, αλλά να προσελκύσει ποιοτικούς παίκτες δημιουργώντας ένα περιβάλλον όπου μπορεί να αναπτυχθεί το υψηλής ποιότητας Airsoft. Θέλουμε να εκφράσουμε ξανά την ικανοποίηση μας και δηλώνουμε περήφανοι που έχουμε καταφέρει να δημιουργήσουμε ένα θεσμό όπου όλοι οι παθιασμένοι του παιχνιδιού, κάθε χρόνο, βρίσκονται με τους φίλους τους, κάνουν νέους και φυσικά γεύονται στο έπακρο αυτή τη μοναδική εμπειρία Aεροσφαίρισης!

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλα τα παιδιά και ειδικότερα όσους εκτός Κρήτης παρευρέθησαν στο event και έζησαν μαζί μας αυτή τη μοναδική εμπειρία, κάνοντας ένα παραπάνω κόπο! Ευχαριστούμε τα παιδιά από την Κω, τη Ρόδο, την Πάτρα, τη Λάρισα, τον Βόλο, τα Ιωάννινα, τη Λιβαδειά, την Καλαμάτα, το Άργος, τη Θεσσαλονίκη και τους φίλους μας από όλη την Αττική που στήριξαν και φέτος την προσπάθειά μας.

Warzone53

Πραγματικά μας τιμάτε, σας ευχαριστούμε πολύ!

Ελπίζουμε και άλλοι να ακολουθήσουν το παράδειγμα μας και να δημιουργηθούν ανάλογου επιπέδου εκδηλώσεις στην Ελλάδα. Η ομάδα διοργανωτών της R.A. Action θα είναι αρωγός σε κάθε προσπάθεια που βελτιώνει το αγαπημένο μας παιχνίδι. Βασική θέση μας είναι ότι τέτοιες προσπάθειες θα πρέπει να υποστηρίζονται από τους κατάλληλους και φυσικά ότι θα πρέπει να συμμετέχουν μόνο οι κατάλληλοι. Έτσι, πλέον, και το WarZoneθα ξεκινήσει να φιλτράρει τους συμμετέχοντες, επιλέγοντας παίκτες, ομάδες και συλλόγους που αποδεδειγμένα ενστερνίζονται τη φιλοσοφία του WarZone: «Παίζω Airsoft με τέτοιο τρόπο, ώστε να ευχαριστήσω τους αντιπάλους μου. Είμαι απόλυτα τίμιος, ανταγωνιστικός όσο χρειάζεται και σέβομαι την προσπάθεια των άλλων χωρίς εγωισμούς και νεύρα. Κανείς δεν θέλει ένα μη ανταγωνιστικό αντίπαλο, όπως δεν θέλει και έναν ανέντιμο αντίπαλο!! Είμαι ένας «θετικά ενεργός παίκτης», προβάλω τον καλύτερο μου εαυτό και έτσι βοηθώ ενεργά και εγώ στην επιτυχία της συνάντησης!!»

warzone54

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον μεγάλο χορηγό της φετινής διοργάνωσης, τη γνώστη σε όλους μας εταιρία του χώρου του Airsoft, τηνG&G, που εμπιστεύτηκε το event μας στηρίζοντας μας.

Επίσης, ευχαριστούμε όλες τις ελληνικές επιχειρήσεις που μας υποστήριξαν:
-Το AirsoftClub και το ShootingGear ως κύριους χορηγούς του event!
-Την ΑΝΕΚLINES & BLUESTARFERRIES για τη στήριξή της ως χορηγός μετακινήσεων.
-Τον Θεόδωρο Αποστολίδη και την PVCPatchWorld για την κατασκευή των καταπληκτικών patches του EVENT και των παρατάξεων.
-Τα site ενημέρωσης airsofthellas.gr & aerosfairisi.gr και τη ραδιοφωνική εκπομπή airsoftime για την αδιάκοπη στήριξη στην προσπάθειά μας ως χορηγοί επικοινωνίας.
-Τα καταστήματα Τραζέρας και Tactical Corner ως υποστηρικτές του event.

Ευχαριστούμε πολύ για την στήριξη την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, την Πυροσβεστική Διεύθυνση Ρεθύμνου και τους εθελοντές Σαμαρείτες του Ρεθύμνου. Φυσικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Ρεθύμνου και την Ιερά Μονή Αρκαδίου διότι χωρίς αυτούς δεν θα υφίσταται ο θεσμός.
Ευχόμαστε και του χρόνου να έχουμε υγεία και να τα ξαναπούμε από κοντά, ανεβάζοντας τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, με περισσότερη δράση, γέλιο και πάνω από όλα, καλό παρεάκι!
Μείνετε συντονισμένοι μαζί μας: www.warzone.gr, R.A.Action, Warzone facebook page

Εκ της ομάδας διοργανωτών του Σωματείου Αεροσφαίρισης Ρέθυμνου R.A. Action
Στέλιος Μαθιουδάκης
Πρόεδρος Σωματείου Αεροσφαίρισης Ρεθύμνου R.A. Action

warzone55

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *