Top 10 αρχηγών ομάδων Αεροσφαίρισης!

«Καματηρόν το άρχειν», δηλαδή «κουραστικό το να διοικείς», έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι, και φυσικά αυτό είναι κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά οι σημερινοί Έλληνες αρχηγοί των ομάδων Airsoft. Γι’ αυτό και δίνουν τον «καλύτερο» τους εαυτό, με το γνωστό ήθος και τη διάθεση για δουλειά που τους διακρίνει, ώστε να διοικούν τις ομάδες τους με τον κάλλιστο τρόπο και να τις οδηγούν σε συνεχή πρόοδο και επιτυχίες. Ας δούμε λοιπόν τις κυριότερες κατηγορίες των άξιων αρχηγών που διαθέτει η χώρα μας, οι οποίοι πραγματικά «κοσμούν» το ευγενές άθλημα της Αεροσφαίρισης!

1) Ο «Μιλιταριστής»: Εντάξει, το ξέρατε ότι θα ξεκινούσα από αυτό το είδος αρχηγού. Βετεράνος του Ε.Σ., με πλούσια συλλογή κομμένων αγαρηνών αυτιών σε κορνίζα πίσω από το γραφείο του, ο αρχηγός αυτός ζητά απόλυτη πειθαρχία, απόλυτη τάξη, και απόλυτη οργάνωση. Ακόμα και το μικρότερο παράπτωμα των υφισταμένων του τούς οδηγεί στην πρωινή αναφορά του λόχου, όπου εκεί οι «φυλακές» πέφτουν βροχή!

2) Ο «Στοχοπροσηλωμένος»: Τί κι αν η ομάδα του έχει να παίξει σοβαρά Airsoft κανένα δίχρονο, αυτός, εκεί, να οραματίζεται το «μεγάλο παιχνίδι»: Έχει βρει τον χώρο, έχει βρει το σενάριο, έχει βρει τους κομπάρσους, αλλά πάντα κάτι δεν κάθεται καλά την τελευταία στιγμή και πάντα το «μεγάλο παιχνίδι» που φαντασιώνεται αναβάλλεται λόγω ανωτέρας βίας. Αντί αυτός ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ να κάτσει να μαζέψει το ασκέρι που έχει το θράσος να αποκαλεί «ομάδα» και να παίξει κανένα χαλαρό deathmatchάκι την ερχόμενη Κυριακή, κάθεται και κάνει όνειρα θερινής νυκτός…

3) Το «Κατατρεγμένο παιδί του λαού»: Δηλώνει μόνιμα αδικημένος, και μόνιμα θύμα αχαριστίας. Μερικές από τις ατάκες του που βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη είναι οι εξής: «Ξέρετε τί θυσίες έχω κάνει εγώ για την ομάδα;», «Εγώ σας κατέβασα από τα δέντρα και σας έδωσα τα μπιλάκια μου», «Εγώ σας έβγαλα από τα σπήλαια ρε ταλιμπάνια και σας έντυσα με επιχειρησιακές εξαρτύσεις», «Aυτό είναι το ευχαριστώ σας; Να πάτε να παίξετε μόνοι σας σε μέρα που δεν μπορούσα να παίξω εγώ;» Σταμάτα την κλαούνα ρε τύπε, και προσπάθησε τα Σάββατα να κοιμάσαι πριν τις 04:22 ώστε να μπορείς να πηγαίνεις για Airsoft!

4) Ο «Ρήτορας του facebook»: Το βραδάκι, όταν άλλη μια κουραστική μέρα καρπαζοείσπραξης στην πραγματική ζωή έχει τελειώσει, ο εν λόγω αρχηγός ξεσπαθώνει, και με τη συνοδεία ουισκακίου και ενός «χόρτου μαγικού» αρχίζει να γράφει μακροσκελή κείμενα στην κλειστή facebookική ομάδα της ομάδας του. Και τί δεν γράφει μέσα σε αυτά τα παραληρήματα: Κατηγορίες, συνωμοσίες, ίντριγκες, και άφθονο θάψιμο. Για όλους έχει μια «καλή κουβέντα» να πει. Και φυσικά, ουαί και αλλοίμονο σε όσους δεν επικροτήσουν τα γραφόμενα του βάζοντάς τους like! Έχουν διαγραφεί από την ομάδα το επόμενο βράδυ κιόλας, όταν αυτός θα ξαναμπεί «φτιαγμένος» για να τσεκάρει αντιδράσεις!

5) O «Δεν θέλω να είμαι αρχηγός»: Δεν θέλει να είναι αρχηγός, τί δεν καταλαβαίνετε; Αυτοί τον βάλανε με το ζόρι! Του έβαλαν όπλο με 667 fps στον κρόταφο και ταυτόχρονα είχαν απασφαλίσει «χοιρονβονβίδα» κρότου-λάμψης και έτσι δεν είχε άλλη επιλογή από το να δεχθεί το παιδί. Μην κάνει όμως κανείς το λάθος και εκφράσει καμιά αντίθετη άποψη. Μαύρο φίδι που τον έφαγε!

6) O «Σκιώδης αρχηγός»: Τυπικά και μόνο το εν λόγω άτομο δεν κατέχει τον τίτλο του αρχηγού, αλλά είναι αποδεκτό ότι όλοι αυτόν ακούν και όλοι ξέρουν ότι στο τέλος «περνά το δικό του». Δεν είναι ξεκάθαρο γιατί δεν επιχειρεί ποτέ να διεκδικήσει την εξουσία. Είναι ευθυνόφοβος; Ο τωρινός αρχηγός είναι συμμαθητής του από το νηπιαγωγείο και δεν θέλει να τον πληγώσει; Υπάρχει κάποιος χρησμός του Μαντείου των Δελφών που τον έχει προειδοποιήσει ότι αν γίνει αρχηγός θα κάνει συνεχώς friendly fire; Ποιος ξέρει…

7) To «Γενικό Χημείο του Κράτους»: «Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν», «ότι του φανεί του λολοστεφανή», «αφόδευσε ηψηλά και ατένισε» και ότι άλλο ρητό περιγράφει καταστάσεις χάους και ανοργανωσιάς. Τώρα γιατί αυτό το ΟΡΓΙΟ είναι αρχηγός, ένας θεός γνωρίζει. Τον επέλεξαν τα μέλη της ομάδας του για γελωτοποιό; Είναι τόσο γκιόζηδες και οι ίδιοι που δεν είχαν καλύτερη επιλογή; Τους λάδωσε; Τους γράσαρε; Ότι και να ισχύει, να τον χαίρονται τον αρχηγούλη τους! Καλά και ασφαλή παιχνίδια.

8) Ο «Θα τα βροντήξω σύντομα»: Δεν μπορεί άλλο το παιδί! Έχει ξενερώσει, έχει καταπονηθεί, έχει πολεμηθεί, έχει αφήσει άλλες σημαντικές υποχρεώσεις και έτσι όλο λέει ότι θα φύγει από τη θέση του αρχηγού για να αναλάβει κάποιος άλλος. Όμως αυτή η ώρα δεν έρχεται ποτέ. Αποτέλεσμα; Η ομάδα του να ΚΑΡΚΙΝΟΒΑΤΕΙ εδώ και ενάμιση χρόνο χωρίς να διαφαίνεται κανένα «φως στο τούνελ». Ή φύγε επιτέλους ή κάτσε και διοίκησε ρε ΜΠΡΟΚΟΛΟ!

9) Ο «Σχισματικός»: Αρχηγός σε ομάδα που προήλθε από διάσπαση παλαιότερης ομάδας! Πολύ ενδιαφέρουσα περίπτωση αρχηγού γιατί είτε μιλάμε για άτομο που απογοητεύτηκε από τα αίσχη που είδε να γίνονται στην προηγούμενη ομάδα του, είτε μιλάμε για ένα ιδιαιτέρως ΜΑΚΙΑΒΕΛΙΚΟ τύπο που προσπάθησε ανεπιτυχώς να ανατρέψει τον προηγούμενο αρχηγό και αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή δημιουργώντας νέα ομάδα για να «αρχηγέψει» επιτέλους όπως ήταν πάντα ο διακαής πόθος του! Σε κάθε περίπτωση, εμείς στηρίζουμε γιατί γουστάρουμε ρωμαϊκά σκηνικά ανατροπών, ανταρσιών, και πραξικοπημάτων! “Et tu, Brute?”

10) Ο «Τελετάρχης»: Πρώτος στη διοργάνωση πρωτοχρονιάτικων κοπών πίτας. Πρώτος στη δημιουργία αναμνηστικών μπλουζακίων/αναπτήρων/στυλό/εσωρούχων/δονητών με το έμβλημα της ομάδας. Πρώτος στις ευχές στο facebook για γενέθλια, γιορτές, και χρονιάρες μέρες. Ε, και καμιά φορά τον χρόνο μπορεί να εμφανιστεί και σε κανά παιχνιδάκι. Έτσι, για το καλό.

Η ΔΙΚΙΑ σας ομάδα, τί είδους αρχηγό διαθέτει; Πείτε μου γιατί αλλιώς θα επιχειρήσω να κολλήσω Κορωνοϊό!

One thought on “Top 10 αρχηγών ομάδων Αεροσφαίρισης!

  • 21 Μαΐου, 2020, 13:27
    Permalink

    Και ο «έλα μωρε τώρα, ωχ αδερφέ, ε και τι έγινε, μη βιάζεσαι όλα θα γίνουν· σιγά σιγά» Fabius Maximus Cunctator λείπει από την κατά τα αλλά πλούσια συλλογή.

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *