ΤΕΤ!


Στις 11 Μαρτίου 2018, η Μακεδονική Αεροσφαιριστική Κοινότητα (Μ.Α.Κ.) καλεί τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στο νέο της milsim σενάριο υπό τον τίτλο “TET!” να ταξιδεύσουν πίσω στο 1968 και να συμμετάσχουν σε μία από τις σφοδρότερες συγκρούσεις της σύγχρονης ιστορίας.

Τέλη Ιανουαρίου 1968, και η πολεμική βάση των ΗΠΑ στο Khe Sanh στα βόρεια σύνορα του Νοτίου Βιετνάμ δέχεται την κατακλυσμιαία επίθεση του Βορειοβιετναμέζικου στρατού, την επίθεση της Βιετναμέζικης Πρωτοχρονιάς, ΤΕΤ.

Το σενάριο χωρίζει τους παίκτες σε δύο ομάδες, Βορειοβιετναμέζους (Κόκκινοι) και Η.Π.Α. (Μπλέ). Οι Η.Π.Α. ξεκινούν σε μια οχυρωμένη βάση στην οποία σταθμεύουν ελικόπτερα μεταφοράς κι επίθεσης και τεθωρακισμένα, με περιπολίες στις εισόδους της βάσης και στα κτήρια μείζονος σημασίας. Οι “Κόκκινοι” ουσιαστικά δεν “υπάρχουν” στο χάρτη μέχρι να ξεκινήσουν την επίθεσή τους με σκοπό να καταστρέψουν τη βάση, έχοντας το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού καθώς έχουν στη διάθεσή τους δύο ώρες για να αποφασίσουν το πότε και το πού θα επιτεθούν.

Οι κανόνες του σεναρίου είναι αυστηροί και σχετικά απαιτητικοί, επομένως όποιος ενδιαφέρεται, καλό θα είναι να ξεκινήσει τη μελέτη! Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε εδώ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *