Όταν ο Ήλιος δάκρυσε…

Tears Of The Sun

Μάλλον εμείς “δακρύσαμε” λόγω ζέστης, αλλά πραγματικά το παιχνίδι με τον τίτλο “Tears of the Sun”, το οποίο διοργάνωσε η ομάδα Recon την Κυριακή 18/09/2016, άξιζε και με το παραπάνω τον ιδρώτα που χύθηκε από όλους όσους συμμετείχαν.

To παιχνίδι έλαβε χώρα στο κάτω τμήμα του πεδίου των Μεταλλείων Ελευσίνας, με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 70. Το σενάριο, αν και λιτό, ήταν ιδανικό για τη διεξαγωγή ενός πολύ “δυνατού” παιχνιδιού, με πάρα πολλές εμπλοκές: Η κάθε ομάδα είχε από μία σημαία, τοποθετημένη σε εμφανές σημείο, η οποία – όσο βρισκόταν υπό την κατοχή της ομάδας – έδινε τη δυνατότητα respawn των παικτών κοντά της. Κάθε παίκτης είχε τρεις “ζωές” υπό τη μορφή καρτών, τις οποίες έχανε κάθε φορά που δεχόταν hit και κάποιος αντίπαλος κατάφερνε να τον πλησιάσει και να πάρει μία από τις κάρτες του. Σε περίπτωση που κάποιος παίκτης της ίδιας ομάδας έφτανε πρώτος στο σημείο, λειτουργούσε ως medic, επαναφέροντας τον χτυπημένο στη μάχη (just a flesh wound) και επιτρέποντάς του παράλληλα να κρατήσει την κάρτα του. Το παιχνίδι έληγε είτε όταν όλοι οι παίκτες της μίας ομάδας είχαν χάσει όλες τις κάρτες τους (επομένως δεν μπορούσαν να ξαναμπουν στο παιχνίδι), είτε αν μία εκ των δύο ομάδων έχανε τη σημαία της και στη συνέχεια όλοι οι παίκτες της δεχόταν hit.

Το θετικότερο όλων είναι πως το παιχνίδι κύλησε ομαλά, με τους παίκτες – νέους και μη – να σέβονται τους κανόνες ασφαλείας και να εφαρμόζουν το fair play καθ’όλη τη διάρκεια. Προσωπικά, χάρηκα ιδιαίτερα που γνώρισα παίκτες και ομάδες που έως τώρα δεν είχα την ευκαιρία να συναντήσω σε πεδίο (ξέρετε ποιοί είστε).

Συγχαρητήρια αξίζουν στη διοργανώτρια ομάδα Recon που προσέφερε σε όλους μας την ευκαιρία να ζήσουμε μια τόσο ωραία και γεμάτη αδρεναλίνη εμπειρία, σε ένα τόσο ωραίο πεδίο! Θα τα ξαναπούμε σύντομα από κοντά!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *