MellonMC: “One Shot, one Kill” αλά ελληνικά!

mellonmc

Ο Νίκος Καραβουσιάνης (γνωστός και ως MellonMC), από τη Μαγνησία, που εδώ και λίγο καιρό έχει αρχίσει να ταράσσει τα διαδικτυακά νερά της ελληνικής Αεροσφαίρισης με τα επικά βίντεο του, μας κάνει τη μεγάλη τιμή να απαντήσει στις ερωτήσεις μας. Απολαύστε τον, και ας ευχηθούμε όλοι η προσπάθεια του να βρει μιμητές!

1) Νίκο μίλησε μας για την πορεία σου ως Αεροσφαιριστής, πώς επέλεξες τον ρόλο του ακροβολιστή, και για το πώς πήρες την ευεργετική για όλους μας απόφαση να παρουσιάζεις τακτικά τις δραστηριότητές σου στο ίντερνετ!

Άκουσα τον όρο Αεροσφαίριση και τι πάνω-κάτω είναι πριν περίπου 3 χρόνια. Άρχισα την αναζήτηση στο ίντερνετ για πληροφορίες μέσα από βίντεο, φόρουμς και διάφορες ιστοσελίδες. Βρήκα ότι στην πόλη μου (Βόλος) υπάρχει η ομάδα Αεροσφαίρισης Κένταυροι Βόλος Airsoft Team και αμέσως επικοινώνησα μαζί τους, συναντηθήκαμε και μου έλυσαν όλες τις απορίες που είχα. Γενικά με ενέταξαν γρήγορα και σωστά στην ομάδα τους και στο κόσμο του Airsoft! Το πρώτο μου όπλο ήταν κλασικά ένα M4 αλλά στη συνέχεια έγιναν αρκετές αγορές…

Μου άρεσε πάντα ο ρόλος του ακροβολιστή και η χρήση διόπτρας αν και καλό είναι όταν ξεκινάς, να πας σιγά σιγά σε πιο μεγάλα fps, μέχρι να αφομοιώσεις τους κανόνες και τον τρόπο παιχνιδιού, κυρίως για την προστασία όλων. Κόλλησα με το όπλο μου (SR25) από την πρώτη ματιά και το αγόρασα κατά την περίοδο των CapitalControls αναζητώντας τρόπο αγοράς απο το εξωτερικό σαν τρελός! Αυτό δεν σημαίνει φυσικά ότι δεν παίζω και άλλους ρόλους με άλλα όπλα. Ειδικά CQB καταστάσεις με ένταση και «τρέξιμο» μου αρέσουν πολύ!

Παρακολουθώντας βίντεο στο διαδίκτυο από πολλούς airsofters με διαφορετικούς ρόλους ¨ζήλεψα¨ και αφού στην Ελλάδα δεν βρήκα κάποιον που να το κάνει αυτο, έψαξα, έμαθα, μελέτησα όλη την πορεία τους στο διαδίκτυο και μάζεψα όσα στοιχεία θα μου άρεσε εμένα να έχω στα βίντεό μου. Όσο για τα reviews, ένας σημαντικός λόγος ήταν οτι τα περισσότερα είναι κακοστημένα, γυρισμένα με μια κάμερα που τρέμει και σχετικά ελλιπή. Έτσι προσπάθησα να τα κάνω με βάση το τι θα ήθελα εγώ να ξέρω και να δω σε ένα όπλο πριν το αγοράσω και παίρνοντας το στα χέρια μου να είναι ακριβώς αυτά που είδα στο βίντεο!

2) Είναι φανερό από τα βίντεο σου ότι είσαι πατεντοκατασκευαστής, μαστροχαλαστής, γκατζετάκιας, και σκηνοθέτης. Όλα τα παραπάνω προέρχονται από κάποιο συναφές προς αυτά επάγγελμα ή είναι απλά μέσα στα χόμπυ σου;

Πιστεύω πως έχω και παράλληλα πάντα ενδιαφέρομαι να αποκτώ γενικές γνώσεις. Αλλά θα πρέπει να αποκαλύψω μυστικά τώρα! (γέλια). Όλα τα βίντεο ανεβαίνουν από τους BADINFLUENCE, μια ομάδα 4 ατόμων που κάνουμε διοργανώσεις, events, πατέντες και γενικά ασχολούμαστε με τον αθλητισμό και τα extremesports. Στο βίντεο με την κατασκευή της βάσης για κάμερα επάνω σε διόπτρα για παράδειγμα, εγώ είχα μόνο την ιδέα. Το άτομο που το κατασκευάζει είναι μέλος της ομάδας που η δουλειά του είναι σιδεράς.(Είχα πάει από το μαγαζί πρωί πρωί με καφέ για να τον δελεάσω να αφήσει την δουλειά που είχε και έτρεχε για να μου κάνει εμένα την βάση!!). Την σκηνοθεσία επιμελούμαστε με άλλο άτομο της ομάδας και μετά κάνω το editing! Ασχολούμαι με τον τομέα του airsoft και η παρέα-ομάδα μου βοηθά!

3) Ποια είναι η αεροσφαιριστική κατάσταση στην ιδιαίτερη σου πατρίδα, τη Μαγνησία;

Το επίπεδο είναι πολύ υψηλό! Δεν εννοώ ότι οι Αεροσφαιριστές στην Μαγνησία είναι «πολεμικές μηχανές», αλλά το ότι έχουν γνώσεις στο αντικείμενο, θέληση για να βοηθήσουν τους καινούριους όπως έκαναν και με εμένα – και εγώ τώρα κάνω με την σειρά μου – και πολύ αγάπη γα το άθλημα!

4) Η σύγκριση με τον πασίγνωστο συνάδελφό σου (ελεύθερο σκοπευτή) Novritsch σε αγχώνει καθόλου; Ποια η άποψη σου για αυτό το “παλληκάρι”;

Δεν με αγχώνει καθόλου κάτι τέτοιο γιατί δεν τίθεται θέμα σύγκρισης. Δεν έγινε και κάτι επειδή έβγαλα 2-3 βίντεο από παιχνίδια μου. Δεν έγινα ξαφνικά ο “Νο1 killer”, αντιθέτως, είμαι από τους τύπους που όταν δεν γνωρίζουν σιωπούν κ ρωτούν. Για μένα o Novritsch είναι ο κορυφαίος παίχτης Airsoft γιατί παίζει με μυαλό, στρατηγικά, και όχι με τον όγκο του πυρός, αποδεικνύοντας ότι και με άλλα όπλα μπορεί να σταθεί πολύ καλά μέσα στο πεδίο!

5) Συχνά στα βίντεο σου τρέχεις σαν τον Θου-Βου. Σου έχει μείνει από τους αγώνες δρόμους που τρέχεις, έτσι;

(Γέλια) Τρέχω γιατί απλά μου αρέσει να είμαι επιθετικός παίχτης, δραστήριος και κάποιες φορές πρέπει να χτυπήσεις τον αντίπαλο την στιγμή που δεν το περιμένει!

6) Ποια τα σχέδια σου ως MellonMC για το… μέλλον; Έχεις βάλει στο μάτι κάποια μεγάλη διοργάνωση; Να περιμένουμε περισσότερα μαγικά βίντεο στο προσεχές μέλλον;

Την Κυριακή 25/9 συμμετείχα σε μια διοργάνωση στο Μέτσοβο σε ένα παιχνίδι με τρομερό σενάριο και πάνω από 100 παίχτες! Την Κυριακή 2/10 πιθανόν θα συμμετάσχω σε ένα παιχνίδι στα Σκοτεινά Πιερίας! Γενικά θα προσπαθώ όσο μπορώ να πηγαίνω σε νέα μέρη και να γνωρίζω νέα πεδία και άτομα για να ανταλλάσσουμε γνώσεις και εμπειρίες! Ναι, στο κανάλι στο youtube θα αρχίσουν σιγά σιγά να ανεβαίνουν και βίντεο με tricks, συμβουλές, κάποια μυστικά, αναβαθμίσεις. Όσο είναι εφικτό, θα είναι όλα με άτομα (guests) που γνωρίζουν τον κάθε τομέα καλά έτσι ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο σωστά και πλήρη! Φυσικά στο μέλλον – και όσο βλέπω ότι υπάρχει ανταπόκριση – θα ανεβαίνει επίπεδο το κανάλι!

Ευχαριστούμε πολύ Νικόλαε! Καλές βολές πάντα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *