Απενημέρωση: “Letters” – Hotel 12/06/16

"Letters" - Hotel

Ακόμα ένα σενάριο έλαβε χώρα σήμερα, 12 Ιουνίου 2016 στο Hotel στην Αγία Μαρίνα Αττικής, χαρίζοντας μας στιγμές γεμάτες δράση και ενθουσιασμό! Η θερμοκρασία αν και αρκετά υψηλή ευτυχώς δεν αποτέλεσε εμπόδιο για τους παίκτες οι οποίοι ανεβοκατέβαιναν διαρκώς τους ορόφους του κτιρίου προκειμένου να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους, ή να εμποδίσουν τους αντιπάλους να ολοκληρώσουν τη δική τους:

Κάθε ομάδα είχε στη διάθεσή της 10 γράμματα τα οποία έπρεπε να ξεκινήσουν (ένα κάθε φορά) από το respawn και να φτάσουν σε ένα προκαθορισμένο δωμάτιο – διαφορετικό για την κάθε ομάδα – στον 4ο όροφο του Hotel. Οι τακτικές και οι διαδρομές που επέλεξαν να ακολουθήσουν οι δύο ομάδες ήταν ποικίλες, πράγμα που έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να διατηρηθεί μία πολύ καλή “ροή” στο παιχνίδι, με τη δράση να εκτυλίσσεται σε ολόκληρη την έκταση του πεδίου. Χάρις στον τύπο του σεναρίου οι εμπλοκές ήταν πολλές και χωρίς υπερβολικό… καβάτζωμα καθώς, αν η εκάστοτε ομάδα αποφάσιζε να κρατήσει για πολύ ώρα ένα συγκεκριμένο σημείο, δεν ήταν σε θέση να εμποδίσει το πέρασμα των αντιπάλων από κάποια άλλη διαδρομή και, φυσικά, ήταν πιο δύσκολο να προωθηθεί ο δικός της “ταχυδρόμος” μέχρι το δωμάτιο-στόχο.

Πέρα από το σενάριο, ευχάριστο γεγονός αποτελεί και η εμφάνιση ακόμα περισσότερων νέων προσώπων στο πεδίο. Μπράβο σε όλους τους καθώς, παρά την απειρία τους, τήρησαν όλους τους κανονισμούς ασφαλείας, έπαιξαν δίκαια και τίμια και συνέβαλαν όσο μπορούσαν προς την επικράτηση της ομάδας τους. Μακάρι όλοι μας, παλιοί και νέοι, να παίζουμε πάντα με τόση όρεξη και τόσο σεβασμό προς τους συμπαίκτες μας, είτε αυτοί ανήκουν στην ίδια ομάδα, είτε στην αντίπαλη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *