IX Legion

LegiIXLogo

Αρκετές ομάδες έχουν επιλέξει τον όρο “Λεγεώνα” ως όνομα ή μέρους του ονόματός τους. Η όμως, είναι μόνο μία και ο αρχηγός της, Γιώργος Παραθυράς, απαντά στις ερωτήσεις μας!

1. Ώ σκληροτράχηλοι Λεγεωνάριοι, δώστε μας το ιστορικό της συγκρότησης σας.

Η συγκρότηση της Ενάτης έγινε επισήμως στις 05 Οκτωβρίου του 2015 αλλά είμαστε σκληροτράχηλα όντως “κράματα” προηγούμενων ομάδων, πάντα στο χώρο της προσομοίωσης. Αγαπάμε τον ιδρώτα, τη λάσπη και θέλουμε την κάθε μπίλια να μετράει.

2. Η πραγματική Ενάτη Λεγεώνα χάθηκε μυστηριωδώς, ξαφνικά και χωρίς ίχνος. Υπάρχει πιθανότητα και εσείς μια “ωραία πρωία” να αφήσετε την Αεροσφαίριση;

Μην το φοβάστε αυτό, όπως και η πραγματική Λεγεώνα, θα πέσουμε μέχρις ενός! Η αφοσίωση άλλωστε του ενός στον άλλο και οι δυνατές φιλικές σχέσεις που καλλιεργούμε στην ομάδα έχουν σαν σκοπό να μας ενώνουν στα δύσκολα, γιατί είμαστε για τα δύσκολα. Αγαπάμε και στηρίζουμε την Αεροσφαίριση προσομοίωσης.

3. Έχετε υπηρετήσει τη θητεία σας; Αν ναι, μοιραστείτε καμιά μας καμιά “ιστορία τρόμου” από αυτήν. Τρελαίνομαι για στρατιωτικές ιστορίες!

Έχω υπηρετήσει 19 μήνες, τους 6 στη ΜΥΚ και τους 13 σε ναρκαλιευτικό. Ήμουν από τις τελευταίες σειρές κληρωτών που είχαν αυτή όντως την τιμή. Στους ΟΥΚ έζησα πολλές διδακτικές εμπειρίες όχι τρόμου αλλά αλήθειας και ζωής… Μια τέτοια ιστορία πάντως που θυμάμαι ήταν όταν κάναμε περιπολίες στο Ιόνιο για ναρκέμπορους. Ενώ ήμασταν εξόδου και χαλαρά στην Κέρκυρα, μέσα σε 15 λεπτά ήμασταν εκτός λιμένα με φορεμένα τα αλεξίσφαιρα, με τα M16 ανά χείρας, και σε θέσεις μάχης. Είναι εκείνες οι στιγμές που μέσα σου παλεύουν η αδρεναλίνη και η ψυχραιμία αλλά χωρίς να υπερβάλλω, δεν αισθάνθηκα φόβο ή τρόμο.. Ήταν η παρέα. Αισθανόμασταν δυνατοί μαζί με τους συναδέλφους μου! Υπέροχο!

4. Έχετε ασχοληθεί ποτέ με το Paintball; Θεωρείτε ότι υπάρχει κάποιος τομέας όπου το Paintball υπερισχύει του Airsoft;

Με το paintball έχω ασχοληθεί λίγο, είναι ακριβότερος ο εξοπλισμός, πιο περιορισμένα τα σενάρια και οι πίστες, αλλά και το ίδιο το παιχνίδι δεν είναι τόσο συναρπαστικό κατά τη γνώμη μου. Άλλωστε, είναι ολοφάνερο τα τελευταία χρόνια το προβάδισμα του Airsoft και ειδικά στην προσομοίωση.

5. Με ποιους τρόπους πιστεύετε ότι μια ομάδα μπορεί διαρκώς να κρατά ψηλά το ενδιαφέρον και τη συμμετοχικότητα των μελών της;

Είναι το πρόβλημα της Ελληνικής Αεροσφαίρισης αυτό και όχι μόνο της Αεροσφαίρισης. Λέμε πολλά και κάνουμε λίγα. Έχει να κάνει με τη σοβαρότητα που βλέπεις τον εαυτό σου και τους άλλους. Κατά τη γνώμη μου, το ενδιαφέρον και η συμμετοχικότητα σε μια ομάδα χτίζονται με υπομονή και επιμονή προπαντός μέσα από σχέσεις εμπιστοσύνης και ανάπτυξη ειλικρινούς φιλίας μεταξύ των μελών της ομάδας. Ό,τι λέμε πρέπει να γίνεται και να είναι αληθινό.

6. Κλασσικό κλείσιμο συνέντευξης στο site μας: Θα ήθελες να προσθέσεις κάτι που ξεχάσαμε να ρωτήσουμε;

Δεν θα ήταν κολακεία και δεν έχουμε κανένα συμφέρον, οπότε θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για ακόμη μια φορά για την προσπάθειά σας αυτή να μας φέρετε όλους πιο κοντά. Αυτός είναι και ο δικός μας στόχος. Να ξεπεράσουμε τους εγωισμούς μας και τις μικροπρέπειες, να συνθέσουμε τις γνώσεις μας, τις εμπειρίες μας, και να προχωρήσουμε μπροστά για το κοινό καλό.

2 σκέψεις σχετικά με το “IX Legion

  • 25 Οκτωβρίου, 2016, 12:39
    Permalink

    “”Να ξεπεράσουμε τους εγωισμούς μας και τις μικροπρέπειες, να συνθέσουμε τις γνώσεις μας, τις εμπειρίες μας, και να προχωρήσουμε μπροστά για το κοινό καλό.””

    Αυτο τα λέει όλα , ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ.Αρκεί να …..

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *