Διαγωνισμός Φιλανθρωπικού Χαρακτήρα

Υπό άλλες συνθήκες, τέτοιες μέρες θα συμμετείχαμε σε κάποιο σενάριο με φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Δεδομένης της όλης κατάστασης, μπορεί να μην είμαστε σε θέση να ασχοληθούμε με το airsoft, μπορούμε όμως ακόμη να βοηθήσουμε. Η κίνηση της οποίας η ανακοίνωση ακολουθεί, είναι μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Αεροσφαίρισης Λιβαδειάς, σε συνεργασία με τους ενημερωτικούς φορείς που αναφέρονται:

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου 15/2, αποφασίσαμε να κάνουμε έναν διαγωνισμό και τα χρήματα που θα μαζευτούν να δοθούν στο Ίδρυμα ΦΛΟΓΑ. Ο Σύλλογος Αεροσφαίρισης Λιβαδειάς, το Airsoft Hellas, το Airsoft Time και η Ομάδα πληροφόρησης παιχνιδιών Αεροσφαίρισης, σε συνεργασία με το Luminus Industrius κάνουν δώρο κατόπιν κλήρωσης τον “Soldier “, σε έναν τυχερό φίλο/ή.

Η κλήρωση θα γίνει με app και θα ανακοινωθεί σε όλες τις σελίδες. Μετά το τέλος του διαγωνισμού θα αναρτηθούν οι τραπεζικές κινήσεις για την πλήρη διαφάνεια. 

Προϋπόθεση για την συμμετοχή στην κλήρωση, 0,50€/συμμετοχή, με κατάθεση στον τραπεζικό αριθμό τράπεζας Πειραιώς, IBAN GR9001715950006595121511008 με δικαιολογία ΦΛΟΓΑ. Π. Χ Κατάθεση 0.5€ = 1 συμμετοχή Κατάθεση 5€ = 10 συμμετοχές. Λήξη Διαγωνισμού 7 Μαρτίου 2021.

Η κοινότητα της Αεροσφαίρισης πάντα έδειχνε και συνεχίζει να δείχνει έμπρακτα το φιλανθρωπικό της πρόσωπο. Πάμε λοιπόν όλοι μαζί να δώσουμε το πιο όμορφο χαμόγελο μας σε αυτά τα παιδιά.

soldier

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *