Combat Outpost Keating

Combat Outpost Keating
Την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου συμμετείχαμε στην πρώτη διοργάνωση, με καθαρά public χαρακτήρα, της ομάδας Nightmare. Το σενάριο με χαρακτηριστικό τίτλο “Combat Outpost Keating” έλαβε χώρα στο πεδίο της Αμυγδαλέζας και πραγματικά μας άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Συνήθως στα reviews μας ξεκινάμε με τα θετικά του σεναρίου και προχωράμε στην παράθεση τυχόν αρνητικών στοιχείων που παρατηρήσαμε. Εδώ, θα γίνει το αντίθετο καθώς τα μόνα αρνητικά που εμείς εντοπίσαμε ήταν η καθυστέρηση στην έναρξη του σεναρίου (κυρίως λόγω καθυστερημένων αφίξεων) και συγκεκριμένες συμπεριφορές παικτών (ευτυχώς λίγων στον αριθμό), κάτι για το οποίο δεν φέρει καμία ευθύνη η διοργάνωση και κακά τα ψέματα, είναι δυστυχώς ή ευτυχώς αναμενόμενο όταν έχουμε να κάνουμε με ένα παιχνίδι ανοικτό προς όλους τους τύπους των airsofters, πόσο μάλλον όταν οι συμμετοχές ξεπερνούν τις εκατό.

Στα θετικά τώρα και χωρίς καμία υπερβολή, μακάρι όλα τα public σενάρια να έχουν το ίδιο επίπεδο διοργάνωσης:

  • Άψογη επιλογή του χώρου μετρήσεων πριν την έναρξη του σεναρίου, με κατάλληλη σήμανση.
  • Αυστηρή τήρηση των ορίων fps που είχαν τεθεί και της υποχρεωτικής χρήσης κατάλληλων υποδημάτων με αποβολή όσων δεν πληρούσαν τις προϋποθέσεις.
  • Παρά το μέγεθος του πεδίου, άτομα της διοργάνωσης βρίσκονταν παντού φροντίζοντας την καλή ροή του σεναρίου, με την παρουσία τους όμως να παραμένει διακριτική.
  • Τακτικοί έλεγχοι των fps καθ’όλη τη διάρκεια του σεναρίου στα respawn points, κάτι το οποίο συνήθως αναφέρεται από τους διοργανωτές ως “φόβητρο” αλλά λίγες φορές εφαρμόζεται.
  • Άμεση επέμβαση των διοργανωτών σε περιπτώσεις που δημιουργήθηκε κάποια παρεξήγηση μεταξύ παικτών.

Το σενάριο μπορεί να ήταν απλό, μπορεί να ήταν ένα “public” παιχνίδι, αλλά οι Nightmare απέδειξαν πως ο πήχης και σε αυτά τα παιχνίδια μπορεί να μπει ψηλά. Εύγε, περιμένουμε το επόμενο (κάτι ατάκες του τύπου “δεν ξανατραβάω τα ίδια” που ακούστηκαν από συγκεκριμένο μέλος της διοργανώτριας ομάδας, δεν λαμβάνονται υπόψιν).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *