Απενημέρωση: “The Cards”

The Cards

Το πρώτο παιχνίδι του νέου έτους για πολλούς από τους παίκτες της Αττικής έλαβε χώρα χθες, 8 Ιανουαρίου στο πεδίο της Αμυγδαλέζας, υπό τον τίτλο “The Cards”. Παρά τη χαμηλή θερμοκρασία (-3 όταν φτάσαμε στο πεδίο) οι συμμετοχές ήταν πολλές και η όρεξη όλων για παιχνίδι αμείωτη.

Το σενάριο, αν και απλό, ήταν άψογο και αξίζουν συγχαρητήρια στον Χ. Παπαϊωάννου που το συνέλαβε: Οι δύο αντίπαλες ομάδες είχαν στη διάθεσή τους από 200 κάρτες με το χρώμα της ομάδας και κάθε παίκτης είχε στην κατοχή του από μία κάρτα η οποία αντιπροσώπευε τη “ζωή” του. Όταν δεχόταν hit, παρέδιδε την κάρτα του στον παίκτη που τον πέτυχε και επέστρεφε στο respawn όπου παρέδιδε τις κάρτες αντιπάλων που είχε συγκεντρώσει και παραλάμβανε ακόμα μία κάρτα για αυτόν. Το παιχνίδι έληγε όταν παίκτης κάποιας εκ των ομάδων επέστρεφε στο spawn point και δεν υπήρχε διαθέσιμη κάρτα ώστε να μπορέσει να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Βασικό θετικό στοιχείο του σεναρίου ήταν πως ακόμα και οι λιγότερο… πρόθυμοι να ακολουθήσουν τους κανόνες ή/και να περπατήσουν ως το spawn της ομάδας τους, ήταν ουσιαστικά υποχρεωμένοι να το κάνουν καθώς ήταν υπερβολικά εύκολο να “αποκαλυφθούν”.

Η “αεροσφαιριστική” σεζόν ξεκίνησε πολύ ωραία για τους συμμετέχοντες του “The Cards” καθώς δεν υπήρξαν φαινόμενα αθανασίας ή άλλες αιτίες εκνευρισμού, αντιθέτως, το κλίμα ήταν σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού θετικό με όλους τους παίκτες να ακολουθούν τους κανόνες και το fair play.

Μακάρι όλα τα σενάρια του 2017 να πραγματοποιηθούν στο ίδιο… κλίμα. Αρκεί να αντέχουμε το κρύο 😉

cards2

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *