Andosian Wars: “The Iron Beast”

The Iron Beast

Η Λέσχη Αεροσφαίρισης Πελοποννήσου (Λ.Α.Π.) διοργανώνει το διήμερο παιχνίδι “Andosian Wars: The Iron Beast” στις 15-16 Οκτωβρίου 2016, στη Χαλανδρίτσα Αχαΐας. Ακολουθεί το άκρως ενδιαφέρον σενάριο, το οποίο δεν κατάφερε να γλυτώσει από τον σχολιασμό μας:

Μετά την επιτυχημένη εισβολή της Athenian Coalition (Sparta shall prevail ρε!) στα εδάφη της Ανδοσίας κατά την επιχείρηση “Fate of Destiny”, τα πράγματα δεν δείχνουν καλά για τους συμμάχους και ιδιαίτερα για το 1st Peloponnesian Expeditionary Unit του Ταξίαρχου Κλάκη.

Οι δυνάμεις της Athenian έχουν καταλάβει ένα σημαντικό κομμάτι της νήσου και έχουν τρέψει τους αμυνόμενους σε φυγή (Run to the hills…) . Παρόλα αυτά, οι ηρωικές πράξεις του Συνταγματάρχη Ulisse που ανέλαβε τη διοίκηση του 1st PEU μετά τον τραυματισμό και τη σύλληψη του Κλάκη, κατάφεραν να σώσουν την κατάσταση και να απεγκλωβίσει το στράτευμα από τον κόλπο των Νυμφών που αντιμετώπιζε ολοκληρωτικό αφανισμό.

Ωστόσο, η προέλαση των δυνάμεων της Athenian έχει σταματήσει διότι εισχώρησαν πολύ γρήγορα και πολύ βαθιά (αυτό συνήθως οδηγεί σε …πρόωρες καταστάσεις, να το προσέξετε) στα εδάφη της Ανδοσίας με αποτέλεσμα να υπάρχουν προβλήματα στον ανεφοδιασμό των προπορευόμενων τμημάτων.

Έτσι, ο πόλεμος αυτή τη στιγμή έχει εξελιχθεί σε σποραδικές αψιμαχίες κατά μήκος του μετώπου. Η αντικατασκοπεία της Laconian (Κρυπτεία λέμε!) κατάφερε και βρήκε τη θέση που κρατούνταν φυλακισμένος ο Κλάκης και διοργανώνοντας την επιχείρηση “Burning Bridges” (Heart of Steel, Manowar…) απελευθέρωσε τον Ταξίαρχο (το παλιόβυσμα θα πάρει και προαγωγή τώρα!)

Η μεγάλη έκπληξη όμως ήταν ότι στην στρατιωτική φυλακή του νησιού βρέθηκε ζωντανός ο Ταγματάρχης Saunders, ένας πολλά υποσχόμενος αξιωματικός ο οποίος θεωρούνταν νεκρός εδώ και πολλά χρόνια. Οι δυνάμεις της Laconian όμως λίγο γνωρίζουν ότι στην υπηρεσία αντικατασκοπείας έχει εισχωρήσει η κατάσκοπος Fata Morgana (ΤΡΑΓΟΥΔΑΡΑ των Fates Warning), μια αινιγματική φιγούρα προσκείμενη στην Athenian Coalition όπως λέει. Τους αληθινούς της σκοπούς όμως, τους γνωρίζει μόνο η ίδια.

Η κατάσκοπος με δόλιους τρόπους κατάφερε να προσκολληθεί και να γίνει το δεξί χέρι του Mark Smeagol Johnson (My precioussssss…) , του οποίου τη μισθοφορική εταιρεία χρησιμοποιεί κατά καιρούς η αντικατασκοπεία της Laconian για επιχειρήσεις off the grid.

Μια από αυτές τις επιχειρήσεις είναι η φύλαξη του δόκτορα Johan Dab (αθάνατα Βέρια!), ενός επιστήμονα ο οποίος εξελίσσει για λογαριασμό της Laconian ένα καινούριο όπλο βασισμένο στο aldinium (εξέλιξη του tiberium;), το οποίο θα ανατρέψει τις ισορροπίες και ίσως ακόμα και την έκβαση του πολέμου.

Η Fata Morgana έχοντας στη διάθεσή της αυτή την πληροφορία και αποσπώντας από τον Mark Smeagol τη θέση του φυλακίου που βρίσκεται ο δόκτωρ Dab ενημερώνει τους ανωτέρους της για το τι συμβαίνει στην Ανδοσιανή μεθόριο. Η ανώτατη διοίκηση της Athenian Coalition εγκρίνει επιχείρηση με σκοπό την κατάληψη του φυλακίου, τη σύλληψη του δόκτορα Dab και την καταστροφή ή την απόκτηση του καινούριου όπλου.

Η επιχείρηση Iron Beast (for it is a human number…) ξεκινά… Είμαστε σίγουροι πως όσοι έχουν την τύχη να συμμετάσχουν, δεν θα το μετανοιώσουν! Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε τo forum της Λ.Α.Π.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *