Απενημέρωση: “Οι Όμηροι” – Αμυγδαλέζα 29/05/16

Παιχνίδι στην Αμυγδαλέζα

Ένα ακόμα άκρως ενδιαφέρον παιχνίδι έλαβε χώρα στο πεδίο της Αμυγδαλέζας σήμερα, 29/5. Οι εμπλοκές πολλές και συναρπαστικές καθώς επιτρέπονταν οι βολές “κατά ριπάς” ενώ, λόγω της φύσης του πεδίου, οι snipers είχαν την τιμητική τους. Η απουσία των “συνηθισμένων” respawns καθορισμένου αριθμού ατόμων και η αντικατάστασή τους από τη δυνατότητα ο κάθε παίκτης να δράσει ως medic για τους χτυπημένους συμπαίκτες του, έδωσε έμφαση στο ομαδικό παιχνίδι και ώθησε όλους τους παίκτες, παλιούς και νέους, να συνεργαστούν προκειμένου να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους.

Σκοπός του σεναρίου ήταν να αιχμαλωτίσει η κάθε ομάδα παίκτες της αντίπαλης, μέσω silent kill, και στη συνέχεια να καταφέρει να τους κρατήσει δέσμιους, μέχρι το πέρας του παιχνιδιού. Παράλληλα, η κάθε ομάδα μπορούσε και έπρεπε να επιτεθεί στα “κεντρικά” των αντιπάλων προκειμένου να απελευθερώσει τα δικά της μέλη, γεγονός που οδήγησε σε κάποιες πολύ ωραίες “επιδρομές”, και από τις δύο πλευρές.

Παρά κάποιες ελάχιστες εντάσεις που παρατηρήθηκαν (αλλά γρήγορα καταλάγιασαν) το παιχνίδι κύλησε πολύ ομαλά, με τους παίκτες να δείχνουν τον καλύτερό τους εαυτό. Άξια αναφοράς κρίνεται η πολύ καλή συνεργασία μεταξύ μελών διαφορετικών ομάδων Αεροσφαίρισης καθώς και η παρουσία αρκετών νέων Αεροσφαιριστών, οι οποίοι, παρά την έλλειψη εμπειρίας τους, έπαιξαν τίμια, έξυπνα και πολύ συγκροτημένα, συμβάλλοντας καθοριστικά στην επιτυχημένη έκβαση του παιχνιδιού.

Ευχαριστούμε όλους όσους ενεπλάκησαν είτε άμεσα, είτε έμμεσα, στη διοργάνωση ενός πολύ ωραίου Κυριακάτικου παιχνιδιού!

One thought on “Απενημέρωση: “Οι Όμηροι” – Αμυγδαλέζα 29/05/16

  • 29 Μαΐου, 2016, 18:23
    Permalink

    Όντως καλό παιχνίδι σήμερα με διαφορετικό και ενδιαφέρον σενάριο . Πολλή μπίλια !!!!

    Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *