Aegean Wars 3

Aegean Wars 3
Ο καιρός πλησιάζει για τη διεξαγωγή του τριήμερου “Aegean Wars 3: The Behelit of the King” που θα λάβει χώρα στις 9-10-11 Νοεμβρίου 2018, στο νησί της Κω. Για πάμε να δούμε τι μας… περιμένει!

Πείτε μας λίγα λίγα για την πορεία των Aegean Wars τα τελευταία χρόνια.

Η αρχή έγινε με το Aegean Wars:Operation Flash Point το 2016 με την συμμετοχή του νεοσύστατου τότε Συλλόγου Αεροσφαίρισης Ρόδου και την (τότε) ομάδα Dark Knights (πλέον Σύλλογος) και πήρε την μορφή του παν-δωδεκανησιακού event μιας και είμαστε όλοι οι σύλλογοι και ομάδες από τα Δωδεκάνησα. Την επόμενη χρονιά πήγε ένα βήμα παραπέρα, με συμμέτοχες από όλη την Ελλάδα (Ρέθυμνο, Αργός, Αθηνά, Ρόδο, Βόλο) οπού όλοι έφυγαν με ένα χαμόγελο στο πρόσωπο και αυτό μας έδωσε δύναμη να συνεχίσουμε προχωρώντας στο τρίτο κατά σειρά Aegean Wars.

Ποιοι βρίσκονται πίσω από τη διοργάνωση του φετινού Aegean Wars.
Η ομάδα, η μάλλον καλύτερα η οικογένεια, του Aegean Wars μετρά αρκετά άτομα πλέον. Στην οργάνωση και επικοινωνία είναι ο Κώστογλου Γιώργος και ο Παπαδημητρίου Κωνσταντίνος, υπεύθυνος σεναρίου και αποστολών ο Λάζαρου Δημήτρης, υπεύθυνος κατασκευών ο Κάσιου Μιχάλης και γενικών καθηκόντων – κατασκευές οι Αργυρόπουλος Ανδρέας, Αλεξούδης Γιάννης, Βεργίδης Γεώργιος, Δεληγιάννης Αλέξανδρος, Λιβαθινός Κώστας, Μαραγκάκης Μάριος, Μαυρίκης Ηλίας, Νικολόπουλος Μιχάλης, Πλούμης Νικόλαος και Κρέζιας Τάσσος.

Τι νέα στοιχεία μπορούν να περιμένουν οι παίκτες που συμμετείχαν στα προηγούμενα σενάρια; Ένας παίκτης που πρώτη φορά συμμετέχει στο Aegean Wars, θα μπορέσει εύκολα να βρει τα “πατήματά” του;
Φέτος θα έχει πιο πολλά στοιχεία LARP καθώς θα υπάρχει και τρίτη, “κρυφή” παράταξη που ο ρόλος της είναι λίγο θολός… Θα τον ανακαλύψουν στην πορεία οι παίχτες στο πεδίο! Η αλήθεια είναι πως δεν είναι ένα “απλό” κυριακάτικο παιχνίδι αλλά πιστεύουμε πως ακόμα και “αρχάριος” να είναι ο παίχτης εάν διαβάσει στο site της διοργάνωσης τις λεπτομέρειες και παρακολουθήσει το briefieng, θα του λυθεί η οποία απορία μπορεί να προκύψει. Φυσικά εάν θελήσει κάποιος μπορεί να καλέσει ανά πασά στιγμή τον Κ.Παπαδημητρίου στο 6944302740 (wind) ή 695-5565317 (cu) και να τον ρωτήσει ό,τι μπορεί να χρειαστεί.

Πόσα άτομα υπολογίζετε πως θα συμμετάσχουν στο “The Behelit of the King”;
Οι εγγραφές έχουν κλείσει στο σύνολο τους στα 140 άτομα! Βέβαια σε λίγες μέρες θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τελικό αριθμό των συμμετεχόντων γιατί αναμένουμε κάποιες τελικές απαντήσεις από κάποιους εγγεγραμμένους οπού έχουν κάποιες δυσκολίες με τις άδειές τους κτλ. Αλλά και πάλι υπάρχει λίστα αναμονής σε περίπτωση που αδειάσει κάποια θέση.

Δώστε μερικές συμβουλές προς… ναυτιλομένους. Πως θα έρθουμε, που θα έρθουμε.
Στο νησί από Αθηνά μπορείτε να έρθετε είτε με πλοίο (Blue Star – έχουμε εξασφαλίσει έκπτωση 40% για τους συμμετέχοντες στο event) είτε με αεροπλάνο, από Κρήτη είτε μέσω Αθηνών η με απευθείας πτήση από Ηράκλειο μέσω sky express αλλά δυστυχώς δεν μας έχουν ενημερώσει ακόμα για τα δρομολόγια τους για φέτος. Και από Ρόδο υπάρχει καταμαράν (Dodecanissos Sea Ways) οπού επίσης και εκεί έχουμε εξασφαλίσει έκπτωση 40% για τους συμμετέχοντες.

Πάμε σε λίγο πιο “γενικές ερωτήσεις”. Πως βλέπετε τη νέα “season” για την ελληνική αεροσφαίριση;
Κάθε χρόνο και καλύτερα! Βλέπουμε συλλόγους και ομάδες να οργανώνουν μεγάλα event αναδεικνύοντας το airsoft στην χωρά μας αλλά και διαδίδοντας και διαφημίζοντάς το στον απλό κόσμο με αποτέλεσμα πλέον να γίνετε πιο ευπρόσδεκτο από το ευρύ κοινό σαν χόμπι (ή άθλημα, όπως θέλει κάνεις το λέει).

Υπάρχουν κάποια σενάρια τα οποία περιμένετε με ανυπομονησία;
Η αλήθεια είναι πως είναι πολλά τα events ανά την Ελλάδα φέτος και μάλλον δεν θα υπάρξει δυνατότητα για μετάβαση μας σε μεγάλο event (χωρίς ωστόσο να αποκλείουμε κάθε πιθανότητα). Υπάρχουν πολλά events στα οποία θα θέλαμε να παραστούμε, όπως το τουρνουά της Λειβαδιάς, το “Road not Taken” στο Μέτσοβο και πολλά αλλά… επιφυλασσόμαστε για την νέα χρονιά για την συμμετοχή μας σε όσα ποιο πολλά μπορέσουμε!

Υπάρχει κάτι που θα θέλατε να συμπληρώσετε ή/και εμείς ξεχάσαμε να ρωτήσουμε;
Πιστεύω ότι λίγο πολύ καλύψαμε ένα μεγάλο μέρος των ερωτήσεων που μπορεί να έχει ο κάθε παίχτης, μέχρι την επόμενη αντάμωση μας στα πεδία play safe and call your hits!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *