4th Airsoft Tournament Press Release

SAL Press Release Tournament
Με ένα ακόμη επιτυχημένο Airsoft Tournament στο ενεργητικό του, ο Σύλλογος Αεροσφαρίσης Λιβαδειάς, απέστειλε το Δελτίο Τύπου που ακολουθεί. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους όσους κατέβαλαν κόπο, χρόνο και χρήμα προκειμένου να διοργανωθεί ένα άρτιο event στο οποίο ήταν πραγματικά χαρά μας να συμμετάσχουμε.

Άλλο ένα Airsoft Tournament Σ.Α.Λ, το τέταρτο κατά σειρά, αποτελεί παρελθόν.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλες τις ομάδες που παραβρέθηκαν στο 4ο Αirsoft Tournament: SANDMEN, NIGHTMARE, F.T.P, ΤΙ”ΜΩΡΗ”, PIRATES, EQUILIBRIUM, LOCRIANS, ENCLAVE, DIVISION 6, DIREWOLVES, GHOSTS, NIGHTMARE BABY SQUAD. Έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Είδαμε fair play, είδαμε χειραψίες μέσα και έξω από τους αγώνες, είδαμε χαμόγελα και χαβαλέ, είδαμε και ζήσαμε αυτό το όποιο ονειρευτήκαμε για αυτό το event και σας ευχαριστούμε όλους μαζί, άλλα και τον καθένα ξεχωριστά.

Στόχος αυτής της προσπάθειας δεν είναι να βγάλει πρώτους-δεύτερους-τελευταίους. Στόχος της είναι να προσφέρει ένα είδος διαφορετικού παιχνιδιού, να δέσει τις ομάδες περισσότερο μέσα από ποιοτικό χρόνο παιχνιδιού, ανταλλαγής απόψεων και δίκαιων παιχνιδιών.

Ακούγονται και γράφονται πολλά για την σειρά των τουρνουά, την απάντηση την παίρνουν από όλους εσάς που μας στηρίζετε μας με την συμμετοχή σας και αναγνωρίζετε την προσπάθεια που καταβάλλουμε εδώ και 4 χρόνια. Η αντιπαράθεση στον χώρο της Αεροσφαίρισης μόνο κακό κάνει. Στηρίξτε όλα τα είδη παιχνιδιού, είτε είναι Milsim, είτε LARP, είτε ένα απλό καθημερινό παιχνίδι. Κάποιος αφιέρωσε χρόνο και κόπο για όλους εμάς, για να περάσουμε εμείς μια όμορφη Κυριακή. Είναι ένα χόμπι, μια δραστηριότητα, η οποία υπάρχει για να περνάμε καλά όλοι μας. Δεν είναι χώρος αντιπαραθέσεων, εγωισμών και μέτρησης αναστήματος! Όποιος έχει μπεί σε αυτή την λογική μάλλον έχει χάσει τον δρόμο.

Η σωστή συμπεριφορά μας μέσα στο παιχνίδι, η φιλοφρόνηση του αντιπάλου μετά από μια όμορφη ενέργεια που έκανε, μια απίστευτη βολή η οποία μας πέτυχε, θα μας κάνει νικητές και όχι ένα “κύπελλο”. Φυσικά και έχει αξία γιατί παλέψατε σαν ομάδα να το κατακτήσετε, αλλά δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από το να αποδεχθεί ο ίδιος ο αντίπαλός σου τη νίκη σου και στο τέλος να πάρεις το χειροκρότημα του.

Αυτό είναι για εμάς το Τουρνουά Αεροσφαίρισης, αυτό θέλουμε να περάσουμε σε όλους εσάς που μας τιμάτε με την παρουσία σας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Στο τέλος του εμείς θα είμαστε αυτοί που θα σας χειροκροτήσουμε, όχι μόνο με τα χέρια αλλά και με την καρδιά μας, γιατί πολύ απλά και εμείς θα έχουμε πετύχει τον αρχικό μας στόχο. Στόχο που βάλαμε όταν ξεκινήσαμε αυτή την προσπάθεια.

Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους εθελοντές διασώστες της Ο.ΔΙ.Κ Θήβας για την ατελείωτη υπομονή τους, να περιμένουν εκεί μέχρι την λήξη του τουρνουά μήπως κάτι συμβεί στους προσκεκλημένους μας. Στους ανεξάρτητους διαιτητές που έκαναν τα πάντα και κράτησαν το επίπεδο πολύ ψηλά και με δικαιοσύνη ως προς όλους, από την διοργάνωση έως και τους παίχτες.

Επίσης ευχαριστούμε τους υποστηριχτές μας, Airsoft Gas, Shooting Gear, Kefis Show, Airsoft Club, Pvcpatchworld, Camo your Rifle, Winter-X Paintball Park και Kaffeine, για όλα τα υπέροχα δώρα που μας προσέφεραν και δόθηκαν με κλήρωση στους συμμετέχοντες. Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς επικοινωνίας Airsoft Time, Aerosfairisi.gr, και Airsoft Hellas για την αμέριστη στήριξή τους.

Φυσικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς και όλα τα μέλη μας που βοήθησαν να γίνει πραγματικότητα το 4ο τουρνουά, ένα από τα δυσκολότερα εγχειρήματα του συλλόγου μας!Έδωσαν όλη τους την ψυχή ώστε να βγει αυτό το αποτέλεσμα και όλοι εσείς να περάσετε μια ακόμη όμορφη Κυριακή.

Κάναμε ό,τι καλύτερο περνούσε από το χέρι μας, ελπίζουμε να τα καταφέραμε. Περιμένουμε τις κριτικές σας, όποιες και αν είναι αυτές, καθώς έτσι θα γίνουμε καλύτεροι. Να είστε γεροί και δυνατοί, στηρίξτε την Αεροσφαίριση, δεν είναι ένα απλό χόμπι, είναι ένα κομμάτι της ζωής μας.

Εις το επανιδείν φίλοι,

Με εκτίμηση, για τον Σύλλογο Αεροσφαίρισης Λιβαδειάς

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Γεώργιος Κούτσικος Δημήτριος Μαγγιώρος

One thought on “4th Airsoft Tournament Press Release

 • 18 Οκτωβρίου, 2018, 22:09
  Permalink

  Πάρα πολλά συγχαρητήρια στο Σύλλογο Αεροσφαίρισης Λιβαδειάς,
  που για άλλη μια φορά (4η συνεχόμενη χρονιά) και με πάρα πολύ κόπο,
  μας προσέφεραν ένα διαφορετικής προσέγγισης παιχνίδι το οποίο στέφθηκε με επιτυχία !!!

  Συγχαρητήρια σε όλες τις ομάδες και τους χορηγούς,
  που συμμετείχαν και στήριξαν αυτον τον θεσμό.

  Εν αναμονή του 5ου Airsoft Tournament
  Αποστόλης – Airsoft Time

  Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *