Overload Milsim Event Giveaway

Overload
Μία νέα συνεργασία ξεκινά μεταξύ του AirsoftHellas και του Overload Airsoft & Milsim Event! Για έβδομη συνεχή χρονιά, οι διοργανωτές καλούν παίκτες από όλο τον κόσμο να συμμετάσχουν σε ένα από τα σημαντικότερα milsim events της κοντινής μας Ρουμανίας. Το φετινό event, υπό την ονομασία «Dawn of the Iron Beast», θα «τρέξει» από τις 21 έως τις 23 Σεπτεμβρίου 2018 σε πεδίο κοντά στην πόλη Sibiu, στην κεντρική Ρουμανία.

Το σενάριο, συνέχεια των προηγούμενων Overload events, βασίζεται στη μακρόχρονη εχθρότητα μεταξύ δύο φανταστικών παρατάξεων, των Kazir Armed Forces (KAF) και Bristenia National Army (BNA) οι οποίες, πέρα από τις ιδεολογικές και πολιτικές τους διαφορές, μάχονται προκειμένου να εξασφαλίσουν τον έλεγχο της περιοχής γύρω από τα σύνορα των εδαφών τους. Η περιοχή είναι πλούσια σε φυσικούς πόρους και, επιπλέον, αποτελεί μία από τις κύριες οδούς διακίνησης διαφόρων προσοδοφόρων «ειδών». Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το σενάριο και όχι μόνο, θα βρείτε στον επίσημο ιστότοπο του Overload.

Φυσικά, ο καλύτερος τρόπος για να εγκαινιάσουμε μία τέτοια συνεργασία, είναι η διεξαγωγή ενός ακόμα διαγωνισμού! Τέσσερις τυχεροί θα κερδίσουν από ένα δωρεάν εισιτήριο προκειμένου να μπορέσουν να συμμετάσχουν στο event, μαζί με τον Νίκο «MellonMC» Καραβουσιάνη ο οποίος ήδη ετοιμάζει τα πράγματά του! Για να δηλώσετε συμμετοχή, αρκεί να γράψετε ένα σχόλιο κάτω από αυτό το άρθρο στο οποίο θα αναφέρετε το μοντέλο του κύριου αεροβόλου σας! (παρακαλούμε η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα σημειώσετε να είναι έγκυρη ώστε να μπορέσουμε να επικοινωνήσουμε με τους νικητές).

Οι νικητές θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 2 Απριλίου!

English Version:
 
A new partnership between AirsoftHellas and Overload Airsoft & Milsim Event is on! For the seventh consecutive year, the organizers invite players from around the world to participate in one of the major milsim events of our nearby Romania. This year’s «Dawn of the Iron Beast» event will run from the 21st until the 23rd of September 2018 in a venue near the city of Sibiu, in central Romania.

The script, a continuation of the previous Overload events, is based on the long-standing hostility between two imaginary factions, the Kazir Armed Forces (KAF) and the Bristenia National Army (BNA) which, in addition to their ideological and political differences, fight each other for the control of the border area of their territories. This region is rich in natural resources and, moreover, is one of the main trafficking routes of various lucrative «commodities». More information about the scenario, and a lot more, is available on the official Overload website.

32 Σχόλια για το άρθρο “Overload Milsim Event Giveaway

 1. Μπράβο ρε παιδιά, μπράβο, μέσα απο τέτοιες συνεργασίες το ελληνικό airsoft θα βγει ακόμη περισσότερο προς τα έξω.
  Καλή επιτυχία σε όλους, σίγουρα όσοι παρεβρεθουν θα μας εκπροσωπησουν επάξια.
  Δεν θέλω να λάβω μέρος στον διαγωνισμό.

 2. Θα ανέβουν κι άλλα άτομα από Λαμία,Λάρισα,Θεσσαλονίκη κτλ..και μαζί τους και ο Νίκος. Επίσης είναι η 3η συμμετοχή των περισσοτέρων από τους προ αναφερθέντες, αξίζει να σημειωθεί νομίζω..Καλή επιτυχία στους συμμετέχοντες.

  • Sakis ,σίγουρα είναι πολύ όμορφο που θα δώσουν και άλλα άτομα απο την ελλάδα μας παρών ,αλλά όπως αναφέρεις είναι η τρίτη φορά που έχετε συμμετάσχει οι περισσότεροι,ενημερώσατε ποτέ παίχτες απο όλη την ελλάδα για αυτό?? Υπήρξε κάπου ανάρτηση για το ποιοι θέλουν να έρθουν μαζί σας ή τελος πάντων με την αποστολή αυτή ??
   Γιατι προσωπικά πρώτη φορά το ακούω και μπράβο στο airsft hellas για αυτή την συνεργασία ,η οποία δίνει την δυνατότητα σε όλους τους παίχτες να πάνε.
   Καλό είναι λοιπόν ΟΛΟΙ όσοι έχουν ξαναπάει σε διοργανώσεις του εξωτερικού να ενημερωνουν και άλλους παιχτες για την δυνατότητα αυτή.Μόνο καλό θα μας κάνει.

   g&g wild hog απο εμένα !!

   • Την πρώτη φορά πήγαμε ως γκρουπ φίλων για να γίνει μια επαφή. Έπειτα μας κάλεσαν και πάλι με κάποιες συγκεκριμένες συμμετοχές. Και να ήθελα τότε δεν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *