«Σανατόριο Βυτίνας»

Σανατόριο Βυτίνας

Λίγο έξω από τη Βυτίνα, το παλιό αυτό νοσοκομείο κάποτε περιέθαλπε ανθρώπους που έπασχαν από φυματίωση. Ο Χρόνος υπήρξε αμείλικτος μαζί του, και το μετέτρεψε σε ερειπιώνα. Στο παρελθόν το πεδίο αυτό, με τους υποβλητικούς και ατμοσφαιρικούς χώρους, έχει χρησιμοποιηθεί για την εκτέλεση CQB σεναρίων, αλλά τα τελευταία χρόνια όλο και πιο συχνά εκφράζονταν φόβοι για τη στατικότητα του κτηρίου. Πρόσφατη... αυτοψία που πραγματοποιήσαμε στο Σανατόριο, δυστυχώς οδήγησε στη συγγραφή του παρακάτω προειδοποιητικού μηνύματος. Δεν πειράζει όμως, οι CQB εξάρσεις μας θα εκτονώνονται με απόλυτη ασφάλεια στον γειτονικό Ξενία Βυτίνας!

Προσοχή! Μπορεί το παρόν άρθρο να βρίσκεται στον τομέα της παρουσίασης πεδίων του ιστοτόπου μας αλλά αποτελεί περισσότερο προειδοποίηση περί της επικινδυνότητας του χώρου, παρά παρουσίασή του. Οι λόγοι που ενώ κρίνουμε πως το Σανατόριο είναι πλέον ακατάλληλο προς χρήση, το παραθέτουμε μαζί με τα υπόλοιπα είναι οι εξής:

  • Πολλοί παίκτες έχουν παίξει στο πεδίο και πιθανώς θα το ξαναεπισκεφθούν επομένως ελπίζουμε πως θα τους γλυτώσουμε από την ταλαιπωρία.
  • Το πεδίο προσέφερε ωραίες εμπειρίες σε όσους το επισκέφθηκαν στις καλές του ημέρες, επομένως ένας "φόρος τιμής" κρίθηκε θεμιτός.

Βασικός Χρήστης: Αεροσφαιριστές με τάσεις αυτοκτονίας!

Συντεταγμένες Google Earth:  37°39'22.99"Β -  22°11'41.40"Α

Διαστάσεις: Περίπου 40 μέτρα πλάτος, 90 μέτρα μήκος

Σανατόριο Βυτίνας
Sanatorio3
Sanatorio4
Sanatorio5

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *