Συνέντευξη με τους Lions!

Lions Team Logo

Το “alpha male” της αγέλης των Λιονταριών, ανοίγει την… λιονταρίσια καρδιά του και απαντά στις ερωτήσεις μας!

1) Πόσο καιρό ασχολείσαι με την Αεροσφαίριση και πως ξεκίνησε η εμπλοκή σου με τον χώρο;

Παίζω από τον Απρίλιο του 2013. Συζητούσα με τον συνεργάτη μου, και μέλος της ομάδας, για διάφορα και κάποια στιγμή μου είπε τυχαία για το Airsoft. Μόλις μου έδειξε και ένα βιντεάκι που είχε τραβήξει με το κινητό του ήξερα τι με περίμενε! Κανονίσαμε αμέσως να πάω σε ένα παιχνίδι και έτσι κόλλησα. H ομάδα των Lions υφίσταται από το 2012 και χαίρομαι που ανέλαβα τα ηνία από το 2015 και έπειτα.

2) Ποιο θα ήταν το κύριο επιχείρημά σου προκειμένου να “ψήσεις” κάποιον να ασχοληθεί με το hobby μας;

Αρκεί μόνο να έρθει απλά να δει το γενικότερο κλίμα που επικρατεί στα παιχνίδια. Αλλά αν θα έπρεπε να πω κάτι θα ήταν πως απέκτησα μια δεύτερη οικογένεια! Πολλοί ”κολλάνε” με το θέμα της ηλικίας. Νομίζουν ότι παίζουν μόνο 18άρηδες ενώ στην πραγματικότητα έχουμε όλες, μα όλες, τις ηλικίες που φτάνουν μέχρι τα 60+…

3) Πως προέκυψε το όνομα Lions;

Το όνομα της ομάδας απλά προέκυψε σε αντίθεση με τα ψευδώνυμά μας που το κάθε ένα έχει και μια μικρή ιστορία από πίσω του. Παραδείγματος χάριν, το δικό μου που προήλθε από τα γυαλιά προστασίας που φόρεσα στο πρώτο μου παιχνίδι.

4) Ανάφερέ μας έναν λόγο για τον οποίο θα απέρριπτες κάποιον παίκτη που θα εκδήλωνε ενδιαφέρον για ένταξη στην ομάδα σας.

Σαν αρχή της ομάδας έχουμε το δίκαιο παιχνίδι και έτσι επιλέγουμε και τα μέλη μας. Όταν κάποιος παίκτης δηλώσει ενδιαφέρον για την ομάδα μας περνά από μια φάση 3-4 παιχνιδιών για να δούμε την συμπεριφορά του απέναντι σε άλλους παίκτες και στους κανόνες. Βέβαια ακόμα και τα παλιά μέλη είναι σε επίβλεψη για τα ανωτέρω, και αν βλέπουμε ότι κάποιο δεν συμβαδίζει με τις αρχές μας, αποχωρεί.

5) Τα αρσενικά λιοντάρια συνήθως δεν τα πάνε καλά μεταξύ τους. Εσείς πως τα καταφέρνετε; Υπήρξαν ποτέ προστριβές μεταξύ μελών;

Ποτέ μα ποτέ δεν έχει γίνει αυτό. Όπως είπα πιο πάνω είμαστε μια οικογένεια και δεν μας ακουμπά τίποτα. Και με χαρά θέλω να σας πω ότι η ομάδα απέκτησε και μια λιονταρίνα πρόσφατα! (Σχόλιο Airsofthellas: Raaawr!)

6) Ποιο πεδίο αποτελεί το αγαπημένο σου hunting ground και γιατί;

Το HOTEL στην Αγία Μαρίνα φιλοξενεί τα εντός έδρας παιχνίδια μας και γνωρίζουμε και το παραμικρό πετραδάκι που πατάει σε αυτό το πεδίο! Επιτρέπει την εφαρμογή τακτικών, έχει το στοιχείο του αιφνιδιασμού και αποτελεί πολύ καλό μέρος για προπόνηση.

7) Υπάρχει κάποια αγορά εξοπλισμού που έχεις κάνει για την οποία έχεις μετανιώσει οικτρά; (Δεν είναι ανάγκη να αναφέρεις εταιρεία παραγωγής)

Μόνο στην αγορά του πρώτου όπλου δεν ήμουν ευχαριστημένος, αλλά λόγω μικρού budget στην αρχή δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Μετά οι επιλογές μου ήταν μία προς μία. Στον μεγαλύτερο βαθμό βοήθησε η εμπειρία των αρχαιότερων μελών της ομάδας. Γι’ αυτό προτρέπω τους νέους παίκτες να ψάχνουν για μια έμπειρη γνώμη για αγορές, ειδικά για όπλα, το πιο ακριβό item στο loadout μας.

8) Πιστεύεις πως η Αεροσφαίριση έχει μέλλον στην Ελλάδα;

Σε κάθε παιχνίδι σίγουρα υπάρχει έστω ένας νέος παίκτης που εννοείται ότι θα ενσωματωθεί στο hobby μας. Το Airsoft γίνεται μέρα τη μέρα δημοφιλέστερο και πιστεύω ότι θα έχει μακρύ μέλλον. Έχουμε και κάποια σχέδια να βοηθήσουμε σε αυτό, αλλά θα δείτε εν καιρώ!

9) Θα ήσουν διατεθειμένος να ταξιδέψεις προκειμένου να συμμετάσχεις σε μία καλή διοργάνωση;

Ήδη έχουμε ταξιδέψει σε δύο παιχνίδια στο Άργος σαν ομάδα και συζητάμε τώρα για το διήμερο event που θα γίνει τον Ιούλιο. Αν υπάρχει καλή παρέα, φτάνεις οπουδήποτε!

10) Ξεχάσαμε να ρωτήσουμε κάτι;

Μπορείτε να ακολουθείτε τα δρώμενα της ομάδας μας στο facebook “Lions Airsoft Team” και να δείτε βίντεο-αποσπάσματα σεναρίων στο Youtube στο κανάλι “Hilti Lions”.

Ευχαριστούμε τον Σωτήρη “Hilti” για τις απαντήσεις του, και ανυπομονούμε να ανταλλάξουμε… απόψεις σε κάποιο πεδίο πολύ σύντομα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *