Γίναμε “μύλος”!

Miloi

Την Κυριακή 4/9/16, στο εγκαταλελειμμένο εργοστάσιο των Μύλων Αργολίδας, έλαβε χώρα το παίγνιο με τον άμεσο και ειλικρινή τίτλο “Capture the Flag”. Ήταν μία διοργάνωση των Αργείων Wolf Pack (που είχαν εργαστεί αγόγγυστα για να προετοιμάσουν το “έδαφος”) και στην οποία συμμετείχαν και μικρά “κλιμάκια” από το Ναύπλιο και την Τρίπολη.

Επί ένα σχεδόν χορταστικό τρίωρο εξελίχθηκαν διάφορα παιχνίδια, με ανελέητο κυνήγι της σημαίας, ανατροπές, εκπλήξεις, αιφνιδιασμούς, και πολλές χειροβομβίδες. Μετά το πέρας του δρώμενου όλοι οι συμμετέχοντες φάνηκαν να το είχαν καταχαρεί. Ακολούθησε μια σύντομη κατάστρωση μελλοντικών παιχνιδιών (μείνετε συντονισμένοι για ανακοινώσεις το προσεχές διάστημα) και ο καθένας αναχώρησε για τη “βάση” του έχοντας πληθώρα νέων πολεμικών ιστοριών για να διηγηθεί, γύρω από τη φωτιά, τις κρύες νύχτες του χειμώνα που πλησιάζουν.

Συγχαρητήρια Wolf Pack, και σας ευχαριστούμε!

Υ.Γ.1. Πλήθος φωτογραφιών εδώ.

Υ.Γ.2. Γεώργιε σε ευχαριστούμε για τη φωτογραφική κάλυψη του γεγονότος. Αλήθεια, πώς πήγε η συγκομιδή σφαιριδίων αυτή τη φορά; (χεχε)

2 σκέψεις σχετικά με το “Γίναμε “μύλος”!

 • 6 Σεπτεμβρίου, 2016, 08:15
  Permalink

  Η συγκομιδή ήτο επιτυχής και αυτή τη φορά. Μία καλή στον αριστερό μέσο και γενικώς κάποιες εξοστρακισμένες να “σφυρίζουν” δίπλα μου! (χεχε)

  Σχολιάστε
  • 6 Σεπτεμβρίου, 2016, 09:15
   Permalink

   Θα έχεις να διηγείσαι στα εγγόνια σου ιστορίες από το μέτωπο Γεώργιε, δεν πειράζει 😉

   Σχολιάστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *