Επιστροφή στο Hotel

Επιστροφή στο Hotel

Οι φήμες που κυκλοφόρησαν πολλές. Η έλλειψη ενός αντίστοιχου CQB πεδίου εντός Αττικής, ακόμα μεγαλύτερη. Ευτυχώς όμως και οι φήμες διαψεύσθηκαν και το πολυαγαπημένο Hotel στην Αγία Μαρίνα επέστρεψε στην “ενεργό” δράση. Καλύτερος τρόπος για να το γιορτάσουμε: ένα Κυριακάτικο πρωινό παιχνίδι με απλό σενάριο και πάρα πολλές εμπλοκές!

Οι – άνω των εκατό – συμμετέχοντες χθες, χωρίστηκαν σε δύο ομάδες, κάθε μία εκ των οποίων είχε στην κατοχή της από ένα κουτί. Σκοπός της κάθε ομάδας να προστατεύσει το δικό της και να καταφέρει να αποσπάσει το κουτί της αντίπαλης ομάδας από αυτήν. Βέβαια, η χαρά όλων για την επιστροφή στο πεδίο μάλλον παραήταν έντονη καθώς αμφιβάλλω για το αν πάνω από 20 άτομα είδαν ποτέ αυτά τα κουτιά, από τη στιγμή που ξεκίνησε το σενάριο: όλοι σχεδόν “αρκέστηκαν” στο να ανταλλάσσουν “μπίλιες” (και χειροβομβίδες, οι οποίες είχαν την τιμητική τους)!

Πολλά άτομα, μικροί χώροι. Και όμως, καμία παρεξήγηση που δεν κατάφερε να λυθεί επιτόπου με πολιτισμένο τρόπο. Ελπίζουμε πως το πεδίο θα παραμείνει διαθέσιμο προς χρήση για πολύ καιρό ακόμη και πως όλοι θα συνεχίσουν να δείχνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *